sexy

Erotiske Fortellinger – Jomfruelig speidertur

Jeg våknet uthvilt og opplagt en lørdag morgen. Det var solen som vekket meg. Det så ut til å bli en fin dag. Jeg skulle oppover til speiderhytta denne helgen. Jeg elsker å være ute i naturen, bare nyte stillheten. Jeg spiste frokost, pakket sekken og dro av sted.

Etter noen timers hard sykling skimtet jeg hytta oppe på en ås. Det røyk fra pipa, så det måtte være noen der. Hytta var delt i to rom. På det ene var det to jentespeidere på 16 år (de var like gamle som meg). Jeg kjente dem godt, og min stolte general hadde reist seg mang en gang når jeg tenkte på dem.

Jeg låste opp rommet mitt og gjorde det litt trivelig på det ellers dystre rommet. Da kvelden kom, tok jeg frem noen pornoblader og begynte å lese. Etter hvert ble det trangt i buksa, så jeg slapp ut den ut. Jeg la fra meg bladet og lå og tenkte på de to yndige jentene som var i det andre rommet mens jeg ronket.

Etter en liten stund var jeg så kåt at jeg måtte finne ut hva de holdt på med. Jeg puttet kukken inn i buksa igjen.

Da jeg gløttet på døren til det andre rommet, fikk jeg nesten sjokk. For der lå Randi og Annica og slikket hverandre. Jeg løp inn til meg selv igjen og dro klærne av meg i en fart. Så løp jeg inn til jentene igjen i Adams drakt.

Jentene ble veldig paffe med en gang. Men da de så kuken min stå rett ut i været, styrtet de mot meg og begynte behandle anlegget mitt, som var stort til å være på en 16-åring.

Jeg stakk den ene langfingeren min inn i fitta på Randi og begynte å behandle klitorisen hennes. Hun stønnet av velvære. Med den andre hånden knadde jeg de små brystene til Annica.

Etter en stund rykket det i pungen min, og jeg sendte ladningen min i munnen på Annica. Randi hadde i mellomtiden satt seg over ansiktet mitt, så jeg kunne strekke tungen ut og sutte på hennes klitoris. Etter en stund skrek hun: – Det gååår.

Orgasmebølgene rullet gjennom kroppen hennes. Nå var det bare Annica som ikke hadde fått orgasme. Hun sa at hun ville ha kukken min inne i seg.

Jeg hadde ikke gjort det før. Men jeg styrte den på plass uten store problemer. Hun sa jeg måtte være forsiktig, for hun var jomfru.

Jeg presset kukken sakte inn, og da jeg buttet mot hinnen hennes, støtte jeg hardt til. Hun skrek så jeg trodde hytta skulle falle ned. Men etter en stund gikk klageynkene over til velværsynk og stønn.

Det rykket til i pungen igjen, og jeg sprøytet grotten hennes full av min varme sæd. Etter dette var vi ganske utmattet, så vi lå bare og koste med hverandre.

Men etter en stund var det på’n igjen. Vi elsket hele natten. Men elskingen ble ikke veldig raffinert, for jeg fikk bare lov til å kna og slikke dem. De hadde visst fått nok.

Nå er det tre år siden, så jeg håper snart at det blir mer fitte å få, og at jentene er like, eller helst mer villige.

Scroll to Top