sexnovell

Første Date I Frankrike

Skolen var slutt, og jeg og min venninne Turid, hadde tenkt å ta oss en tur til utlandet. Vi var nede på jernbanen, da vi hadde tenkt å ta tog. Men vi fant ut at det ble for dyrt. Vi var begge 18 og hadde ikke så mange penger å rutte med. Så vi bestemte oss for å haike, det var det billigste. Det hendte litt av hvert på vår haiketur nedover Europa, men opplev elsen i Frankrike må jeg fortelle om.

Vi hadde sittet på med en langtrader fra Hamburg hvor vi hadde overnattet på et ungdomsherberge. Han kjørte oss helt til Lyon i Frankrike.

Sjåføren var fra Køln, og han var meget hyggelig og bød oss til og med på mat. Men vi hoppet av i Lyon. Vi fant ut at vi kunne få jobb med å plukke druer, og vi besøkte en gammel gård som lå fire kilometer utenfor byen.

Og ganske riktig, vi skulle få en liten lønn pluss gratis opphold. Først spiste vi druer så vi holdt på å sprekke, men etter hvert ble det en ganske hard jobb.

Det var også flere tyskere og italienere der som også jobbet med vinhøsten. Vi jobbet på skift. 4 timers plukking og 2 timers fri. Om kvelden var det typisk bondemat, men ellers var det hyggelig der. Vi pleide å sitte på med en bil inn til byen og se på livet der om kveldene.

Turid skulle ha morgenskiftet fra 8 til 12 mens jeg skulle ha ettermiddagsskiftet fra 12 til 4 om ettermiddagen. Det var dumt, for vi likte å jobbe sammen.

Men en dag hendte det noe. Turid hadde gjort seg ferdig med plukkingen og skulle ha 2 timer fri, og jeg skulle akkurat begynne. Hun hadde møtt en tyrker som het Zari som også jobbet der. Han var 20 år eldre enn henne og kjørte lastevogn. Det var lørdag og meget varmt, og jeg tok meg en tur tilbake til gården for å drikke noe. Jeg var også innom rommet vårt, men Turid var ikke der. Jeg tenkte at hun måtte være like i nærheten.

Så fikk jeg øye på Zaris bil som sto like ved vinmarkene. Jeg gikk bort til den, og like innenfor var det en kjeller der jeg kunne høre noen som stønnet og jamret seg. Jeg skulle akkurat til å rope på Turid da jeg fikk se henne. Hun lå helt naken på noen tepper. Zari var der og det så ut som han nettopp hadde tatt henne, for han hadde ikke fått på seg igjen buksene ennå. Og den store tingen hans var ennå utenfor.

Det smalt i en dør, og plutselig ble jeg grepet av to menn og dradd inn i vinkjelleren. Turid, ropte jeg. Er du der?

Ja, svarte hun. De har tatt meg. De tre mennene løftet meg opp på et vinfat, og den ene av dem rett og slett rev trusa av meg så strikken føk. Den andre løftet meg opp så de fikk meg naken.

Jeg kjempet imot, bannet og sparket. Men tre menn var for mye Jeg så over til Turid igjen, og hun smilte til meg. Zari var på vei inn i henne igjen. Bare la dem gjøre det med deg, sa hun og slo bena sine rundt ham så han kunne komme enda lenger inn i henne. Jeg begynte å bli kåt selv også nå, og jeg ga etter. Den ene av dem holdt armene mine bakover. Mens den andre, som i grunnen ikke var så verst, åpnet bena mine og la seg på kne foran meg. De bøyde meg bakover en vintønne. Og nå bøyde han som holdt meg i armene sine over meg og kysset meg. Jeg kjente at noen helte vin over fitteleppene mine, og at han begynte å slikke meg helt vanvittig. Tunga hans boret seg dypt, dypt inn i meg mens den slikket meg vilt. Og nå åpnet han min vagina enda mere.

Med et kraftig grep skjøv han lårene mine fra hverandre og åpnet fitteleppene med fingrene og helte vin over alt sammen. Det sved litt. Så slikket han meg igjen.

Ved siden av lå min venninne og stønnet verre. Hun ble tatt meget hardt, og jeg kunne se den store kukken hans skli inn og ut av henne. Den glinset i det svake lyset inne i kjelleren.

Åh, åh, ropte hun hele tiden.

Men jeg kunne se at hun ville ha ham, for hun nærmest skjøv ballene hans inn mot seg for hvert støt han gjorde. Nå hadde også min venn kjørt den inn i meg. Jeg kunne kjenne kukken hans bore seg langt inn. Den var temmelig stor, og det gjorde litt vondt.

Så begynte han å knulle meg meget bestemt og gned meg på klitoris. Jeg syntes at den ble større og større der han fylte fitteåpningen min med tyrkisk kjøtt.

Den var nydelig, stor og meget tykk. Jeg lot den ene hånden min gli ned for å kjenne på den. Og hvilken bamse! Det var bare så vidt hendene mine kunne holde rundt den. Den var helt kliss våt, men jeg måtte se den.

Oh, så stor den var. Han viste den stolt fram for meg. Det var en kjempekukk, men så nydelig! Han kjørte den inn i meg igjen, og nå helt i bunnen.

Han heiste bena mine bakover og tok meg sakte, så fortere og fortere. Det var som en pumpestasjon, og jeg ble helt vill. Jeg videt ut fitteleppene mine selv nå, så han skulle få meg helt. Jeg var nå blitt så kåt at jeg følte jeg måtte ha mer og mer pikk. Jeg hadde ikke hatt sex på over en uke nå, og jeg var fylt til randen av kåthet. Ta meg, ropte jeg høyt. Men han skjønte jo ikke norsk.

Jeg åpnet villig mitt 18-årige og villige kjøtt for disse to mennene. Jeg ville bli pult ordentlig og få en fantastisk orgasme slik jeg hadde lest om på skolen.

Da vi hadde hatt seksualundervisning på skolen, hadde jeg alltid sittet med en finger oppe i meg. Nå åpnet den andre tyrkeren munnen min og puttet pikken sin inn i den.

Jeg ble nesten kvalt, men begynte å suge på den. Hodet på den fylte hele munnen min, men jeg lot tungespissen leke med den mens jeg småbet i den. Nå begynte han å pule meg i munnen, og jeg knep leppene sammen så godt jeg kunne så virkningen kunne bli maksimal for ham. Begge to knullet meg som om de ikke skulle ha fått fitte på et helt år. Jeg var helt vill av å bli knullet av to stykker samtidig mens Turid lå ved siden av og ble tatt.

Den eneste gangen jeg hadde sett et ordentlig knull, var da jeg var 14 år. Jeg kom overraskende hjem og fikk se min mor og bussjåføren. Han stoppet av og til hos min mor, og den gangen lå de og knullet på soverommet mens jeg så på i en sprekk i veggen på rommet ved siden av.

Da den sprutet ut, hadde hun tatt den i munnen. Og det var det jeg gjorde nå. Jeg kunne kjenne at det kom for meg samtidig med ham, og plutselig åpnet alle sluser seg. Han sprutet inn i munnen min samtidig som den andre sprutet fitteåpningen min full.

Jeg rykket til og fikk en fantastisk orgasme. Det var det nydeligste jeg noen gang hadde kjent. Å bli elsket av to menn er en fantastisk opplevelse.

Jeg kom aldri til å ville ha fast følge, heller ikke Turid ville det. Neste år skulle vi igjen ned til Frankrike for å plukke druer. Da får man orgasmens vin pumpet inn i alle hull.

Det sies at vinen blir bare bedre med årene, og det kan sies om menn også. Det må prøves, smakes og kjennes. Turid og jeg har nå vår lille leilighet sammen, og mange ganger ligger vi nakne og snakker om den haiketuren vi hadde nedover til Frankrike.

Karene nede i vinkjelleren holdt på med oss ganske lenge, og vi torde liksom ikke å gjøre motstand. Jeg har aldri blitt tatt så grundig noen gang.

Da jeg så på min mor den gangen, husker jeg at også han rev trusa rett av henne. I flere småbiter rev han den av henne. Jeg husker at jeg sto som forstenet og så på at min mor ble pult av den bussjåføren. Jeg tror at det var første gangen jeg så en kukk i virksomhet. Jeg kan ennå huske at min mor bøyde seg framover og kysset den etterpå.

Men nå hadde jeg opplevd det selv og det var i grunnen helt nydelig. Jo mer de tok meg, jo mere ville jeg ha.

Scroll to Top