sexnovell

Erotiske Noveller – Huldrene

Jeg elsker å være naken. Sove naken, bade naken og sole meg naken. Det var en fin sommer med varme og sol hele døgnet. Jeg bor slik til at fjellet ligger rett ved stuedøra, og derfor blir det mange turer etter endt arbeidsdag opp til setra. Der er det et fiskevann som jeg kan slappe av ved, og jeg kan vandre naken og fri i naturen. Det er medisin for både kropp og sjel.

Så ble det juli og fellesferie, og jeg måtte være litt mer forsiktig så jeg ikke skremte noen med min nakenhet. En søndag tok jeg bilen og kjørte opp i Trollheimens fantastiske rike.

Det var nær 30 varmegrader og ikke et menneske å se. Jeg trallet og sang og svettet meg opp til 1000 meter over havet. Da tok jeg en rast og et bad i et lite vann der oppe.

Jeg hadde kikkert med. Og etter å ha badet, la jeg meg på magen i mosen og så ut over landet under meg. Det lå et lite vann ca. 200 meter under meg, og der fikk jeg øye på et par som lå og solte seg nakne.

Hun hadde en ganske stor mage, og jeg gjettet at hun kunne være 7-8 måneder på vei med et barn. Men på fjellet var hun, og hun solte seg naken.

Ja, ja, tenkte jeg, det er godt å se at det er flere enn meg som har denne trangen i seg. Jeg så meg rundt og oppdaget to ungjenter som var på vei opp dit hvor jeg lå. De hadde shorts på seg, men på overkroppen var de nakne.

Jeg fikk en idé og skjulte kikkerten i klærne og la alt ned i bærenettet som jeg la under hodet. Så la jeg meg godt tilbake på ryggen og lot som jeg sov.

Det gikk lang tid før jeg hørte noe, men så fikk jeg høre den ene av dem si: Bente, se der.

Ja, du store, hørte jeg den andre si. En naken mann.

Hysj, hørte jeg hun som ble kalt Bente si. Han sover visst. Men nå skal vi ha det litt moro. Så satte hun i gang en god, gammeldags kulokk så det ljomet i fjellene. Jeg lot som jeg skvatt til, reiste meg opp og så meg rundt. Men nei, jeg så ingen ting. Ingen av jentene var å se. De hadde sikkert gjemt seg.

Jeg la meg ned igjen. Da det hadde gått en liten stund, ljomet det igjen. Den ene sa med grov stemme: Du mann som sover naken på myk mose, våkn opp!

Vi er huldrene fra heia, og vi er kommet for å ta deg til fange i berget det blå. Jeg lo og sa: Det tror jeg ikke noe på. De hoppet fram og tok meg i hver sin arm og heiste meg opp.

Nå er du fanget, sa de. Kukken som hadde reist seg litt tidligere, var nå i ferd med å falle ned.

Er du blyg, sa den ene og så ned over meg. Syns du ikke at vi er sexy nok, skal vi ta av oss shortsene så vi blir like nakne som deg.

Dere skremte meg, svarte jeg. Og jeg har ikke fått tid til å se så mye på dere. De slapp meg og tok av seg shortsene. Da de sto foran meg og viste fram sine tynt behårete venusberg, ble de litt blyge. De var kraftige begge to og meget godt utviklet. Jeg smilte mot dem og fortalte dem at det var flere soltilbedere nede ved vannet og pekte dit.

De fikk låne kikkerten og sloss om å få se. Jeg spurte hva de så.

Han bader, sa Bente. Hun der har stor mage. Hun skal ha barn.

Den andre tok kikkerten.

Han kysser henne mellom beina, sa hun.

Den andre rev kikkerten fra henne.

Oi-oi, sa hun. Han har ståpikk! Og hun suger! At hun tør!

Hva da? sa jeg.

Han kan jo sprute i munnen hennes, sa hun og så på meg.

Er det farlig det da, sa den andre og kniste.

Hun knep bena sammen av bare opphisselse.

Enn du, da? sa hun. Liker du å bli sugd?

Tja, sa jeg. Men dere er kanskje litt for unge.

De kniste og sa: Vi? Vi som har sugd hverandre i mange år. Pult har vi også. Men vi har aldri blitt sugd av mannfolk og heller ikke pult med voksne. Og vi har heller aldri sugd så store pikker som din.

Ja, da har dere altså sjansen, svarte jeg rolig.

De fniste og tok hverandre på brystene, kysset hverandre på munnen og begravde hendene i hverandres skjød. Jeg ble kåt til bristepunktet og måtte ta litt på meg selv. De la seg ned, og den ene over den andre. Og hun som het Bente satte hele akterenden mot meg.

Venninnen hadde to fingre i fitta hennes, og jeg kunne se at hun var dryppende våt. Jeg krabbet på alle fire mot dem der jeg la meg på ryggen og plasserte munnen mot fitta hennes.

Hun trykket seg rytmisk mot munnen og tunga mi og kom i en forferdelig ekstase. Hun ble helt vill, kastet seg rundt og slukte pikken min helt. Og så gikk det for henne.

Den andre lå og ventet til Bente rullet seg av, og da formelig hoppet hun over meg slik at jeg fikk den plaskvåte fitta hennes i munnen. Og hun kunne suge! Du store tid! Munnen hennes virket som en melkemaskin.

Jeg kjente at det var like før, og jeg druknet nesten i saftene fra henne. Klitorisen hennes var som en liten ert og helt hard. Jeg slikket som besatt på den, og hun ynket seg av vellyst.

Så kjente jeg at jeg kom og førte en finger mot hennes anusåpning. Hun ble temmelig vill og kom samtidig som jeg sprutet satsen min inn i hennes munn. Hun ynket seg og svelget unna.

Den andre så på og lå og slikket seg rundt munnen. Og da hun slapp pikken, slikket den andre den ren.

Å, det var godt, sa hun. Nå skal vi pule på ordentlig.

Jeg får mensen om et par dager, så jeg kan føle meg sikker.

Du må visst vente litt, sa jeg. Den er visst helt utladet.

Å nei, sa hun. Jeg skal nok få den i form igjen.

Dermed satte hun seg på brystkassen min, tok fingrene sine og videt ut fitta før hun plasserte den over munnen min. Hun var kjempefin. Stor og våt og med et mykt teppe av dun på sitt dryppende kjønn. Jeg ble kåt igjen. Kjempekåt!

Jeg vil ha deg bakfra, sa hun. Hundeknull! Jeg tok tak i pikken og førte den forsiktig mot hullet der jeg trengte meg forsiktig inn. Hun var trang, men så våt at jeg hadde ikke problemer med å få den helt inn.

Jeg tok henne i lange, seige tak. Hun pustet og peste og trykket seg rytmisk mot meg. Den andre kjælte med ballene, og det hele var så godt at det holdt på å gå for meg.

Bente begynte å stønne høyere og høyere. Hun la kinnet mot mosen, begge hendene var klemt rundt fitta og kukken. Og så kom hun som en vulkan.

Hun ropte og grov nevene ned i mosen. Og nå kom også jeg med et brøl. Jeg bare sprutet og sprutet og ble aldri tom. Til slutt knakk jeg sammen av bare utmattelse.

Der lå vi alle 3 og var helt utarmet av våre lyster. Etterpå måtte jeg suge den andre til orgasme slik at vi hadde fått like mye alle sammen.

Så skiltes våre veier, og de dro videre. Jeg ble liggende igjen i solen mens jeg gjenopplevde disse huldrene og deres kåtskap. Da jeg våknet, trodde jeg at jeg hadde drømt. Bare den slappe og knudrete pikken min minnet meg om at det hadde skjedd noe.

Scroll to Top