sexnovell

Erotiske noveller – Bønnhørt

Min kone Liv og jeg besøkte ofte søsteren hennes Tove og mannen på Hamar. Vi dro gjerne lørdag, festet og lå over til søndag.

Denne lørdagen hadde det visst gått ekstra hardt for seg. Jeg våknet i hvert fall ikke før Tove stod ved sengen min med frokostbrettet på armen.

– Liv er dratt av sted med Trygve, sa hun. – På tide du våkner også. Hun satte frokostbrettet på sengen. Jeg slo toppen av egget og nippet til teen. – Topp, sa jeg. – Men har du spist? – Nei. Hun skottet mot sengen med gråblå øyne, og jeg ryddet unna dynen og vinket med hånden.

Hun prøvde å trekke morgenkåpen om seg idet hun skrittet opp, men det kunne hun spart seg. Jeg fikk se innsiden av låret helt opp til fuglereiret som faktisk var temmelig annerledes enn søsterens med mørk midtskill og smørfarget blondt hår feid som utbredte rovfuglvinger.

Jeg svelget brødbiten og ga henne en fort venn til venn klem og fortsatte frokosten. Da brettet var tomt ville hun stå opp og få det unna. Av en eller annen grunn kom hånden hennes under dyna og støtte mot ståkukken min. Tove rødmet absolutt kledelig. – Å, unnskyld, utbrøt hun midt mellom latter og sjenanse. Jeg tørket egget av munnen med servietten og kysset henne. Tove tok imot kysset, og det kjentes som hun likte det.

Jeg stakk hånden under morgenkjolen og lekte med brystene hennes.

– Nei, nei, du må ikke, sa hun. – Jeg har aldri, aldri hatt andre menn enn Trygve. Det er ikke min natur, og han ville …

Frokostbrettet falt i gulvet da jeg dyttet henne bakover og smøg meg mellom de silkeglatte lårene. Om hun prøvde holde dem sammen merket ikke jeg det. Fittehårene hennes var som englehår, og jeg ble så kåt at jeg bare kjørte inn kukken og bet meg fast i det venstre brystet hennes for i holde skrikene mine nede. – Du må ikke, stønnet hun. – Du må ikke, å, Gud, så, så, så skjønt … Jeg lekte sisten med livmoren hennes, og hun krøllet bollemusa si rundt kukkskaftet og sendte fusjoner av skjulte lyster over hodet. – Nå, nå kan du komme, sa hun uendelig ømt og smilte opp mot meg. Jeg klemte til om de glatte hoftene hennes og kastet meg fremover. Hun kastet seg bakover, presset halsen opp mot meg og formelig løftet meg over seg. Hun tok imot skuddene mine med nye siklende dirringer og et frigjort skrik som slo tilbake fra taket over oss.

– Aldri, aldri, mer, sa hun da vi stod sammen i dusjen. – Lov meg at du aldri frister meg, aldri nevner, aldri antyder … Jeg kjørte såpestykket mellom lårene hennes bakfra og kjente skamleppene hennes åpne seg og lukke seg om både det og hånden min. Jeg snudde henne rundt så jeg kunne kysse henne og drakk av det lunkne vannet som regnet fra kranen over oss.

– Å, Gud, Johnny, du må ikke. Du skjønner, du skjemmer meg bort. Trygve har aldri en gang sett meg sånn. Jeg løftet henne fra badegulvet og bar henne tilbake til sengen. Der kastet jeg henne ned på magen og trakk den frodige stårompen hennes opp mot ansiktet mitt. Jeg krafset med hånden til jeg fant klitorisen og vippet henne opp etter den til hun stod som en jakthund på stand. Da rente jeg inn kukken.

– Ååå, Gud, stønnet hun, – å, min Gud! Jeg har bønnfalt om dette Johnny, men jeg har aldri trodd på bønnen. Nå vil jeg be mer, mer mer …

Fittebunnen hennes feide over toppsiden av kukken. Hånden hennes kom frem og finkjente på ballene som strammet seg. – Tell stenene, stønnet jeg.

– En, to, tre, ååå. Jeg kommer, jeg kommer, jeg kommer… Hele den glatte, nakne, fullkåte kroppen hennes ristet. Jeg klemte til om puppene og knep igjen øynene og kjente dirringene hennes fra ytterste kusehår til dypeste, helligste, innerste krok. Så sendte jeg spermaen. Det føltes som å fyre av en rakett.

Scroll to Top