sexnovell

Fra erotisk arbeidslivet

Det var ikke bare midt i arbeidstiden, men det var sentralt på min arbeidsplass også. På toalettet, herretoalettet, var det jeg traff henne.
Hun var opptatt med rengjøring, og jeg var opptatt med å knappe opp smekken. Jeg var på full fart inn i en av båsene for å slippe løs. Hun sto framoverbøyd med rumpa ut gjennom døra. Og den rumpa løp jeg faktisk på.

– Unnskyld. Jeg sto med handen i den halvåpne smekken og rødmet. Hun spratt rundt, og det skremte uttrykket hun hadde i ansiktet gikk over i rødmende forlegenhet.
Jeg rygget et skritt tok to skritt til side og så tre skritt fram. Dermed kunne jeg endelig slå lens i båsen ved siden av. Som sagt var det midt i arbeidstiden. Og stresset som jeg vanligvis er, var jeg på full fart ut igjen.
Det vil si. jeg fikk bare snudd meg rundt. Og for å spare tid gjorde jeg dette før jeg fikk sluppet «folen» inn igjen.
Jeg skvetter til. Står hun ikke der med ryggen lent mot en servant og ler av meg. Jeg blir irritert. Irritert på meg selv fordi jeg har glemt å lukke døren, og irritert på henne fordi hun morer seg over meg.
For å tørke av henne fliret tar jeg et godt tak om pikken innerst inne ved roten og vifter den rett foran henne.
– Lyst på litt kanskje, sier jeg bryskt mot henne.
– Mm, nikker hun blidt og kommer mot meg.
Hun er frekk og dreven og går rett på sak. Med en hånd griper hun pikken min. Den andre hånden blir brukt til å dytte meg baklengs inn i båsen igjen. Hun glemmer ikke å låse døren.
Hun runker sakte med lange drag. Langt ut og langt tilbake. Hver gang hånden er lengst tilbake, blåser hun forsiktig rundt på kukhodet. Det er kaldt, men deilig, deilig.
– Kom igjen, opp med deg, hvisker hun til pikken min. Og opp kommer den i løpet av no time.
Hun løsner buksene mine og drar dem litt ned. Den ene hånden hennes smyger seg ned under pungen og nesten bakover til anus. Der klemmer hun hardt oppover og framover.
– Enda større, hvisker hun. Og enda større blir den. Så stor er det sjelden at jeg klarer å få den faktisk. Men hun er ikke fornøyd. Hun gaper over, runker og smeker med en hånd. Den andre glir enda lengre bak, og en finger presses inn i anus.
Reisningen blir større enn jeg noen sinne har opplevd, men det er ikke bare deilig. Det er vondt også. Kuken er faktisk så stor og hard at den smerter, og jeg kjenner hvert hjerteslag.
Hun er fornøyd. Hun reiser seg, løfter opp ermforkleet, stripper av seg trusen og setter rumpa opp mot meg. Hun hviler armene og overkroppen på spylekassen på toalettet og er dermed sterkt framoverbøyd. Hun har bakfitte som jeg ser rett inn i. En herlig sprekk som er glinsende og glatt og omgitt av veldig opphovnede lepper.
Jeg støter raskt og hardt. Hun jamrer litt og glir litt fram, trekker seg litt unna i det første støtet. Det neste støtet frambringer ingen reaksjon, men så er hun med.
Hun stønner og støter imot med stigende kraft. Og etter bare seks, sju støt, skriker hun til og jamrer seg. Hun blir svaiere i ryggen. Baken hennes kommer hardt mot meg. Skjedemusklene klemmer hardt rundt kukskaftet langt inne ved roten.
Jeg prøver på enda et støt, men hun følger etter da jeg forsøker å trekke meg utover for å få fart. Jeg kommer likevel så langt ut at skjedemusklene får tak rundt kransen av hodet, og nå kommer jeg brått.
Fra posisjonen langt der ute med bare kukkhodet inne i henne spruter jeg en fire, fem, seks ganger innover i henne. Så synker jeg helt inn. Lyden som fulgte med denne siste bevegelsen, skal jeg ikke beskrive. Hun liker det hun opplever, så godt at hun skriker til og vekselvis gaper og skjærer tenner.
Jeg husker plutselig hvor jeg er. Jeg må inn igjen og jobbe. Jeg løper fra henne uten et ord og uten å se på henne. Men firmaet er jo ikke større enn at vi begge vet hvem den andre er.

Scroll to Top