Jeg vil bli knullet med benet ditt

Jeg vil bli knullet med benet ditt!

Forrige mandag, etter å ha fått tre gutter til å komme ved å prate med meg på telefonen (jeg kom sikkert minst 10 ganger selv) bestemte jeg meg for å gå en tur. Jeg gikk inn på en restaurant kledd i nesten gjennomsiktig mini bluse uten bh, et blått miniskjørt i skinn og høyhælte sko. Jeg satt ved baren og hadde akkurat bestilt en halv liter pils da han kom inn. Han var en råkjekk mann. Høy og slank, solbrun og med et flott hår, akkurat litt for langt for business selv om han så utrolig kjekk ut i en Armani dress. Kvinnene på baren spanderte øl på ham bare for å få et smil. Jeg tror ikke at han la merke til at jeg glante på ham, men da han kom bort og satte seg ved siden av meg, trodde jeg nesten jeg skulle sprute i silketrusa. Vi lekte lett småsnakkende, men begge visste hva vi ville. Jeg ville ha den harde kroppen over meg og noe skikkelig hardt hestekjøtt inne i meg.
Jeg håpet at kukken hans var stor og tjukk.
Jeg elsket følelsen av å være fullstappet! Mens vi gikk mot bilen hans, en grønn Volvo stasjonsvogn, jeg merke til at kukken hans slett ikke var så stor.
Vel, tenkte jeg, en hard snabb er greit nok når jeg ligger på magen med bena bak nakken ! Før han fikk lukket døra til leiligheten, hadde jeg kneppet opp silkeskjorta hans og hadde den venstre hånda mi over brystet hans.
Hvilke brystkasse! Han gispet svakt mens jeg lekte med de små brystvortene hans. Han trakk hodet mitt til seg og kysset meg.
Han tok meg inn på soverommet. Mens vi gikk, tok han av skjorta og jeg tok av meg miniskjørtet og trusa. Han kastet meg ned på sengen og stupte etter som en svane. Jeg stønnet da han brukte tunga på de kjøttfulle slissene mine og knep lett i å knulletappen min. Jeg tok tak i hodet hans og trakk det mot fitta mi, mens han jobbet med meg til jeg skrek og sprutet i munnen hans.
Han hadde fremdeles, trusene på seg så jeg åpnet dem og tok fram fitte fylleren hans.
Den var utrolig, større enn det meste men ikke et monster. Jeg la leppelokk over den og han begynte å lage kåte lyder. Han tok tak i hodet mitt og dro det opp og ned på kraftpålen sin.
Han stønnet mens han knullet munnen min med den steinharde pikken.. Jeg likte det.
– Ta meg bakfra, skrek jeg, og knelte på senga.
Han reiste seg opp og trædde kukken sin inn i den plaskvåte knulleboksen min. Jeg stønnet mens han støtte innover.
Han fylte meg så dypt så jeg kunne sverge på at han nesten kilte magen min! Og så eksploderte han. Saften fylte fitta mi og jeg beveget musklene mine for å glede ham.
Det ville bli andre muligheter for meg til å komme, men jeg var skuffet. Jeg hadde håpet at vi skulle bruke hele natta til å drive hverandre til vanvidd og hadde endt opp med en “ett sekunds” mann. Jeg bøyde meg over kukken hans, fremdeles dryppende og varm, deilig sæd. Jeg sugde, dro, ronket og gned kukken, men det var helt nytteløst. Jeg ble nesten sint.
– Det er ok, sa jeg. Det er masse annet vi kan gjøre. Han bare smilte.
– Ikke vær redd, jenta mi. Jeg er ikke ferdig ennå. Han dro ned trusa og jeg kunne nå se hvorfor han hadde et søkk.
Mesteparten av det høyre benet hans var borte. Festet til stumpen var det et kunstig ben som han tok av. Jeg må ha sett ganske sjokkert ut for han sa;
– Ikke vær redd for benstumpen min. Kjenn på den.
Han la hånda mi på enden av benet hans og jeg ble lettet av å kjenne en ordentlig mannekropp.
Han begynte å kysse meg igjen og jeg kjente at saftene begynte å flyte igjen. Han lekte med puppene og vortene mine og fingerpulte fitta og klitten min. Benstumpen begynte å bli mer og mer sexy. Da visste jeg hva jeg ville ha.
– Knull meg med benet, jeg vil ha det. Jeg vil bli knullet med benet ditt! Jeg lå på senga og skrevet med bena.
Han flyttet seg så beinstumpen hans var nær de oppsvulmede fitteleppene mine.
Jeg trakk til side fitteleppene mens han presset på… Så var det inne. Jeg ble helt gal.. Jeg rullet og vred meg som en gal hund.
Aldri før hadde jeg blitt fylt av så mye mannskjøtt.
Jeg støtte i mot den tjukke kubben og lagde ville lyder over den store inntrengeren.
– Åååhh ååhh åh åh!, Skrek jeg og fitta mi skalv.
Han trengte dypere og dypere inn og jeg kom igjen! Han pulte meg i nesten fire timer. Jeg mistet styring med alt mens jeg kom og kom. Jeg tror jeg nesten svimte av en eller to ganger.
Da vi sovnet var jeg et fysisk vrak fullstendig uten energi.
Han og jeg er sammen hele tiden når han ikke er på forretningsreiser. Beinstumpen blir aldri slapp og gir aldri opp. Innimellom deler jeg ham med noen av venninnene mine. Det er ingenting som å bli knullet av en beinstump.

Scroll to Top