sexnovell

Guttesex med farsfølelse

Klokken var nesten 23 da jeg parkerte i bakgården. Det var en riktig kald vinterkveld med snefokk og mange minusgrader. Jeg ønsket jeg allerede var inne i den varme leiligheten. Jeg bannet halvhøyt idet jeg låste bildøren og kjente vinden slå mot meg.
Jeg nærmest løp mot inngangsdøren og snublet omtrent over en halvt tildekket skikkelse som presset seg mot døråpningen og prøvde å få ly mot vinden. Et blåfrossent ungt ansikt myste mot meg. Han prøvde å si noe, men hakket tenner så det skramlet i munnen.

Jeg tok et skritt til siden og låste opp. Jeg syntes synd på den forkomne personen som satt sammenkrøpet. Derfor ble jeg stående en stund og kikket på ham. Tausheten ble for lang, og jeg spurte om han ikke heller ville komme innenfor.
Han reiste seg langsomt og kom innenfor døren. Jeg kunne tydelig se at den spinkle kroppen skalv av kulde. Jeg syntes nesten synd på ham der han stod og kikket takknemlig mot meg.
– Uff, det er kaldt, sa jeg liksom for å ha noe å si.
Han nikket bekreftende.
– Du kan godt få bli med opp og varme deg litt, fortsatte jeg. – Hvis du vil da.
– G-g-gjerne det, stammet han.
Han fulgte etter meg med fire skritts avstand oppover.
Jeg skrudde opp varmen for fullt mens han tok plass i sofaen. Så fylte jeg kjelen med kaffe og dekket bordet. Uteliggeren hadde fått det meste av kulden ut av kroppen og sa ja takk til mat. Han satte seg bort til bordet.
Jeg prøvde å gjøre det så hyggelig som mulig. Han måtte virkelig ha sultet en stund, for kort etter var fatet tomt. Han så unnskyldende opp da han ble klar over at han hadde slukt rubb og rake.
– A, pytt. Jeg har mer, sa jeg og skar opp litt ekstra. – Du må bare hive innpå. Hvor lenge er det siden du spiste sist? spurte jeg nysgjerrig.
– i går morges. svarte han med munnen full av mat.
Jeg studerte ham der han satt og spiste. Han var veldig ung. Jeg gjettet på 16 år, men ble riktig paff da han sa at han var 19. Etter å ha spist fortalte han sin historie, og den fikk mitt hjerte til å smelte helt.
Han var plutselig blitt kastet ut hjemmefra av faren som var alkoholiker og enkemann. Da jeg spurte hvorfor, ble han lenge helt stille. Jeg forstod at han ikke ville inn på det temaet. Bortsett fra en tante i Mandal fantes det ingen slektninger han kunne dra til. Penger var det også skralt med. Alt var gått med til pommes frites kvelden før.
Jeg lot ham overnatte på sofaen, og jeg lette frem noen tepper til han. Klokken var blitt nærmere tre før jeg sovnet inn på mitt eget soveværelse.
Jeg våknet av trafikkrushet utenfor ved 7-tiden og listet meg ut på kjøkkenet gjennom stuen hvor gutten fremdeles sov med teppet over hodet.
Jeg dekket et bord for to og stekte speilegg. Jeg var på vei ut til stuen for å vekke ham da han allerede stod i døråpningen.
– Morn, har du sovet godt, spurte jeg.
Han svarte ja og spurte etter toalettet.
Jeg pekte mot soveromsdøren: – Til venstre med det samme du kommer inn, svarte jeg.
Noen minutter senere kom han ut. Han hadde vasket seg i ansiktet og gredd det lange, lyse håret.
– Velkommen til bords, sa jeg.
Han satte seg på samme plass som kvelden før. Vi spiste frokosten i taushet mens radioen stod på. Jeg merket hans vurderende blikk av og til, men idet jeg kikket opp, festet han blikket på noe annet.
– Er du gift? spurte han etter en stund.
Jeg svarte som sant var, at det var jeg ikke.
– Du er snill, sa han litt senere.
– Å pytt, skulle bare mangle. Jeg kunne ikke la deg fryse i hjel heller.
Han snudde seg plutselig bort og takket for maten. Jeg tok fatt i tallerkenene for å legge dem i oppvaskkummen da jeg syntes jeg hørte et hikst fra gutten. Jeg slapp oppvasken og la hånden på skuldrene hans.
– Hei! Du gråter vel ikke?
Jo, han gjorde faktisk det. Full av omsorg og ømhet fortalte jeg at jeg syntes synd på ham. Ordene mine virket visst beroligende.
Gutten, som så lenge hadde sittet taus med sine egne tanker, ga meg omsider sin tillit. Faren hadde jaget ham ut av huset fordi han trodde gutten var homse. Faren kom full hjem om kvelden og oppdaget at sønnen lå splitter naken på gulvet og onanerte med et homoblad i hånden.
Gutten fikk knapt nok tid til å ta med seg klær, og han hadde bare en femtilapp bukselommen. Skamfull som han var, våget han ikke å gå til naboene, så han ruslet gatelangs. Han fant ly for natten i trappeoppganger etter at alle offentlige venterom var lukket for natten. Så hadde jeg funnet ham forfrossen og utmattet av kulde og sult.
Den dagen skulket jeg jobben og ble hjemme sammen med min nye venn. Vi ble etterhvert meget gode venner, og han ble mer snakkesalig da han forstod at jeg ikke delte farens syn på homser.
– Du, sier han litt senere på dagen. – Du – blir vel ikke sint?
– Neida. Hva er det? spør jeg nysgjerrig.
Han kikket vurderende på meg en stund og fant til slutt ut at han kunne stole på meg. – Vet du hva? Da du ba meg inn…
– Ja, hva med det? svarte jeg.
– Jeg trodde at, at du ville benytte meg til, til… Du vet, stammet han. – Jeg ga blaffen, så-så jeg ble med, la han til og rødmet dypt mens han kikket i gulvet.
– Jøss, du har en livlig fantasi, svarte jeg. Dette var pinlig, og jeg grep nervøst etter sigarettpakken. – Trodde du virkelig at jeg tok deg med inn bare for å – å ha sex med deg?
– Jaa…
– Og enda så ble du med?
– Jaa!
– Jøss. mener du at du ville?
– Ja, bare jeg slapp å være ute og fryse så!
– Jeg tror jeg forstår, men faktisk hadde jeg ikke det i tankene, svarte jeg ærlig.
– Liker du meg?
– Ja, svarte jeg noe forvirret.
– Jeg liker deg, svarte han kjælent og trykket seg inntil meg. Han fikk hånden rundt livet mitt før jeg sanset meg.
– Jeg skulle ønske at du var min pappa, sa han spakt.
– Nå tøyser du, svarte jeg. – Jeg er bare 15 år eldre enn deg…
Jeg var blitt ganske opphisset over at han hadde sagt at han kunne hatt sex med meg og nå var han innlatende. Skjønte han at jeg var homse?
Jeg strøk hans gyldne lokker, og han kikket opp mot meg i med sine tindrende blå øyne. Hans munn beveget seg svakt skjelvende, og jeg kunne ikke lenger motstå fristelsen til å kysse den. Jeg kysset den så ømt, så ømt, og han gjengjeldte kysset og trykket seg inntil meg mens vi hadde armene tett rundt hverandre. Vi glemte oss helt bort og ble stående på gulvet om omfavnet hverandre i egne tanker uten at vi helt forstod hva som var i ferd med å skje mellom oss.
Vi var begge litt skamfulle da vi ga slipp på hverandre. Vi forstod den andre bare så altfor godt. Det var bare det riktige ordet som manglet, det ingen av oss våget å uttale.
Begge hadde vi fått store konturer av en ståpikk i buksene. Blikkene våre flakket, han til meg, og jeg til ham.
Det var ikke til å unngå. Vi ville det begge to. Vi lot det skje og kastet oss mot hverandre så kåte som bare det.
Viggo åpnet glidelåsen i buksen min og følte med hånden til han kjente mitt varme lem gli inn i den. Jeg fulgte hans eksempel og kjælte hans stive pikk med blanke øyne. Pikken var ganske bra enda han så ganske sped ut, ingen typisk nittenåring.
Litt etterpå havnet vi på sofaen i en het omfavnelse og begynte omgående med å utforske hverandres kropper. Nakne som vi var, befølte vi alle kroppens deler med varsomme fingre. Vår kjærlighet kjente visst ingen grenser. Alt skulle prøves forfra, bakfra, ovenfra og nedenfra.
Vi knullet og suget hverandre etter tur, og pikkene tømte seg for det melkehvite gang etter gang. På kort tid hadde vi hatt tre utløsninger hver.
Da fant vi at det holdt for en stund og gikk sammen på badet for å vaske av oss de skumle småplettene som vi hadde fått på oss så å si over alt.
Dagen etterpå reiste Viggo til tanten på min bekostning. Men han ble der bare i to uker. For han trivdes ikke der. Da han kom tilbake, møtte jeg ham på jernbanestasjonen, og han ble med meg hjem.
Kort senere flyttet han til meg.
Til våren skal vi inngå partnerskap.

Scroll to Top