Mye knulling og jentekos

Mye knulling og jentekos

Det er Kongsberg, høsten 2019. Min venninne Trine Berit og jeg tro til å svarte på en annonse til et par som ønsket å prøve noe nytt og som ble med på det meste. Vi bor ikke så langt unna, så det ble til at vi ble to par. Astrid og Johannes var i førtiårene, i samme alder som oss.
Da vi ankom hjemstedet deres, steg spenningen hos oss begge. Dette var en fredag kveld og vi ble vartet opp med god mat og fin vin, som etter hvert gikk over til drinker, dog i små mengder.
Johannes foreslå at vi kunne ta en runde å se på huset. Det var stort og gammelt, men ikke noe palass, men ettersom Trine Berit jobbet innen interiør, var det en del som interesserte henne. Det var visstnok to måter å vise rundt på, at vi gikk sammen alle fire, eller at vi gikk to og to og kunne bli bedre kjent med hverandre.
Jeg ble igjen med Astrid. Hun var ikke så høy, men grenset til å være en tanke lubben. Jeg likte hennes Øyne og hennes personlighet.
Johannes var høy, høyere enn mine en åtti. Etter vel ti minutter, gikk vi gjennom ett og ett rom men de interesserte ikke meg i slik grad at jeg Ønsket å bruke mye tid på det. Jeg var mer interessert i Astrid, og det tror jeg hun forstod. Hun var stadig nær meg i sine bevegelser, som ikke virket helt tilfeldig. Det kunne lett oppfattes som en form for invitasjon. Jeg flirte til henne og klemte om baken hennes og videre under blusen og til bar hud på ryggen hennes. Hun stoppet opp. Snudde seg. Straks strøk hånden hennes over kukken min og kjente hvilke harding som var innefor. Det var kanskje tilfeldig at det var soverommet vi sto i.
Jeg hørte Johannes og Trine Berit i annen etasje. Det knirket i gulvet der de gikk. Så ble det stilt. Vi hørte stemmer men ikke hva de sa.
– Det er ganske lydt her, men det gjør vel ingen ting, kom det fra Astrid.
Astrid flirte og det var klart at det var en del av opplegget, at vi skulle bli kjent parvis.
Astrid var i ferd med å kle av seg og det var ikke mange plaggene hun hadde på. Brystene var store og forbløffende faste. Brystvortene virket harde. Plagget havnet på gulvet. Igjen var trusa.
– Vil du ta den av?, spurte hun.
Jeg nikket og Astrid la seg på sengen og løftet bena. Jeg trakk av henne trusa og stirret inn i skrittet hennes. Bena hennes gled til side. Hun var ikke blyg av seg og begynte å bevege underlivet.
Jeg fikk raskt av meg alle klærne og steg opp i sengen med det spettet. Nå hørte vi rytmiske bevegelser fra annen etasje også, i form av knirk fra sengen. Astrid flirte. Slik det knirket forstod både Astrid og jeg at ting foregikk allerede.
– Ikke la oss vente. Få den inn, befalte hun og stirret på den stive kukken. Jeg la meg over henne. Astrid grep fatt i kukken og styrte den på plass. Jeg trykket på og gle inn i den varme gode fitta hennes. Hun klamret seg til meg og jobbet iherdig under meg med hele kroppen og jeg lot kukken bli kjent med fitta før jeg kjørte på slik hun ønsket det, nemlig hardt.
– Jeg hadde ikke drømt om at den kunne være så god, kom det fra henne.
Frase, tenkte jeg. Jeg var ikke bedre enn andre og kukken var helt normal etter EU standarden. At fitta hennes var våt, kunne en lett høre og slik jeg la tyngden i støtene, knirket sengen voldsomt. Det samme skjedde ovenfra. Jeg tente på Trine Berit der hun fikk fremmed kukk, og ut fra levenet over, gjorde begge sitt for å rive ned huset, slik også Astrid forsøkte. Hun var vill. Hun stønnet og jamret seg og bråkte noe forferdelig.
– Ja… a … jaaaah!, hylte Astrid og fikk faktisk orgasme etter fem minutters knulling og hun fortsatte å stå på.
En ny orgasme kom, men vi knullet like iherdig. Hendene våre gikk på vandring. Fingrene våre undersøkte ting ved hverandre. Astrid løftet bene opp. Jeg strøk hånden ned langs baksiden av låret hennes og lot fingrene gli opp og ned mellom rumpeballene hennes. Hun stønnet. Skånsomt lot jeg fingeren massere åpningen bak og trykket samtidig lett på. Astrid stønnet igjen. Jeg presset inn både bak og foran og Astrid gispet høylytt og fikk jammen ennå en orgasme. Etter dette hoppet jeg av fordi vi ble avbrutt.
– Bare hold på!, kom det fra døren.
Jeg snudde meg og så Johannes og Trine Berit stå der nakne. Hun holdt klærne sine i en tull i fanget. Hun var rød i fjeset. Om det kom av knullingen med Johannes, eller at hun så meg ligge å jukke på Astrid, vet jeg ikke.
Det ble gjort plass i sengen. Astrid ba Trine Berit komme oppi.
Jeg følte hun var litt usikker da hun la seg ned på ryggen. Astrid sank ned og kysset bena hennes. Jeg møtte Trine Berits blikk. Hun var nok spent. Astrid lot munnen gli oppover lårene hennes. Trine Berit lot bena gli fra hverandre. Like etter lå hun og slikket Trine Berits fitte. Dette var første gang hun opplevde noe slikt. Hun var forberedt, men likevel ble det helt spesielt for henne. Jeg visste godt når Trine Berit følte det godt å bli slikket. Da lukket hun øynene og var i en annen verden. Det gjorde hun nå. Hun lot kroppen rives med, buktet seg under Astrid som brukte både fingre og munn i fitta hennes.
Johannes kløv oppi han også. Den halvstive kukken hans svaiet mot ansiktet til Trine Berit. Han la et par puter under hodet hennes og satte seg skrevs over henne og Trine Berit begynte å suge kukken hans. Astrid sto med bøyd hodet ned mot fitta til Trine Berit men baken hennes var i været. Jeg fikk henne en halv meter lengre inn i sengen og stilte meg bak henne og førte kukken inn i fitta hennes bakfra. Hun stønnet med munnen full av fitte. Jeg skjøv kukken inn og grep henne om livet og presset meg dypt inn. Jeg jukket hardt, slik hun likte, og fikk henne til å bråke svært så fælt igjen. Jammer, stønn og hyl. Dette smittet over på Trine Berit også og jeg visste godt at nå ville hun komme meget snart. Og jeg fikk rett. Hun måtte ta kukken til Johannes ut av munnen og stønnet mens dry slikket orgasme på henne.
Johannes kukk var straks på plass i munnen da orgasmen hadde lagt seg og Astrid tok imot meg med hele kroppen. Det ble så mye skrik og skrål at jeg ikke hørte når de fikk sine orgasmer. For Astrid sin del, merket jeg det for hun ble så våt at det hørtes lang vei når ballene slo mot henne.
Jeg klarte ikke holde meg lenge i et slikt tempo og med så mye sex rundt meg. Jeg kunne vel drøyd utløsningen en stund om jeg hadde stoppet og trukket meg ut, men lysten til å sende hele ladningen inn i Astrids fitte, ble for stor. Dermed var jeg i gang.
Jeg holdt pusten, holdt igjen så lenge jeg kunne og så blåste jeg ut. Sæden flommet inn i den fra før så våte fitta og Astrid presset seg mot meg så hardt at jeg holdt på å ramle bakover og ut av sengen. Det endte med at jeg glapp ut av henne og sprutet de siste restene av sæd på rumpeballene hennes.
Skrive så mye om det som videre skjedde hjemme hos Johannes og Astrid har lite hensikt. Det var dette første møte med dem som ble det vi husker best. Det ble mye knulling og jentekos, noe Trine Berit fikk mer sansen for etter hvert. Ettersom Johannes selv ikke hadde sansen for noe som lignet homofili, ble det til det ble jentenes helg, men fitte fikk vi nok av og det ble ikke bare Astrid jeg knullet, men fikk faktisk også knulle Trine Berit med tilskuere.

Scroll to Top