noveller

Noveller – Veddemålet

Onsdag den 14. september kommer jeg aldri til å glemme. Grunnen til det er at da møtte jeg Kjetil. Han er uten tvil den beste mannen i senga jeg noen gang har møtt. Det ble ikke noe nummer den første kvelden. Det skjedde først neste kveld. Men det var altså onsdag den 14. september at jeg møtte dette unikumet av en sexpartner.

Min mann og jeg var på besøk hos hans foreldre, noe jeg alltid gledet meg til. Denne gangen hadde jeg sett fram til dette besøket i lang tid. Men allerde den første kvelden sa Alf, mannen min: – I kveld er det virkelig vær til å ta ørreten. Du har vel ikke noe imot at jeg tar meg tur på elva, vennen min?

– Nei da, du har jo ferie slik som jeg. Du får da slappe av med det du liker, sa jeg.

– Bare gå i elva du, din tørrpinn, sa Åse, søsteren hans. – Eva og jeg skal ut på livet, vi.

– Riktig, riktig, sa Alf. – Bare ta med deg Eva du. Hun trenger det, hun som lever med en slik tørrpinn som meg. Da Alf så vidt hadde kommet seg ut av døra, danset Åse rundt på gulvet og sa: – Kom, vi går og kler oss om. Vi skal til Fredrik og Hanne før vi går på byen. De holder som vanlig åpent hus tidlig på kvelden. Gjett om det er livatte folk som kommer dit, fortsatte hun. – Regelen er bare at man tar med seg noe å spise og drikke. Det blir satt på kjøkkenet og blir senere slått sammen og båret inn i stua. Men maten er jo ikke det viktigste. Det er det flotte sosiale samværet som teller. – Men jeg kjenner jo ikke vertskapet, sa jeg.

– Det spiller ingen rolle, du kjenner jo meg, sa Åse. Hos Fredrik og Hanne er det slik at dine venner er mine venner.

Da vi sto på trappa, hørte vi musikk og stemmer innefra. – Jasså, sa Åse. Stemningen er på topp allerede. Da er det bare å gå inn. Ingen vits i å ringe på, de hører oss ikke likevel.

Inne var det full fres. Ei lita og lubben jente kom bort og hilste på meg og ønsket meg velkommen i gjengen. Det var altså vertskapet, Fredrik og Anne. Åse tok meg med ut på kjøkkenet der vi la fra oss det medbrakte og skjenket oss hvert vårt glass vin. Så gikk vi inn til de andre. Folk var allerede litt fulle. Det var allsang av en skikkelig grisevise. Åse tok straks del i sangen mens jeg ble sittende og lytte til dem. Da de endelig tok seg en pause, var det flere av deltagerne som spurte:

– Liker du ikke å synge du som er Åses svigerinne?

– Jo da, svarte jeg, men jeg kan ikke tekstene på det dere synger.

Da var det en mannstemme sa: – Skjønner dere ikke at vi ikke kan vente at resten av

Norges befolkning kan synge disse svinesangene som til stadighet blir gaulet her? – Hva om vi tar en skikkelig sang nå? En slik en som vanlige folk kan synge. Skikkelig folk, fortsatte han. De andre begynte å le og spurte Kjetil, som han het, når han var begynt å bli så skikkelig. Men etter litt diskusjon fram og tilbake ble de enige om hvilken sang de skulle ta. Det ble en sang jeg også kunne være med å synge. Kjetil kom og satte seg ved siden av meg og begynte a synge med en flott barytonrøst. Det var virkelig vakkert å høre på. Da sangen var slutt, kunne jeg ikke la være å fortelle ham at jeg syntes han hadde en flott stemme.

– Sier du det, sa han og ga meg et kyss på kinnet som takk for komplimentet.

I det samme ropte ei tykk og litt ustelt jente på ham:

– Kjetil, du må ikke være så påtrengende overfor fremmede.

– Hun er vanvittig sjalu, sa Kjetil. – Jeg skal gå bort til henne, men jeg kommer tilbake til deg så snart jeg har fått henne plassert sammen med noen ekstremt snakkesalige, fortsatte han. Temmelig forfjamset ble jeg sittende tilbake, maken til ulikt par hadde jeg aldri sett. Kjetil var høy og slank med vakkert og velstelt hår. Riktig en mann som jentene ville snu seg etter på gata. Men den jenta han var sammen med, var det stikk motsatte. Som før fortalt var hun tykk og ustelt, og hun hørtes ut til å være kolossalt dominerende overfor Kjetil. Hvordan i all verden kunne Kjetil ha interesse av et slikt kvinnfolk? Jeg bestemte meg for å spørre Åse litt ut om det. Men forløpig var Åse midtpunktet blant noen som snakket idrett.

Jeg ble sittende alene helt til Åse oppdaget det. Da kom hun og dro meg med bort til gjengen hun satt sammen med. Kjetil satt også i denne gjengen.

Han hadde fått samboersken sin plassert sammen med en kar som satt og utøste seg om sine personlige problemer. Hun fungerte visst både som trøster og rådgiver for ham. Kjetil, Åse og de andre satt og diskuterte om hvem som vant Idol. Ble det Kurt eller ikke.

– Skal vi vedde på det, spurte Kjetil.

– Gjerne for meg, svarte jeg og følte meg svært sjarmert av Kjetil.

– Men hva skal veddemålet gå ut på, ville jeg vite.

– 1000 kroner til den som vinner. Dersom ikke taperen kan betale med penger, blir det med varer, sa Kjetil.

– Varer?

– Ja, varer, svarte han. – Vi møtes etter at avgjørelsen er tatt. Har ikke den ene eller andre parten penger å betale med, får vedkommende betale med sex.

Jeg tok det hele som en spøk fra hans side, og jeg lot som om jeg var enig med ham.

– Hvor skal vi møtes, ville jeg vite. Kjetil bøyde seg over meg og hvisket:

Jeg skal vise fram hus nr. 12 i hovedgata for en venn av meg som skal selge det. Kom dit klokka 17 for da har samboersken min vakt på sykehuset. – Kommer du? spurte han. – Vi får se, svarte jeg. – Men har jeg veddet, så hai jeg veddet. l 000 kroner har jeg alltid bruk for.

Kjetil blunket til meg og gikk bort til samboersken sin som la den feite armen sin rundt ham med eiermine. Jeg ble nesten sjalu og i samme øyeblikk bestemte jeg meg for å finne på en unnskyldning for å møte ham. Han var et fint mannfolk og jeg ville nødig la anledningen til å være alene sammen med ham gå fra meg. Jeg hadde vært trofast mot Alf som ei nonne siden vi hadde giftet oss. Et lite sprell i ferien måtte vel være tillatt?

Jeg spekulerte ganske mye på hvordan jeg skulle få dette til. Men skjebnen kom meg i møte. Mens vi satt og spiste frokost dagen etter at Åse og jeg hadde vært på denne festen, kom det en kamerat fra barneårene innom og hilste på Alf. Han ville ha Alf med seg ned i elva og fiske.

– Jo, det ville vært moro det, men du skjønner jeg var på elva i natt, og jeg har tross alt med meg kona på ferie…

– Pytt, sa jeg. – Har du lyst, har du lov til å dra på elva. Jeg så hvordan Alf lyste opp, men så sloknet gnisten i øyene: – Jamen, Eva. Åse drar jo bort og blir borte hele helga. Mor og far skal jo i 50-årslag til en av fars arbeidskamerater.

– Ja, hva gjør det, sa jeg. – Jeg trenger da ikke barnepike. Jeg kan da virkelig kose meg litt. Dessuten kan jeg gå en lang kveldstur. Jeg føler at trenger å trimme litt. Svigermors mat pleier å legge seg på sidebena. Men du kan sette av morgendagen til meg. Da har jeg lyst på en liten fjelltur, sa jeg og smilte til ham. – Så klart, svarte han og var alt på vei til å finne fiskesakene sine.

Svigerfar så opp på Alf og sa: – Er du klar over hvor grei kjerring du har? Sørg for at hun fortsetter å være slik. – Klart det, sa Alf. – Jeg skal nok belønne henne for at hun er slik.

Jeg både skammet og frydet meg over at det skulle bli så enkelt å møte Kjetil. Straks de andre var ute av huset, gikk jeg for å ta meg et langt og godt bad. Etterpå smurte jeg meg inn med en god kroppskrem. Jeg ville føles myk og lukte deilig.

Etter at jeg hadde stelt håret omhyggelig, krøp jeg inn i en myke klær, og jeg hadde ikke undertøy under. Jeg følte meg litt underlig da jeg spaserte nedover hovedgata. Jeg var vel vitende om at jeg hadde tapt 1000 lappen, men jeg hadde ikke penger på meg. Jeg brød meg ikke om å ta med penger, vi var nok begge innstilt på å gjøre opp med naturen. Da jeg gikk forbi nr. 12 senere enn avtalt, så jeg Kjetil i et av vinduene. Han gjorde tegn til at han hadde oppdaget meg men jeg ville gjøre meg litt kostbar. Jeg oste forbi nr. 12 og videre nedover gata. Da jeg hørte en munter plystring bak meg, snudde jeg meg og så rett inn i ansiktet til Kjetil.

Vi brast i latter begge to. Kjetil tok tak i hendene mine og sa:

– Hvem vant?

– Kurt, svarte jeg og lot som om jeg hadde glemt hele veddemålet.

– Dermed vant vel jeg også, sa han og så på meg med et skikkelig lystent blikk.

– Ja, du også, sa jeg og snudde meg for å gå mot nr. 12.

Dette var et riktig koselig hus, dette sa jeg til Kjetil – Ja, ikke sant, svarte han. – Det er slik at jeg har lyst til å kjøpe det, jeg har slettes ikke lyst til å reklamere for å få det solgt til andre. – At du ikke kjøper det da, sa jeg.

Et øyeblikk så han på meg med et sårt blikk før han sa: – Hadde jeg bare ikke viklet meg inn i dette forholdet til Aina, så hadde jeg ikke betenkt meg. – Synes du dette huset passer for henne?

– Nei, nærmest hvisket jeg. – Men hvorfor i all verden har du flyttet sammen med henne? Hvorfor flytter du ikke når du synes det er så ille? Det ble stille en stund før han sa: – Du skjønner jeg ble full og våset med henne en kveld. Dette ble hun gravid av, og jeg fikk meg ikke til å løpe fra ansvaret mitt. Men hun aborterte like etter at vi hadde flyttet sammen. – Når jeg snakker om å forlate henne, truer hun med å forlate denne verden.

Slik sitter jeg altså i saksa. Men jeg drar om tre dager. Jeg fikk kjøper på dette huset nå i formiddag. Jeg har fått jobb i Gøteborg, så nå stikker jeg av fra hele greia. – Hun klarer seg nok. Hun har bra jobb, og hun får leiligheten og det som er i den. Bare synd at det ikke var deg jeg rotet med i stedet for Aina den kvelden, for du er den kvinnen som jeg har drømt om.

– Men jeg er bundet til en annen, sa jeg. – Det vet jeg, svarte han. – Men denne kvelden kan vi vel leke at det bare er oss to og ikke tenke på de andre. De vet jo ingenting. Det som øyet ikke ser, har hjertet ikke vondt av. Derimot tror jeg at vi to kan gjøre mye godt for hverandre. Han tok meg i armene sine og kysset meg ømt, lenge og lidenskapelig. Det vakte mange følelser i meg. Jeg ble som ei ung jente igjen. Kåt, sjenert og veldig spent på sex. Det føltes nesten som den første gangen jeg skulle få kukk i meg. Jeg ville, men turde nesten ikke.

– Det er så rart i kveld, Kjetil, sa jeg. – Jeg føler meg som ei ung og uskyldig jomfru.

Han så på meg, dro meg ned i sofaen og sa: – Jeg forstår deg, Eva. Du har sikkert ikke vært utro mot din mann tidligere, og nå er du spent på hvordan forbuden frukt vil smake. – Akkurat, sa jeg. – Det er derfor jeg er både redd og lysten. Han strøk meg over kroppen utenpå klærne. Jeg følte jeg ble som en brennende glo under hendene hans. – Dette er noe annet enn det jeg har hjemme, sa han.

– For å si det som det er, så greier jeg ikke å ligge med Aina mer.

Etter at han hadde sagt det, tok han hendene under overdelen på dressen min og kjente at jeg var naken under. Det gled et lykkelig smil over ansiktet hans før han sa:

– Du har tenkt på meg da du kledde deg i kveld.

– Om jeg gjorde, sa jeg og hjelp til med å få av meg dressen.

Nå satt jeg naken ved siden av ham. Han strøk så ømt og forsiktig over kroppen min.

Gang på gang. Samtidig så han opp på meg og sa: – Er du klar over hvilken deilig kropp du er utstyrt med? Det er som å røre ved fløyel. Når jeg ser på deg, er du så fullkommen at det er som å sitte sammen med en helgen. – Men det gjør du ikke, sa jeg og la armene rundt ham samtidig som jeg bet ham ertende i øreflippen.

– Det er godt at du sier fra slik at jeg tør å røre ved deg, sa Kjetil og lo. Jeg knappet opp skjorta hans og tok den av ham. Han hadde massevis av mørkt hår på brystet, og det fikk det til å klø mellom bena mine. For er det noe som får meg til å bli kåt, så er det mannfolk med mørkt hår på brystet. Jeg gikk videre og fikk dradd av ham buksa. Både underbuksa og den han hadde utenpå. Etterpå satte jeg meg skrevs over brystet hans slik at brysthårene hans kilte meg på fitta.

Du store min så godt det gjorde. Kjetil kysset meg mellom brystene og løftet meg av brystkassen sin og lot meg gli nedover kroppen sin. Helt til jeg havnet rett på kukken hans. Den smatt inn like glatt og enkelt som den skulle vært vant til være i hullet mitt.

Han begynte å jukke i sakte tempo mens han vugget meg fram og tilbake. Etter en stund trakk han seg ut av meg og ba meg legge både dyna og flere puter under ham. Samtidig snudde han seg slik at han ble liggende på knærne med baken i været. Når han hadde så mye under magen, kom han så høyt at jeg kunne krype på ham og få litt av kukken hans inn i hullet, samtidig som jeg red på ham. Du verden så godt det var å kjenne ballene hans slå mot den fremste delen av fitta mi. Samtidig gled pikkhodet hans inn og ut av fittehullet mitt.

Dette var så opphissende at jeg grep rundt hoftene hans og holdt meg fast det jeg greide. Jeg ba ham holde på så lenge han klarte det i denne stillingen.

Plutselig kjente jeg at jeg nådde de store høyder, og satte i et hyl. Kjetil lå helt rolig til jeg var ferdig. Da ba han meg krype av ham. Han snudde seg, la seg godt til rette oppå meg og kjørte kukken inn i meg forfra. Nå hadde jeg hele kukkklengden i meg samtidig som han sugde på brystvortene mine. Det kjentes som om jeg skulle bli kjælt både utvendig og innvendig i kroppen, derfor gikk det ikke lenge før jeg var like ivrig som Kjetil igjen. Vi jobbet intenst sammen. Like etter at Kjetil sendte sæden sin i meg, fikk jeg en ny orgasme. Vi lå og hvilte lenge og småkysset hverandre. Det var deilig å ligge slik tett omslynget og kjenne varmen fra ham.

– Jeg skylder deg vel ikke noe fra veddemålet, sa jeg idet jeg tok på meg buksedrakten igjen. – Tusen kroner er vel ingenting mot å oppleve en stund som dette, sa han. – Jeg kommer nok til å drømme om den mange ganger heretter. Synd av våre veier måtte skilles så fort vi møttes, ellers tror jeg nok av vi to ville søkt elskovens gleder ganske ofte. – Det samme tror jeg, svarte jeg og kysset ham ømt til farvel.

Scroll to Top