sexnovell

Erotikk – Badestranden

Unni var en nydelig kvinne, en kvinne jeg bare kunne drømme om. Det gjorde jeg rett som det var. Problemet at hun var gift med kameraten min, men jeg tror han klar over at jeg var svak for henne. Nå er jeg ikke den typen at jeg ville ødelegge noe, men det var ikke sjelden at jeg i tankene hadde pikken inne i henne. En fest da jeg danset med henne. Da vi kom ut på gulvet, ble hun stille i armene mine og vi snakket ikke i det hele tatt. Da vi kom tilbake til bordet, pratet hun som det.

Det var det sommer og ferie. På jobben ble vi delt opp er når det gjaldt ferie, og jeg fikk første pulje. Kameraten min ville helst ha siste, for han likte best å ferie i august.
Vi kjørte ned til badestranden og gikk rundt på stranden. Jeg var lommekjent i dette området og fant et rolig sted. Jeg hoppet ut i vannet og la på svøm fra odden og inn mot stranden. Det var vel 50-60 mennesker der inne. Jeg svømte helt til grunnen, før jeg reiste meg opp og gikk inn på sandstranden. Rundt omkring lå det mennesker. Det unge jenter som var sammen med unge gutter. Modne kvinner og gamle menn. Ungene skrek og plasket på hverandre. Det var et yrende liv.
– Så, du er og bader, sa det plutselig ved siden av føttene mine. Jeg stoppet, for den stemmen var jeg fullstendig klar over hvem som eide. Jeg lot blikket gli over hele Unni under de mørke solbrillene. Hun hadde også mørke solbriller på seg.
– I denne varmen er det godt å kjøle seg ned, svarte jeg. Den brune kroppen hennes var kun pakket inn i en liten bikini. Slik den var formet, var jeg ganske sikker på at hun hadde barbert yttersiden av kjønnshårene sine.
Jeg festet blikket mitt ved bikinitrusa hennes, som var et tøystykke tredd inn på en snor. Dette lille tøystykket kunne lages større og mindre etter behov. Over brystene hadde hun en tettsittende BH i samme stoff som trusen. Begge var gule og fikk kroppen hennes til å virke enda brunere.
– Hvor ligger du? Jeg har ikke sett deg her, sa hun.
– Det er et sted litt lenger borte, hvor jeg badet som guttunge, svarte jeg. – Vi kalte stedet for Ødekilen, fordi det ligger så gjemt.
– Er du folkesky? lo hun.
– Nei da, men jeg liker å ha det rolig, forklarte jeg.
– Kan jeg få se på stedet ditt? spurte hun.
Kroppen min ble helt overopphetet ved tanken på at hun skulle bli med dit. Unni var ikke mere enn 25 år, mens jeg var 10 år eldre. Så det var ikke rart at jeg ble het ved å ha henne i nærheten. Det lange, mørke håret hennes flagret i den friske brisen. Jeg holdt på å stupe over ende på grunn av ukonsentrert gange. Jeg gikk hele tiden og foret meg med inntrykk, der hun gikk foran meg. Hun var høy, muligens 170 centimeter. Da vi kom ned til den lille, trange viken, ble hun overveldet av hvor stille det var. Ikke engang skrikene fra stranden var å høre. Hun la fra seg bag’en sin på teppet mitt og løp ned til stranden og la på svøm. Jeg ble stående å se på henne. Hun vinket at jeg skulle komme etter. Jeg slapp meg ut i vannet og la på svøm ut til henne. Sammen svømte vi videre utover, snudde og la på svøm inn igjen. Da vi nådde bunnen, reiste vi oss opp og gikk inn mellom berget. Jeg ble stående inntil berget og lot solen tørke meg.
– Godt at stoffet er tykt, sa jeg og kikket mot bikinitrusen hennes.
Jeg hadde faktisk ventet at den ville gi tegn til mørke kjønnshår under.
– For meg eller deg? lo hun.
Hun kom mot meg.
– For deg, prøvde jeg meg. Hun hadde helt sikkert lagt merke til stivheten i kukken min under den trange badebuksen.
– Hvis det har spesiell interesse for deg, så ser det slik ut innenfor, sa hun.
Jammen trakk hun ikke ut trusebåndet og lot meg få se hårene sine innenfor.
– Men for å gjengjelde en slik visuell mønstring, er det ikke lov til å nekte meg å gjøre det samme med deg, sa hun og trakk i badebuksen og tittet ned i den. – Her er det spenstige saker, sa hun og trakk buksen nedover så den stive kukken min kom ut i det fri.
– Du er ikke snau, sa jeg og kunne ikke dy meg fra å løsne båndet rundt hoftene hennes. Det gule, lille plagget falt ned i sanden.
– Du hadde vel ikke tenkt å gå rundt med denne i en slik tilstand, sa hun og trakk buksen helt av meg. Hun kom tett inntil meg, tok tak i kukken og førte den inn mot skrittet sitt. Så lot hun kukkhodet gli opp og ned over tappen sin.
Hun la seg inntil meg og lot kukken massere klitorisen sin. Jeg kunne ikke la være å tenke på hvor uvirkelig dette føltes. Hun pustet anstrengt mot halsen min, og jeg var hundre prosent klar over hver centimeter av kroppene våre som var nær hverandre. Det tok ikke lang tid før kroppen hennes ristet og skalv da orgasmen kom. Hun så på meg med de mørke øynene sine. Panneluggen hang nesten helt ned i øynene hennes.
– Det gikk for meg, hvisket hun.
– Jeg skjønte det, sa jeg og smilte. Unni la hodet inntil meg igjen og sukket tilfreds. Solen var varm, vannet rundt oss glitret og blunket slemsk til de to som var i ferd med hengi seg til naturen. Etter et par smilende kommentarer om at jeg faktisk hadde med kondomer på badestranden, og med litt hjelp av Unnis drevne hender, var alle hindringer ryddet av banen. Unni heiste seg opp og lot meg presse meg inn i henne. Jeg måtte bøye knærne litt for å komme dypere inn, mens hun la armene rundt meg og presset meg inn i seg. Jeg holdt rundt baken hennes og presset hoftene hennes mot meg hver gang jeg trykket kukken inn i henne. Jeg var helt overtent av følelser og maktet ikke å holde tilbake en utløsning når den snart ville komme. Deilige Unni slapp seg løs sammen med meg, og lot ingen hemninger holde henne tilbake.
– Nå går det snart, sa jeg. Jeg lot henne få merke støtene, og det virket som jeg var helt i bunnen på henne. Ut ifra lydene hun ga fra seg, var det ikke vanskelig å forstå at hun ikke var langt unna hun heller.
– Nå, sa jeg. – Nå kommer det … ååå …
Jeg klemte henne inntil meg og presset kroppen hennes hardt for ikke å miste henne. Unni stivnet til og jeg kjente velpleide, sterke negler bore seg inn i ryggen. Sæden sprutet ut og inn i henne. Hun sank sammen og gikk tilbake og satte seg på teppet. Kukken min sto fortsatt, våt og glinsende. Jeg bøyde meg ned og tok opp bikinitrusen hennes, som jeg kastet bort til henne. Hun så opp.
– Det var ikke meningen å utløse det vi gjorde, sa hun og virket med det samme litt reservert. – Jeg ble bare så brått tent på deg, sa hun og smilte. – Det ble slik for deg også. Ikke sant?
Jeg smilte, trakk henne opp, og sammen hoppet vi i vannet. Ingen av oss hadde badebukser på oss. Det skjedde ikke noe mer, og det har aldri senere vært nevnt noe om denne lille hyrdestunden i Ødekilen.

Scroll to Top