Min Hemmelige Sex Dagbok

Min Hemmelige Sex Dagbok

Lørdag

01:00. Jeg kan ikke tro at han gjorde det igjen i kveld. Vi hadde hatt en slitsom, utmattende dag. Jeg sov dårlig i natt og gråt nesten da jeg våknet i morges ved tanken på det. Første halvår ble brukt på å pakke til vår uke oppe ved kysten til jul, de tre barna veksler mellom å se på TV og å lage kaos i huset. Etter det var det å fylle opp bilen, kjøre i åtte timer med barna i baksetet, latter, syting, krangling og gatekjøkken med skitne toaletter i den ubehagelige varmen.
Det var mørkt da vi endelig kom til huset, en vakker, 100 år gammelt tømmer gård – det var verdt kjøreturen. Etter å ha fått barna til sengs hadde vi et par glass med gin med min søster og kom oss i sengen rundt midnatt. I stedet for den rolige snorkingen jeg vanligvis hører fra ham i løpet av få minutter, mens jeg ligger våken med bekymringer, fører han fingrene opp langs beinet mitt, deretter ned under dynen og går for det. IGJEN! Det er et jævla julemirakel.

To dype orgasmer senere, så intenst at jeg nesten vekket den sovende pjokken noen få meter fra sengen, vi har sex, og jeg er så klar at jeg kan føle hver tomme av ham. Det er intenst, og vi holder på helt perfekt – ikke altfor lenge. Det er fuktig og han sovnet naken under takviften.

Denne besettelsen med vaginaen min startet for to uker siden, og han har vært der nede nesten daglig de siste to ukene. Han var halvveis gjennom et stressende prosjekt på jobben, jobber 12 timers dager, i snitt 5 timer søvn om natten. Stress har vanligvis motsatt effekt på libidoen hans, men ikke denne gangen. Og det lykkelige/kåt stedet hans virker å være med tungen dypt mellom beina mine, gir meg sinnssyke orgasmer etter orgasmer. Han er umettelig.

Dette er en god utvikling, men også en veldig, veldig rar. Ja, vi hadde deilig sex hele tiden når vi først møttes, her var det bena i taket og tenna i puta. Men de siste 7 årene med barneoppdragelse har vært en seksuell ødemark for oss. Det siste året spesielt, med oss begge tilbake på jobb og et tredje barn blandet inn, flyr dagene forbi hvor vi knapt utveksler ord, vi unngår til og med å komme nær når vi lager frokost på kjøkkenet, så dyp var utmattelsen og irritasjonen fra arbeid og barn. Vi jobbet hardt med å overleve, bet tennene sammen, uten pause i sikte. Helgene var verre, med tre barn å underholde, måltider å lage mat, besøkende måtte reise tidlig når babyen trengte en lur, eller den fire år gamle gutten begynte å slå noen.

Jeg hadde begynt å innse muligheten for at sexlivet vårt aldri ville komme tilbake. Og deretter hva vi betyr for hverandre, hvordan vil vårt forhold overleve? Men nå har han begynt å få lyst på meg, han tilber kroppen min, og jeg våkner til live med berøringer og følelser, og jeg tror – tiden i skyttergravene er over. Vi er tilbake, meg og min mann. Alt er mulig nå. Jeg klarer til og med å være lykkelig igjen.

Søndag

10:00. Jeg er på kjøkkenet i feriehuset og lager smørbrød etter en svømmetur, Søsteren min, mannen hennes og foreldrene mine summer rundt, prater, spiser ost og drikker vin. Alle er i feriemodus. Telefonen min ringer. Det er mannen min, han er ute med barna.

“Send et bilde av den.

Jeg himler med øynene, men føler en gnist av spenning.

‘Slutt med det!!’ Skriver jeg tilbake, som en tenåring.

‘Jeg mener det’ svarer han.

Jeg legger fra meg mobilen, men jeg får en ny beskjed.

‘Jeg venter’.

Jeg har fått nok vin til lunsj til å tenke; ok, jeg går og tar et bilde av vaginaen min og sender det til mannen min. Jeg går opp på loftet, drar av meg badedrakten og tar en dusj og legger meg ned på badematten og vinkler telefonen ned på skrittet mitt. Det føles veldig usexy. Jeg steller og pynter litt på den, prøver å få kjønnsleppene mine til å se best mulig ut. Smil! Jeg kan høre vår ett år gamle gråt, det er leggetid. Jeg finner det beste bilde og sender det avgårde, trippel sjekker at jeg sender det til ham. Så prøver jeg å finne ut hvordan man sletter bilde igjen, men jeg skjønner det ikke, så der ligger et bilde av vaginaen min når jeg åpner meldingene til mannen min. Min 7-åring vet koden til telefonen min. Jeg gjør et mentalt notat for å holde telefonen min på meg hele tiden til jeg finner ut hvordan jeg sletter det.

Jeg legger babyen ned og ser mannen min nede. Han sier ikke noe. Jeg er litt engstelig om hvordan det hadde blitt mottatt. ‘Fikk du det?’ Spør jeg. ‘Det gjorde jeg’ Smilte han. Jeg har sett på det.

13:00. Vi setter på en film for de store barna og deres fettere mens babyen tar en lur. Jeg føler for å ta meg en lur jeg også, men min mann har andre planer, og jeg lar meg lett overtale når jeg skjønner hva som kommer til å skje. Han følger meg opp trappen til barnas rom, presser en av enkeltsengene mot døren, og fortsetter å grådig slikke meg i en rekke forskjellige stillinger. Jeg hater virkelig det ordet, men det er ingen bedre forklaring på det i denne anledningen. Det tenner meg å bli fortært slik, men det føles bedre når han tar det litt roligere.

Sex er ok – jeg holder et halvt øre åpent for lyder i trappene hele tiden. Etter jeg spør ham, på spøk, om han har vært utro og føler skyld, og nå prøver å gjøre opp for det. Sier han at han har vært utro mot meg med jobben.

Mandag

06:30, Julemorgen. En skikkelig fryktelig natt med babyen. Hun har betennelse i mandlene og var oppe i flere timer. Hun holder brystvorten min og leker med den når hun ønsker komfort eller sikkerhet, og hun lå i sengen med oss og gjorde det i flere timer i går kveld. Jeg døste av og våknet flere ganger, jeg klarte ikke roe meg, før det begynte å gjøre vondt, og da ba jeg henne strengt om å slutte med det, da begynte hun å gråte. Hun våknet rundt 06:30 grinete og syk, og jeg sto opp med henne og de store barna og lot min mann sove videre. Men hun var skikkelig vrang, så jeg tok henne med ovenpå igjen, skiftet på henne, ga henne panadol og melk, og la henne tilbake i sengen skrikende og lukket døren. Innen ti minutter sovnet hun. Min mann våknet opp for å se etter barna, og jeg sluknet på barneværelset.

08:30, Julemorgen. Babyen er våken og mye lykkeligere, jeg tar henne med ned slik at de store barna kan endelig åpne presangene. Min mann og jeg sitter og ser på dem dele ut gaver og åpne dem. De er så spente. Han legger armen rundt meg og vi koser med hverandre. Vi har ikke kjøpt noe til hverandre, som vanlig. Det er stramt med penger, og vi er for pragmatiske. Noen ganger skulle jeg ønske han hadde kjøpt noe til meg likevel, som en overraskelse. Denne gangen brydde jeg meg virkelig ikke. Jeg lener meg inn til ham, og legger hånden min på hans varme, muskuløse lår, og føler en krusning av begjær.

Scroll to Top