sexnovell

Sex novelle – Utro en gang

Jeg vil fortelle om den eneste, gangen jeg var utro mot min kone i vårt 12 år gamle ekteskap. At jeg senere er blitt skilt, er en annen historie.
Det hele begynte i påsken for noen år siden. Som vanlig var vi hjemme, barna var hos noen slektninger.
Det var et herlig vær denne påsken, så vi satt ute og solte oss. Plutselig sto naboen ved porten og lurte på om vi hadde lyst til å komme over på en drink. Og det hadde vi. Fruen i huset satt på terrassen da vi kom. Hun het Anita. Det var en mørk, slank og velskapt dame i 40-årene. Anita var passe pussa, og hun var toppløs der hun satt og solte seg. Hun hadde forresten noen flotte, faste og passe store bryster. Disse dekket hun raskt til med blusen da vi kom.

Vi drakk og pratet i noen timer inntil vi fant ut at vi ville lage litt mat. Vi ble invitert over til dem igjen senere på kvelden, så da klokka var 19.00, møtte vi opp igjen.Vertskapet hadde kledd seg i løstsittende fritidsdresser. Vi ble sittende å prate og drikke. Mannen i huset ble til slutt så full at han gikk og la seg. Min kone, som var noe plaget av sykdom, sovnet på sofaen. Anita og jeg ble sittende igjen, passe berusede begge to. Anita, satt og strøk min sovende kone over håret. Jeg satt og småtittet på henne.
Hun hadde de fine brystene sine hengende innenfor fritidsdressen, og de var uten BH. Jeg følte meg plutselig nesten helt edru, og jeg kunne kjenne at kukken vokste skritt for skritt nede i buksa. Skitt au, tenkte jeg. Hun kan i verste fall ikke noe annet enn å dra til meg. Jeg bøyde meg ned og sugde munnen min fast i nakken hennes. Det unnslapp henne et stønn idet hun grafset etter min innestengte pikk. Det jublet i meg. Ingen ørefik men en herlig munnfull fitte var utsiktene. Og der satt vi, med min kone sittende, eller rettere sagt liggende, og snorkende ved siden av oss.
Jeg fikk dradd ned glidelåsen i dressen hennes. Deretter sugde jeg brystene henne mens fingrene mine famlet seg fram til hennes hårete og våte fitte. Mens jeg vispet rundt i fitta hennes, gapte hun opp og kom i en voldsom orgasme. Etter at hun hadde knadd kukken min og gispet seg ferdig, sa hun: – Bli med meg på kjøkkenet, så skal du få fitte. Det gikk jo så deilig for meg.
Hun tok meg i hånden og dro meg inn på kjøkkenet. Hun lente seg mot kjøkkenbenken og dro i buksene mine. Kukken spratt fram, og hun vrengte av seg klærne. Hun grep rundt kukken og prøvde å få den inn i fitta si. Det var så varmt og deilig, men vi fikk det ikke til.
– La oss legge oss, sa jeg.
Vi gled ned på gulvet. Hun gled under meg, grep tak i kukken og prøvde å væte den mot den våte fitta si. Jeg presset meg inn og red henne med hendene grafsende i rumpa hennes. Jeg sugde på brystene hennes inntil stønningen hennes ble for voldsom. Mannen hennes og kona mi kunne jo våkne.
Spruten min var ikke langt unna nå, det kunne jeg kjenne. Dette sa jeg også til henne. – Kan jeg sprute i deg, Anita? spurte jeg.
– Ja, ja. Sprut nå, svarte hun stønnende mot munnen min. Det fikk det til å løsne for meg, og sprut etter sprut landet inne i fitta hennes. Da hun kjente sæden i fitta si, stønnet hun og melket meg tom med fittemusklene sine. Det rant ut av fitta hennes, ned over ballene mine og inn i rompesprekken hennes.
Etter at vi hadde hvilt oss en stund, ordnet vi opp rundt oss.

Scroll to Top