sexnovell

En sandwich på St. Hans

Det hendte en sommer for flere år siden. Det var den store dagen på hele sommeren, nemlig St. Hans. Vi fikk noen kamerater til å kjøpe et par kasser øl så vi hadde drikkevarer for en stund.
Da vi hadde fått ølet, reiste vi ut til teltet og satte det fra oss. Etterpå raste vi med båten inn til byen for å finne noen kåte damer. Vi la fra oss båten ved brygga og traff våre venninner. Vi ble litt i byen for å se om vi kunne finne noen andre kjente som hadde lyst til å feire St. Hans sammen med oss.
Da kvelden nærmet seg, reiste vi ut til teltet og varmet opp med et par øl og spiste litt. Da vi hadde drukket en stund, måtte Unni og Marianne på do.

Jeg og Nils satt og diskuterte hva vi skulle gjøre utover kvelden. Vi kom frem til at vi skulle spille klespoker.
Da jentene kom tilbake fra sitt ærend, spurte vi om de var villige til et slag poker.
– Hva slags poker, brølte det ut av Unni.
Marianne svarte: – Klespoker selvfølgelig. Kjenner du ikke guttene dine?
Da vi hadde spilt en stund, hadde vi ikke mange plagg igjen. Nils og Unni hadde alt begynt å råkline. Jeg og Marianne satt og tok oss en røyk, men etter hvert kom også vi i gang, for vi ble opphisset av å se på dem.
Vi la oss i 69-stillingen. Men så kom Nils bort og spurte om vi skulle ta litt gruppesex. Vi svarte ja.
Vi tok og byttet partnere for å se hvem som var best. Jeg sa: – Vi prøver noe nytt. Du legger deg underst, så legger Unni seg oppå og jeg på toppen.
Den store sandwichen gikk greit. Nils lå helt ubevegelig mens jeg kjørte staken min ut og inn gjennom anus på Unni. Hun lå bare og vrei seg.
Så sa jeg til henne: – Nå kommer jeg.
Jeg sprutet sæd utover rumpehullet og over ryggen hennes. Og så var det Mariannes tur. Da lå jeg unders og det gikk for Nils omtrent med en gang. Vi lå og hvilte oss en stund og så tok vi båten ut og så på bålene utpå øyene.

Scroll to Top