sexnovell

Enda et godt erotisk naboskap

Dette hendte en dag jeg skulle lage en salat og oppdaget at jeg ikke hadde noe olivenolje. Til slutt bestemte jeg meg for å gå over til naboen for å låne.
Jeg ringte på, men det tok så lang tid før noen åpnet at jeg ringte på en gang til. Etter en stund hørte jeg noen komme gående og døren ble åpnet.
Hei, sa jeg . Jeg lurte på om dere kunne låne meg noe olivenolje?
Kom inn så lenge, så skal jeg se etter, sa Arve.

Er ikke Ruth hjemme? spurte jeg da jeg kom inn.
Hun er på klassefest med dem hun gikk sammen med på skolen, svarte han.
Han kom tilbake med beskjed om at de hadde ikke olivenolje, de heller.
Søren også, svarte jeg. Men takk allikevel.
Tone, kan du ikke sette deg ned og ta en pils sammen med meg, spurte Arve.
Jo, det kan jeg vel. Men jeg må bare låse døra mi først, sa jeg.
Vel inne i stua til Arve igjen satte jeg meg ned i en stol og tok en stor slurk av pilsen. Skal si det smakte godt. Og etter noen slurker gikk praten livlig mellom oss. Jeg begynte så smått å kjenne det i hodet også.
Nei, nå må jeg visst på do, sa jeg.
Da jeg kom inn dit, fikk jeg se at det lå en elektrisk dildo der. Den måtte sikkert være Ruth sin, tenkte jeg. Jeg bli kåt bare ved tanken og begynte å beføle vibratoren. Brått ble jeg vekket opp av tankene mine ved at Arve ropte: Er du ferdig snart? Jeg skulle gjerne ha tømt tanken jeg også.
Ja, jeg kommer, svarte jeg tilbake.
Da jeg åpnet døra, sto Arve utenfor, og jeg skvatt til.
Men jeg gikk pent inn i stua og satte meg i sofaen denne gangen i tilfelle Arve ville komme og sette seg der. Så kom han, slo av TV’n, satte på en CD og dempet lyset.
Mer pils? spurte han og fylte i glasset mitt. Han satte seg ved siden av meg og la armen rundt meg. Han lente hodet sitt inntil mitt, og vi smeltet sammen i et kyss.
Så du dildoen på badet? spurte han.
Ja, svarte jeg en smule flau.
Liker du å bruke en sånn?
Ja, sa jeg, enda jeg aldri hadde prøvd før, men jeg hadde igrunnen lyst til å prøve.
Som svar begynte han å kle av meg. Jeg hadde egentlig ikke tenkt at de skulle skje nå og at han skulle være med, men ble overraskende nok opphisset, så jeg lot det skje. Han befølte meg over hele kroppen en stund før han begynte å kysse og slikke meg over alt. Det var en fryd, så godt var det. Plutselig sluttet han, reiste seg opp og forsvant ut på badet.
Han kom inn igjen, naken, og med ståpikk og den elektriske dildoen i hånda. Han kom mot meg med den og la seg på meg slik at vi ble liggende i 69-stilling.
Så begynte han å suge og slikke meg. Vibrator-pikken kjørte opp i fitta mi, og sin egen kjørte han inn i munnen på meg. Det var så herlig at jeg trodde at jeg skulle forgå av deilighet. Det bare rant av meg.
Han slikket i vei mens dildoen vibrerte, jeg sugde pikken hans for harde livet. Men plutselig eksploderte jeg i en orgasme som var så sterk at jeg aldri hadde trodd at det var mulig å få så sterk orgasme. Jeg gikk opp i bro, vred meg til alle kanter og falt til slutt sammen som en vaskeklut.
Kroppen min føltes nærmest livløs da han bar meg inn i dusjen.
Han ba meg stille meg på kne for deretter å stikke kukken inn i meg bakfra og slå på dusjen. Med fingrene gned meg på klitoris mens han kjørte kukken inn og ut i meg rolige bevegelser.
Se i speilet, sa han.
Veggen var av speil og vi kunne se hva vi gjorde. Dette gjorde meg så kåt at jeg skrek: Knull meg hardt! Og det skal jeg si dere at han gjorde. Jeg kjente nå at det var like før det ville gå for meg igjen, underlivet mitt var blitt elektrifisert av omgangen med vibratoren. Jeg sa at jeg ikke kunne holde orgasmen tilbake. Han satte på større styrke på dusjen, og med ett kom vi samtidig. Jeg hadde på følelsen at det brant i meg og at orgasmen aldri ville ta slutt. Etter dette dusjet vi sammen, satte oss i stua og tok en pils til.

Scroll to Top