sexnovell

Jeg overrasket forloveden min

Dette hendte meg en kveld i høst. Det skjedde på en skole der min forlovede Mona og hennes venninne Inger arbeidet som vaskehjelper.

Jeg satt hjemme i min stue og slappet av med en drink da jeg syntes Mona ble litt sen. Det er bare en femminutter å gå bort til skolen der hun jobber. Kåt som jeg bestandig er, tenkte jeg vi kunne kose oss litt i dusjen der.

Jeg ruslet bort, og da jeg kom inn i gangen, så jeg at dø–ren til jentegarderoben sto på gløtt. Da ble jeg nysgjerrig og listet meg bort til døren og kikket inn. Det jeg fikk se, fikk pikken min til å reise seg momentant. Der sto Mona inntil veggen med åpen bluse mens Inger var i full gang med å slikke henne på de deilige puppene.

Jeg ble stående som en kikker. Det lyste kåthet av dem begge. De klinte og befølte hverandre hele tiden mens plagg for plagg forsvant. Det sprengte så i buksene at jeg tok ut pikken. Den var alt helt våt og glinsende. De la seg ned på en matte og sokket hverandre i et vilt tempo.

Jeg var så kåt at jeg begynte å ronke pikken. Da kom Inger i en orgasme, og jeg stønnet med uten å være klar over det. Mona ble først klar over det, og jeg ble vinket inn.

Inger ble heller ikke overrasket og de befridde meg for klærne i en rasende fart.

Inger tok den bankende pikken min i munnen mens jeg sokket Mona. Det var aldeles nydelig å kjenne tungen som roterte rundt, mens jeg sugde og slikket fitta til Mona. Så gikk det for meg, og jeg fylte munnen til Inger til randen. Hun svelget unna så godt hun kunne.

Like etter kom Mona i en orgasme. Hun dro hodet mitt hardt mot fitta si så jeg holdt på å miste pusten.

Pikken var stiv og bankende igjen omtrent med en gang.

Så sokket jeg Inger til hun ba om å få den store pikken min i seg. Hun skrek da jeg trengte inn i hennes deilige bollefitte.

Mona klemte meg om ballene samtidig som hun gnidde Ingers klitoris. Jeg stakk samtidig en finger opp i anus på Inger, og hun kom igjen i en vanvittig orgasme.

Så fortsatte jeg med å pule Mona mens Inger tok seg av Monas klitoris, og jeg fikk en finger i anus. Da kom vi samtidig i den deiligste orgasme noen av oss har kjent. Så avsluttet vi det hele med en god dusj.

Scroll to Top