sexnovell

Sexnoveller – En deilig hore

Dette hendte meg i fjor da jeg bestemte meg for en utenlandstur. Etter å ha hørt på skryt fra venner som hadde vert der før, bestemte jeg meg for Rio. Jeg hadde hørt at det var nokså sprekt her nede, flere ungdommer som bokstavelig talt festet livet av seg hvert år…

Reisen dit ned var nokså stressende, så den gidder jeg ikke å skrive om. Jeg pustet lettet ut da jeg hadde kommet meg på hotellrommet på Copacabana. Slengte fra meg kofferten og hev meg ned i en stol.

Endelig, nå skulle ferien begynne.

Det var ganske varmt, så jeg dusjet og hvilte litt. Det var en fornøyelse å få dusjet, det hadde jeg bestandig syntes. Og da var det heller ikke sjelden at lillegutt sto i giv akt.

Den som bare hadde hatt ei varm fitte nå tenkte jeg. Men hvorfor ikke? Her er det ingen som kjenner meg. Og jeg hadde da tenkt litt på dette før jeg reiste.

Jeg kunne da ikke gå i nesten to uker uten fitte, da ville jeg bli sprø, fortsatte jeg tankegangen. Jeg var temmelig kåt.

Jeg tok tak rundt kukken og runket skinnet på den fram og tilbake. Deretter satte jeg dusjestrålen rett mot hodet. Det gikk en skjelving gjennom meg av bare nytelse.

Men nei, det fikk vente til senere. Jeg forlot dusjen og strakte meg ut på senga. Dette var livet. Vinduet sto på vidt gap, og jeg kunne ikke unngå å høre kvinnelatter langt der nede. Jeg var i 6. etasje.

Det gikk en sitring gjennom meg, og kukken begynte å røre på seg igjen. Den som bare hadde hatt ei heit fitte nå!

Det hadde vært fint å prøve ei mørk ei.

Tanken bød meg egentlig litt imot. Jeg tenkte på min forlovedes lyse fitte som jeg elsket både varmt og inderlig, men det var som om minnet om dette hungrende kjønnsorganet fløt bort. Det ble erstattet av fantasibilder av negerfitter.

A, hvor jeg hadde lyst. Nei, dette blir jeg helt sprø av, tenkte jeg og kledde raskt på meg. Jeg gikk ned i baren hvor det sikkert fantes en eller annen hore.

Burde jeg velge en lys eller en mørk? En lys kvinne fikk meg sikkert til å tenke på min forlovede.

Jeg ga blaffen. Tenke kunne jeg gjøre senere. Jeg hadde ikke reist på ferie for å tenke. Jeg hadde tatt på meg noen kule klær som jeg nettopp hadde kjøpt. Det gjaldt å gjøre inntrykk på damene.

Jeg fikk lagt kukken til rette, og deretter spaserte jeg rett inn i baren og tok meg en caprinia. Jeg kikket meg omkring.

Det var ikke så mange deilige damer å se. Men det var ikke vanskelig å se at samtlige damer var til salgs. Hvis en kan kalle dem for damer.

Jeg ble igjen kåt av å se hvordan mannfolkene gikk fram.

De hvisket seg i mellom mens de sto tett sammen, og de så på klokkene sine. En kvinne forsvant, og annen ventet i ca. 10 minutter før hun også gikk.

Jeg fikk stå med en gang da jeg fikk se en skjønnhet som dukket fram. Det var nok ei luksushore av klasse, tenkte jeg.

Henne ville jeg ha, koste hva det koste ville.

Jeg bestemte meg for å gå bort til henne, men måtte ha en caprinia til først. Men ikke før hadde jeg tatt en slurk av glasset mitt, før det kom en feit gubbe og snappet henne rett foran øynene mine.

Det ble en kort samtale mellom dem før hun forsvant. Så var det bare å vente igjen. En halv time gikk, og det nærmet seg en halv time igjen da hun kom gående forbi meg duftende av frisk parfyme.

På tilbaketuren stoppet jeg henne og spurte om hun ikke ville slå seg ned hos meg. Hun svarte ja takk på spørsmålet mitt. Jeg spanderte en drink som gikk ned på høykant. Hun hadde visst smakt sorten før.

Hun gikk rett på sak og anslo prisen på dårlig engelsk og ba meg komme til rom nr. 587 om ti minutter. Så var det bare å vente. Jeg kikket rastløst på klokka hele tiden, og endelig var tiden inne.

Jeg slengte noen sedler på bordet og travet av gårde til rommet. Jeg banket på døra, og den ble åpnet. Der sto hun med en slåbrok rundt seg og strakte fram hånda ventende på penger.

Da hun hadde fått pengene, lot hun slåbroken gli av seg. Endelig, nå var den sorte hora min. En knulledrøm skulle gå i oppfyllelse. Jeg hadde nesten ikke fått tid til å reagere før den myke hånda hennes plukket fram ståkukken.

Hun falt på kne foran meg, og leppene hennes kjentes våte og varme da hun åpnes dem rundt mitt blodfylte lem og sugde. Mens hun sugde på kukkhodet, dro hun av meg buksene.

Jeg tok av meg resten av klærne selv.

Kroppen min dirret av kåthet da hun brettet skamleppene sine litt til side så jeg fikk slikket hennes fitte. Hun hadde en underbar fitte. De mørke fingrene hennes runket det hvite kukkskaftet mitt mens jeg jukket imot.

Nå ville jeg ha kukken i hennes fitte. Det fantes ingen vei tilbake.

Med vante fingre satte hun kukkhodet mot fitteåpningen og vispet rundt noen ganger. Så sank jeg helt til bunns. Hun virket kåt hun også.

Jeg besvarte de lidenskapelige kyssene hennes mens vi beveget oss i samme rytme. Fram og tilbake gled kukken i den glatte fitta hennes. Underlivet hennes roterte rundt kukkhodet som sprengte eksplosivt. Jeg prøvde å forsinke utløsningen så lenge jeg kunne for å nyte henne mest mulig. Jeg så på klokka som hang på veggen, og fant ut at det hadde gått over tiden.

Nå arbeidet hun intenst for å få sugd spermen ut av buken på meg. Med ben og armer låste hun meg fast, og hun roterte mykt for å få meg til å sprute.

Jeg presset meg hardt inn i henne for å finne et punkt der trykket kunne minskes. Hun løftet meg opp på sine myke hofter. Da kjente jeg følelsen, og med et høyt stønn av nytelse sprøytet jeg sæden inn i henne.

Kroppen hennes slappet av etter utløsningen, og jeg ble liggende stille og høre på hvordan hjertet hennes banket. Jeg tok tak i brystet hennes og lot tunga sirkle rundt vorta.

Men da dyttet hun meg til side og gjorde det klart at seansen var over. Den skjønne kroppen hennes var like lokkende, men jeg måtte styre meg. Jeg angret på at jeg ikke hadde betalt for et ekstra nummer

En time senere så jeg henne i baren igjen. Da forsto jeg hvor effektiv hun var i sitt arbeide. Et og annet knull har jeg nok råd til, men jeg skal ikke knulle meg fordervet fordi om jeg har fått smaken på negerfitte.

Scroll to Top