orgy

Hva Som Skjedde På Min Første Orgy

Jeg sitter i en behagelig stol, svøpt i sort undertøy og stay-up strømper, nyter synet foran meg. Min partner Sarah går ned på en annen kvinne mens vår vertinne får sine bare brystvorter ertet av to kvinner på en gang.

Min første orgie startet på en boklansering og endte med en dypere forståelse av mine elskere (nei, flertallet er ikke en skrivefeil). Min partner Sarah deltok på lanseringen sammen med sin nye elsker, Ellen, og min egen lokale elsker, Diana, som jeg ser frem til å mimre litt med. Vi er en polyamorisk gjeng; vi kjenner hverandre og liker hverandre, deler hverandres kjærlighet når vi kan.

Men denne kvelden skulle være noe spesielt: min bok redaktør invitert oss til hennes nærliggende leilighet på “play party”, en sex scene med pisker og andre frekke leker. Vi nølte ikke.

Disse affærene begynner alltid litt tilfeldig. Du kommer med snacks og sprit, sitter og prater litt, så begynner en etter en (eller oftere, to og to) å bevege seg inn på et annet rom der den virkelige festen starter.

Begrepet “orgie” bringer frem romanske bilder av kropper badet i olje og vin. Det som skjedde på det rommet betalt sin respekt til det bildet, men var en god del mer presist og elegant. Det er alltid regler; du spør og forteller; du får samtykke; du komuniserer, og noen ganger må du bare se på.

Min hoved partner, Trond , var i øyet av stormen, kledd naken og gjør seg ivrig til et lerret for den maleriske seksuelle oppmerksomheten fra nesten alle i rommet. Hennes hovedfokus var Ellen, som tok til sin nye dominans med velbehag, hun regner ned et hagl av spanking og dasking på Trond før hun gnir kjønnsleppene sine over låret hennes.

I mellomtiden, har Diana og jeg kledd av hverandre, en bit av klær forsvinner nå og da. En BH her, noen bukser der, tights et eller annet sted på den andre siden av rommet. Vi kysser og utforsker hverandre, “mimrer” på alle måtene som betydde noe. Jeg trenger en pause og trakk meg tilbake til kjøkkenet for litt uformell samtale man kun kan ha mens man er halvnaken og drikker vin ut av et norgesglass.

Da kom Diana til oss, kun iført trusen. Gud, for et syn. Hennes mørke, tykke krøller; hennes elegante former; Øynene store og inviterende. Jeg har alltid funnet henne vakker, men atmosfæren av denne kvelden forlot oss mer naken til hverandre enn vi noen gang hadde vært – og ikke bare fordi vi var i undertøyet.

Det var en upassende sted for romantikk: et ukjent kjøkken med kalde gulv og harde fluorescerende lys omgitt av skittent servise etter en lang natt med fråtsing. Men i det øyeblikket, når våre øyne møttes, var det bare oss. På en måte, på et så merkelig lite sted, så vi hverandre for første gang. Vi kysset før vi visste ordet av det, og alt falt bort i en skikkelig kline-økt. Min fingre skled ned ryggen hennes, ertet hele veien, før de plasserte seg under den fargerike trusen hennes og klort den herlige baksiden. Den flytende varmen smeltet oss sammen.

Det var begynnelsen på noe mer: en ny tillit i forholdet vårt som matchet play partyet. Vi hadde lenge vært intime kolleger som, til tross for at vi bor i samme by, bare datet gjennom fjerntliggende konferanser. Og det var alltid noe spesielt i det: en følelse av å aldri være alene, uansett hvor langt jeg reiste. Men hun og jeg bygget noe mer den kvelden i vår felles overbærenhet: en følelse av sikkerhet i våre følelser for hverandre. Jeg hadde aldri følt meg mer ønsket av henne enn jeg gjorde den kvelden, og det øyeblikket på kjøkkenet er fortsatt en vi snakker om mer enn et år senere.

Det var en sterk påminnelse om at kjærlighet ikke er en begrenset ressurs, noen ganger betyr det å dele det rett og slett bare at man produserer mer av det samme.

Scroll to Top