De var sexglade

De var sexglade

Jeg skulle på en ukes ferie alene til Vånersborg i Sverige og hadde ikke lyst til å kjøre samme vei frem og tilbake så jeg valgte å kjøre om Fredrikstad nedover og mulig Kongsvinger hjem. Jeg tok kontakt med en tidligere venn av meg, Robert, i håp om at jeg kunne stikke innom ham. Joda, jeg var hjertelig velkommen. At han var gift hadde jeg ikke fått med meg. Hun het Solveig, var både slank, høy og lys, og viste seg også meget hyggelig med et utrolig glimt i øye. Dessuten var hun meget sexy og tente meg spontant der hun gikk rundt i en rosa armløs bluse og en utvasket avklippet jeans som shorts.
Det ble selvsagt mye prat om fortiden og det overrasket nok ikke Solveig at Robert hadde vært en villstyring i ungdommen.
Det ble selvsagt en del drinker og meget god stemning. Jeg måtte av og til kaste blikket på Solveig. Kunne liksom ikke unngå det. Hun var nydelig å se på med sitt lyse lange hår. Hun så faktisk en del yngre ut enn sine 35 år. Ikke var hun høy heller. En sekstifem eller der omkring. Jeg hadde også lagt merke til hennes grønne øyne. Jeg likte grønne øyne. Robert var som meg, 39 år, en åtti og åtti kilo. Perfekte med andre ord. Bortsett fra meg som hadde kort hår og var meget mørk blond, hadde Robert langt og noe mørkere enn det lyse til Solveig.
Jeg vet ikke helt hvordan vi kom inn på sexpraten, men det kom fram at både Robert og Solveig var sexgale. Ordet sexgal var det Solveig som kom med, og Robert rettet det til sexglade. Etter hvert kom det fram at de hadde sendt inn annonse i Aktuell Rapport også, i håp om å treffe noen som hadde det slik som dem.
Jeg måtte ta meg en ekstra slurk av drinken og satte den i vrangstrupen så jeg måtte hoste skikkelig. Solveig var straks borte hos meg og dunket meg i ryggen.
– Jeg tror det ble for mye for din gamle venn, lo hun og så på Robert.
– Slik jeg kjenner han, er nok dette bare barnematen, kom det fra Robert.
Jeg så på ham.
– Du må huske på at jeg er gift. En er ikke ungdom hele livet, svarte jeg.
– Det var du i hvert fall den gangen på Gjøvik. Du knulla den skreppa i bilen nede ved brygga til Skibladner?
Jeg så på ham og videre til Solveig. Så fortalte Robert hele historia og det så ut til at Solveig likte den veldig godt. Hun satt fortsatt ved siden av meg, klar til å dunke meg i ryggen igjen, om nødvendig.
Stemningen var nå ekstra høy. Det ble sexprat og intet annet. Telefonen ringte. Jeg så etter Robert da han reiste seg, gikk ut av stuen for å ta den. Straks han var ute av syne, grep Solveig hånden min og førte den mot skrittet sitt. Jeg nølte ikke og gned den opp og ned og følte formelig varmen fra skrittet hennes.
– Har du vært med på trekant noen gang?, spurte hun og fiklet med glidelåsen i olabuksa mi.
– Nei, svarte jeg, men i virkeligheten hadde jeg det, sammen med et par i femtiårene oppe i Telemark. Det behøvde jo ikke de vite noe om når ingen andre visste om det.
Solveig dro ut den stive kukken min og grep fingrene godt omkring den. Robert hørte jeg fortsatt prate ute i gangen eller hvor nå telefonen sto. Solveig stilte seg på knærne oppe i sofaen og løsnet shortsen nok til å komme innenfor med hånden. Hun bøyde seg fram og ned, og begynte å suge meg. Jeg ble dristig og førte hånden under shortsen og kjente den nakne huden fram mot baken hennes. Der var det intet å hente, så jeg skjøv hånden langs magen hennes og frem mot skrittet. Der var det varmt og godt. Jeg lekte litt med fingrene mot henne mens munnen til Solveig gled over kukkskaftet.
– Det må jeg si ble litt av en start, kom det fra Robert.
Jeg hadde glemt ham og skulle til å trekke hånden ut fra skrittet til Solveig.
– Nei! La den være der, kom det fra henne og hun fortsatte å suge.
– Har du vært med på trekant før?, spurte Robert. – Han har ikke det. Har allerede spurt om det, kom det fra Solveig.
Nå som Robert var i stuen, stoppet Solveig å suge meg. I stedet dro hun av seg klærne og sto naken ved siden av meg i sofaen.
-Få av deg klærne du også, sa hun og begynte å hjelpe meg av med dem.
Robert kledde også av seg og jeg ventet meg det showet. Solveigs kropp var en perle og kukken ble ennå hardere av å se det deilige skrittet hennes.
– Kjør den inn bakfra, så skal jeg trimme Robert litt.
Solveig flirte, snudde seg og stilte seg fremoverbøyd på hendene med knærne godt ut til sidene. Jeg strøk hendene over baken hennes mens jeg stilte meg bak henne og rettet kukken mot fitteåpningen hun gjorde klar for meg.
– Ah! Jøss!, lød det fra henne da jeg trengte innover i et hull som virket trangt. Robert stilte seg foran Solveig. Han holdt omkring kukken sin og lot Solveig suge og slikke den. Med en gang hun satte i gang, begynte han å puste tungt og beveget underlivet mot henne. Det så ut til at han valgte samme rytme som det jeg holdt i fitta til Solveig. Jeg hadde grepet omkring hoften hennes og trykket på så jeg fikk kukken dypt inn i henne. Av og til rykket jeg til og fikk Solveig til å gispe så høyt at hun kom ut av sugingen. Hele tiden holdt jeg et moderat tempo og skjønte at Solveig likte dette. De harde rykkene innimellom, gjorde sitt og fikk henne til å skyve baken mot meg, samtidig som hun vred seg mot kukken.
Robert sto med lukkede øyne og nøt sugingen til sin kone og jeg nøt hennes deilige varme og våte fittehull. Jeg hadde vanligvis god kontroll over meg selv og følte det samme nå. Derfor rykket jeg hardere og oftere mot henne og fikk henne ofte til å glemme kukken hun sugde. Solveigs jammer ble intens og Robert holdt henne slik at hun kunne fortsette å suge ham.
Det kom for Solveig og det hørtes. Robert blunket til meg og smilte.
– Der fikk hun jammen kjørt seg litt.

Scroll to Top