sexnovell

Guttas klespoker

Ute var det bekmørkt. Jeg var på påskefjellet og benyttet kveldstunden til å gå en tur. Det gikk godt an å gå bare på føttene uten ski, for det var hard skare. Hytta jeg bodde i lå idyllisk til ved et vann, som selvsagt var frosset til. I en klynge lå 67 andre hytter. Jeg hadde leid hytta denne påskeferien og kjente ikke folket som oppholdt seg i de andre hyttene.

Jo, forresten. I en av hyttene bodde to gutter. Den ene var16–17 år, den andre et par år eldre. Jeg hadde såvidt snakket med dem, så jeg visste hvem de var, og hvor de kom fra. Kanskje jeg skulle besøke dem i kveld? Såvidt jeg skjønte, bodde de alene i hytta. Kanskje hadde de lyst på selskap for alt jeg visste. Siden jeg likevel hadde kommet halvveis, kunne jeg da legge turen innom for å se om det rørte seg rundt hytta.

Det var dødsens stille da jeg nærmet meg. Men det lyste fra vinduet. Jeg gikk bort til det og kikket forsiktig inn. Var de hjemme tro?

Jeg kvakk til. For hva så jeg ikke? Begge guttene var omtrent nakne. De spilte klespoker!

Jeg kunne ikke banke på her og gå inn. Men nysgjerrigheten hadde grepet meg, og den fikk meg til ikke å forlate vinduet.

Snarere fikk det som skjedde innenfor, meg til å kikke ekstra nøye etter.

For hva skjedde ikke? Jo, da guttene hadde spilt av seg alle klærne, ble de bare sittende og se på hverandre liksom for riktig å studere hverandres kropper. Var det det de gjorde? Sikkert, for begge to hadde virkelig pene guttekropper. Muskler og fettvev var plassert akkurat der det skulle. Jeg kjente det beveget seg inne i buksa, for vakrere guttekropper skulle en lete lenge etter.

Dessuten var de helt nakne. Hårbevokst? Stemmer, men ikke mer enn at det var pent. Ingen direkte og nære slektslinjer til vårt dyriske opphav hos disse to! Å hvor stor lyst jeg egentlig hadde til å gå inn.

Så begynte det virkelig å skje noe. Begge to satte seg i sofaen og tok til å stryke på hverandre. Ikke lenge etterpå lå guttene i armene på hverandre. Det var rent deilig bare å stå der og følge med det hele.

Jeg kjente en ordentlig harding i buksa. Forsiktig åpnet jeg gylfen og kjente på den.

Innenfor vinduet var guttene kommet et steg videre. Begge lå utstrakt på sofaen og småkoste. Runket og klinte litt.

Da var det at yngstemann reiste seg. Reiste seg og så ut til å beden andre om å legge seg på magen. Det var i alle fall det eldstemann gjorde.

Nå blir det rævpuling, tenkte jeg. Og ganske riktig! Yngstemann var ingen smågutt, viste det seg. Den gutten måtte være erfaren til gangs. I alle fall kan de tingene han foretok seg, tydet på nettopp det.

Han styrte redskapen på plass som han aldri hadde gjort noe annet. Han jukket sikkert og taktfast i rumpa på eldstemann.

Sistnevnte lå bare helt rolig og tok imot det han fikk.Eldstemann vred seg plutselig unna og veltet yngstegutten nedpå gulvet. Før han fikk sanset seg, var eldstemann over ham.

Han løftet ham opp med et sikkert grep og slengte ham ned i sofaen. Det så ikke ut til at yngstemann visste hva som foregikk.

Forfjamset stirret han opp. Øyeblikket etter var den andre over ham. Med sin solide ståkuk boret han seg inn i enden på yngstemann. Rått og brutalt kjørte han kuken inn. En skikkelig, digerstake som måtte gjøre vondt. Men den yngste gutten skrek ikke. I stedet så han ut til å nyte den røffe behandlingen. Og jeg skal si han fikk gjennomgå. I alle fall hullet hans der bak. Maken til homoknull har jeg aldri sett.

Det var yngstegutten som lå underst, som kom først. Han løftet opp både seg og eldstemann på sofaen. Jeg kunne se tydelig hvordan det sprutet ut av kuken hans. Ikke lenge etter kunne jeg konstatere at det gikk for eldstemann også, og han ble liggende slapp over yngstegutten med hele sin tyngde.

For lengst hadde jeg fått frem staken der jeg stod. Det skulle ikke mange dragene til før det gikk for meg også. Jeg var blitt noe kjempemessig opphisset av å se på det som foregikk inne i hytta. Til alt hell hadde de glemt å trekke for gardinene denne kvelden. Jeg fikk oppleve det store showet fra orkesterplass. Så listet jeg meg hjemover med en slapp og tømt en i buksa.

Scroll to Top