sexnovell

Sexy Barcelona

Jeg vil gjerne fortelle noe som hendte meg da jeg på ferietur til Barcelona for en stund siden. På slike turer blir det gjerne vel mye festing og drikking om kveldene. Det er en slik spesiell kveld jeg her vil fortelle om.

Jeg hadde da vært der noen dager og hadde lagt merke en liten koselig restaurant som var mektig populær, spesielt blant de litt eldre årganger.

Jeg var 20 år og reiste sammen med to gode kamerater. De hadde tatt seg en tur på diskoteket. Jeg hadde mer lyst til å gå på den andre restauranten.

Jeg kom ganske tidlig og ble sittende og kose meg med litt god mat og noen drinker. Etter hvert begynte det å fylles i lokalet. Og siden jeg satt alene ved bordet, kom kelneren bort og spurte om det ikke kunne slå seg ned et par der.

Jeg var heldig, for det var et dansk par. En deilig frue. Hun kunne vel være i midten av 30-årene. Riktig en godbit med en spesielt eggende bakpart og noen deilige bryster bak en lett utringet kjole. Kjolen overlot ikke så veldig mye til fantasien.

Mannen hennes var mye eldre, og han var ganske pussa da han kom. Det hadde sikkert vært penger med i bildet da de giftet seg, hvis de var gift, da. Vi kom snart i prat med hverandre og fikk god kontakt. Stemningen ble lystig nesten med det samme.

Damen var veldig pratsom mens mannen var veldig tørst. Hun spurte meg om vi ikke kunne ta en dans, og det svarte jeg selvfølgelig ja til. Jeg hadde blitt litt tent på henne. Mannen fortsatte å tømme glass etter glass.

Den første var en rolig låt, og jeg kjente at hun presset seg spesielt hardt inntil meg. Hun presset det ene låret sitt mellom mine, så det uteble ikke at jeg fikk en liten reisning der nede som hun la merke til. Hun så meg bare inn i øynene og smilte lurt. Jeg fikk en mistanke om hva det var hun ville.

Etter hvert ble det stengetid, og mannen hennes var blitt pære full. Han var i ferd med å sovne ved bordet, så damen virket litt oppgitt. Jeg tilbød meg å hjelpe med å få ham opp på hotellrommet deres.

Jeg fikk da hjulpet ham opp på beina, inn i taxien og opp på hotellrommet. Det var litt av en jobb, for han var nærmest i bevisstløs tilstand.

Vi slengte han ned på en oppredd sovesofa som sto der, og han var borte vekk med en gang. Damen spurte om jeg ville ha en drink som takk for arbeidet. Noe jeg sa ja takk til.

Hun fikset fort drinkene mens jeg satte meg i en stol. Hun kom med begge glassene og satte seg, ikke så veldig overraskende i grunnen, på fanget mitt. Hun så på meg med det kåte blikket sitt og skålte.

Så begynte hun å fortelle om deres ekteskap som hun var blitt lut lei av bl.a. fordi at han var så mye eldre enn henne. Jeg gikk i gang med å trøste henne og beføle henne.

Hun reagerte som en vulkan, og vi møttes i et heftig kyss. Så akte hun seg ned fra fanget mitt og begynte å fikle med buksesmekken. Hun fant det hun lette etter, fikk det ut i det fri og begynte å suge noe enormt deilig.

Jeg skottet bort på mannen hennes som lå på sofaen. Jeg likte ikke situasjonen noe særlig. Men hun fortsatte, og det varte ikke så lenge før jeg sa at det kom til å gå for meg. Men det hørte hun visst ikke, hun fortsatte bare å gape over alt.

Så reiste hun seg opp, tok tak i hånden min og leide meg inn på soverommet. Uten å si et ord mer møttes vi i et kyss før jeg dro ned glidelåsen i kjolen hennes, og hun var naken under. For en kropp hun hadde, brun over det hele.

Jeg la henne ned på sengen og vrengte av meg selv. Hun hadde da inntatt misjonærstillingen og lå og befølte seg selv på klitoris. Jeg kastet meg over henne, og vi inntok 69-stillingen. Jeg kjente at hun var dyvåt der nede mens hun fikk stoltheten min til å reise seg igjen.

Hun begynte å stønne og ynke seg og nærmest skrek at hun ville ha kuken min inne i seg.

– Knepp meg, knepp meg, hårdt og deiligt, skrek hun.

Jeg måtte nesten hysje på henne og minne henne på mannen som lå der ute i det andre rommet. Men hun sa at det var ikke noe problem med ham, for han brukte å sove hardt når han var beruset. Så jeg skulle ikke bry meg om ham.

– Knepp meg blot, sa hun.

Så snudde jeg meg, og hun ledet meg inn og tok til med knullingen. Ganske rolig til å begynne med. Men det var hun ikke fornøyd med i lengden, for hun sa at jeg skulle ta henne hardere.

Hun var med hele tiden med deilige motjukk, pluss at hun snakket hele tiden om hvor deilig det var. Endelig kjentes det ut som om det var like før for henne, noe hun også sa.

Jeg satte tempoet enda litt opp, og vi kom nesten samtidig. Da var hun nesten ustyrlig, ropte og skrek så jeg ble nesten flau når jeg tenkte på mannen hennes. Men han hadde tatt til å snorke, så det roet seg igjen.

Etter at vi hadde pustet ut og tatt en røyk, fant jeg ut at det klokeste måtte være å komme seg av gårde. Klokken var blitt halv 6. Men hun var ikke enig i at jeg skulle gå.

Jeg torde ikke noe annet, så jeg sto opp og fikk på meg klærne Men jeg måtte love å komme tilbake til samme restauranten neste kveld. Hun fulgte meg til døren helt netto og begynte å beføle meg til jeg fikk en lett reisning igjen. Men da sa jeg god natt og stakk av, men lovet å komme til restauranten samme kveld.

Jeg torde ikke å gå den kvelden. Men jeg traff dem igjen et par kvelder senere. Pere ikke å ta sjansen på å bli med dem da, for mannen var så mye mer edru.

Men jeg fikk adressen deres (hennes) i Danmark. Jeg kunne bare ta en tur innom dersom jeg var på de kanter. Vi skulle nok få tiden til å gå…

Scroll to Top