sexnovell

Knull etter festen…

Dette hendte en januarnatt da jeg var 17 år gammel. Jeg var på fest, og det led utover natten. Jeg hadde funnet meg ei å kose med, la oss kalle henne Merethe, og vi hadde begge tent på alle plugger. Det var ikke en gang vits å spørre om å følge henne hjem, for vi visste begge hva som ventet. Foreldrene hennes var nemlig bortreist for helgen.

Ved totiden skiftet åstedet navn. Merethe bodde bare et par kvartaler borte, men jeg tror aldri den veien har virket så lang før. Da vi kom inn, begynte vi med et langt herlig kyss. Vi fant fram til foreldrenes dobbeltseng, og det tok ikke lange tiden å få vrengt av seg fillene. Bare synet av Merethe uten en tråd, gjorde at det nesten kunne gått for meg. Formene var på alle de rette stedene.

Vi krøp opp i dobbeltsengen, og jeg nærmest kastet meg over henne. Hun var så våt at det nesten dryppet. Jeg kjørte staken i henne, og hun stønnet høylytt. Jeg plasserte meg mellom hennes slanke, sprikende lår, og hun krøkket dem rundt livet på meg. Nærmere kan vel neppe to mennesker komme hverandre. Det var plass til litt jukking, og hun støtte ivrig tilbake. Da svartnet det helt for meg, heldigvis gikk det for oss begge. Jeg kan ikke huske sist jeg fikk knulle en så deilig jente. Jeg formerlig eksploderte inne i henne og tømte meg helt. Hun skrek til og klemte lårene sammen om meg i ekstase så jeg trodde jeg skulle deles i to. Deretter trakk jeg meg ut, og observerte at lemmet var blitt helt slapt. Men det varte ikke lenge i hennes selskap og snart var jeg stiv som en vedkubbe igjen.

Jeg hadde hørt at 69-eren skulle være skikkelig skjønn, så vi prøvde den også. Hun tok staken og puttet den i munnen, og jeg kom med hodet rett inn i herligheten selv. Først slikket jeg henne rundt klitoris og kysset henne over det hele. Hun stønnet så jeg trodde hele nabolaget skulle våkne. Så lirket jeg tungen mellom kjønnsleppene, mens hun sugde meg. Hun kysset den, slikket den og puttet den i munnen igjen. Den varme tungen hennes løp fort rundt og rundt pikken min. Det var en vidunderlig følelse. Jeg kjente det ville gå for meg igjen, og forsøkte til ingen nytte å trekke meg ut. Det gikk for henne, samtidig som jeg sendte hele ladningen i munnen hennes. Da vi kom, strammet hun bena rundt hodet på meg, og jeg ble klemt fast med munnen presset mot klitoris. Det var nyyydelig og jeg stønnet høyt i ekstase.

Etter dette var vi begge helt utkjørt og la oss under dynen og kysset og koste litt til vi var klare for å pule igjen. Hun var umettelig. Jeg satte meg på knærne bak henne og lirket meg inn i den dyvåte, varme fitta hennes. Vi begynte å knulle igjen, det var noe hun virkelig kunne. Hun kjørte baken mot meg, mens jeg bøyde meg fram og tok godt tak rundt puppene hennes. “Pul meg”, ropte hun. Vortene var harde som stål nå. Hun var like god og trang ennå, og det varte ikke lenge før vi på nytt så stjerner.

Nå var det ikke mer å hente, og vi innså det ville være en fordel å sove litt. Vi sovnet i armene på hverandre. Jeg skulle ha vært hjemme for lenge siden, men det ”glemmer” en fort i et slikt selskap. Da vi våknet den morgenen, gjentok vi nattens knull, men det for bli en annen i historie.

Scroll to Top