sexnovell

Dogging – Kan du ta meg bakfra?

Det hele begynte med at jeg var på rave party. Jeg hadde sett meg ut en deilig jente på forhånd. Og etter hvert som natten ség på, ble det til at vi danset mer og mer sammen. Og midt i den siste hip hop-orgien, spurte jeg om hun ville bli med meg hjem. For jeg var alene hjemme. Dette svarte hun ja til. Da vi var kommet hjem til meg, begynte jeg å kjæle med Kristina, som jeg kaller henne. Hun ble villere og villere. Etter en stund hvisket hun:

– Ta meg, ta meg med alt du har. Samtidig klemte hun seg mot pikken min. Jeg trakk skjorten over hodet og lot buksene falle. Samtidig lot hun klærne falle også, og der sto vi nakne begge to. Jeg stirret på de vidunderlig vakre brystene hennes. – Du er faen så vakker, hvisket jeg.

– Du er ikke helt borte du heller, sa hun og nikket mot pikken min som sto rett ut og pekte mot henne. Jeg gikk bort til henne og løftet henne opp. Brystene skvulpet da jeg bar henne mot sengen og la henne forsiktig ned. Så la jeg meg oppå henne.

– Vent, hvisket hun, du må hisse meg opp.

Jeg smilte. Hun ville ha oppvarming, og det skulle hun også få. Uten å nøle bøyde jeg meg over henne. Munnen og tungen gled over kroppen hennes. Jeg kysset de stive brystvortene. De ble enda stivere og antok en mørkerød farge. Jeg klemte til mot brystene hennes mens leppene mine

gled videre nedover magen hennes. Den var fast og fin, slik den skulle være hos ei jente i sine beste år. Jeg så den sorte stripen av hår mellom lårene hennes. Fingrene mine krafset seg fram gjennom denne lille hårstripa. Hun spriket litt med lårene. Jeg gled ned over kroppen hennes og så at hennes mus åpnet seg foran øynene på meg. Jeg stakk den ene fingeren inn.

– Forsiktig, hvisket hun. – Vær så snill. Vær forsiktig. Jeg kysset hennes varme grotte. Fittas lepper smilte mot meg. Jeg lekte med dem med fingrene. Hun stønnet høyt av opphisselse idet jeg fortsatte å arbeide med henne. – Pul meg, skrek hun. – Nå. Kom nå.

Jeg ventet ikke. Jeg så at hun var klar nå, og jeg veltet meg oppå henne. Med ett, før jeg rakk å gjøre noe, grep hun tak i min stive kukk og styrte den inn i den glatte åpningen. Jeg kjente hvordan fittas vegger strammet til om den stive pikken. Jeg beveget meg rytmisk og merket hvordan jeg gled dypere og dypere inn i henne. – Deilig, hvisket hun og bet meg i øret. Jeg fortsatte den rytmiske bevegelsen inne i henne. Hun pustet fortere og fortere under meg. Med ett løftet hun bena og slo hælene i ryggen min. Armene hennes gled rundt nakken min. Munnen hennes var vid åpen, og hun pustet tungt. Og så kom hun. Hun skrek til. Jeg trodde at taket ville løfte seg, og at hele nabolaget ville bli vekket opp. Men skriket varte bare i noen sekunder. Det var over like fort som det hadde begynt, og hun falt utmattet sammen under meg.

Nå var jeg også blitt enormt opphisset, og jeg ville ha mer, så jeg begynte å bevege meg inne i henne igjen. Hun smilte, og så sa hun:

– Jeg har alltid drømt om en ting, og det er å bli tatt bakfra. Vil du?

Jeg nikket og gled av henne. Hun vendte den deilige baken mot meg. Og jeg kjørte den inn. Etter å ha holdt på en liten stund, ble hun ivrigere og ivrigere.

– Ja, skrek hun plutselig. – Ja, ja. Og så kom hun igjen. Hun klorte neglene sine fast i lårene mine. Denne gangen lot jeg meg ikke stoppe. Jeg lot det stå til og kom som et skudd inn i henne, i lange, vellystige sprut.

Etterpå ble vi liggende og hvile en stund før vi begynte på nytt igjen. Men det en annen historie. Det skal også sies at jeg var ganske øm mellom beina dagen etterpå.

Scroll to Top