Du ser ut søt

Du ser ut søt

Jeg venter spent på at du skal åpne for meg. Du sendte meg ut for flere timer siden med beskjed om at jeg ikke måtte komme tilbake, nybarbert og renvasket, før klokken ni i kveld. Vis Du sendte meg ut …
Entredøren blir åpnet, men du har slukket lyset, så jeg rekker egentlig bare å se et glimt av deg før du trekker meg innenfor og lukker døren.

Der er det totalt mørke! Du gir meg et kyss mens du holder meg i hendene – du lukter deilig – og ber meg om å stå stille. Så tar du posen med badetøy og i neste øyeblikk legger du et bind for øynene mine. Jeg vil protestere, men du hysjer og sier at jeg bare skal ta det rolig. Du griper hendene mine, og fører dem over kroppen din og lar dem gli ned over deg fra øverst til nederst.

Jeg blir noe overrasket når jeg kjenner at du bare er iført bh, hofteholder, truse og nylonstrømper.

Nå fjerner du deg, og jeg hører at du åpner døren inn til stuen. Du tar hånden min og sier at jeg skal følge med deg stille og rolig og at jeg må love å gjøre alt det du ber meg om uten protester. Jeg tror jeg vet hva som venter meg, så i all min naivitet sier jeg ja.

Et sted midt inne på stuegulvet stopper du meg. Du har forberedt deg godt må jeg si: Her er det virkelig varmt. Du ber meg stå stille med lett spredte armer og ben, og litt etter kjenner jeg hendene dine begynne å åpne skjorten min, deretter buksen, så tar du av meg sokkene og til slutt underbuksene.

Jeg står helt naken midt på gulvet og venter dirrende av spenning og opphisselse på det neste trekket ditt, som kommer fort: Du fører armene mine opp over hodet, og med en solid lærrem binder du hendene mine sammen og hekter dem til en krok som du har hatt parat hengende ned fra taket.

Lemmet mitt har reist seg helt og jeg er i ferd med å bli temmelig opphisset. Men jeg kan ikke finne ut av hva du har fore og venter spent. Du kommer rundt meg, stryker meg lett over kroppen og gir meg et deilig kyss på munnen. Jeg hører at du går bort fra meg og setter deg i sofaen.

Endelig spør du meg: «Er det noe du kunne tenke deg nå, Lars?» Jeg vil alt, og svarer deg også slik: «Alt.» «Akkurat nå?» spør du. «Ja.» Med overlegen stemme sier du at det har du dessverre ikke tid til akkurat nå fordi du vil ha dekket dine egne behov først. Så sier du ikke mer, men det lyder litt svak knirking i sofaen – jeg tror at du legger deg ned i den – og jeg kan høre at du stryker deg selv over huden og kjærtegner deg selv. Litt senere blir lydene mer rytmiske, du små stønner litt, og jeg er klar over at du nå har fingrene innenfor trusen. Jeg blir mer opphisset av å høre det.

Men hva er det? Det er da ikke du som stønner på den måten? Jo, nå stønner du ganske svakt, men var det også deg jeg hørte for et øyeblikk siden? Jeg anstrenger meg til det ytterste og lytter med alle sanser åpne: Er du ikke alene? Er det andre enn oss to i stuen? Nå lyder det igjen en sakte stønning, og jeg er sikker på at det ikke er deg. Det kommer noen lyder fra sofaen som ikke er til å ta feil av: Klær blir tatt av, og nå kan jeg høre at noen kysser hverandre. Du er altså ikke alene!

Jeg blir flau, sint og enda mer opphisset på en gang. Jeg skal akkurat til å si noe, da du i det samme sier: «Vi er ikke alene i stuen, Lars. Det er noen som lenge har nytt å se på den deilige kroppen din og som er gal etter å berøre deg og ta på den store pikken din. Men dessverre er jeg så opphisset selv, og du står jo likevel bare der og kan ikke gjøre noe, så jeg kommer til å utnytte gjesten vår først.»

Den meldingen gir meg lyst til å forsøke å komme løs. Men det er ikke noe å gjøre: Jeg står ubehjelpelig bundet. Jeg hører at dere er godt i gang igjen. Nå holder du deg ikke tilbake lenger, og jeg hører tydelig at du er i ferd med å bli tatt under kjærlig behandling. Du sukker og stønner og tigger om at vedkommende ikke må holde opp. Det raser en storm inne i meg av sjalusi, sinne og opphisselse i et eneste sammensurium. Men likevel står pikken min rett ut i luften, stor og stiv som aldri før.

Plutselig hører jeg at du eksploderer borte i sofaen. Du kommer i et langt rop mens du sikkert sprøyter ut over den andre. Det er stille et øyeblikk, så sier du ord som «du er deilig,» «takk skal du ha», «gi meg et kyss», og jeg drar så hardt i tauet av opphisselse at det er like før det ryker.

Plutselig lyder stemmen din rett ved øret mitt: «Nå, det er like før han blir utålmodig? Men du kan da ikke bare stå slik ufiks og naken og så tro at det er noen som vil ha deg. Det må vi se å få gjort noe med, ikke sant?» En kvinnestemme nær ved meg på den andre siden svarer at det har du helt rett i. Jeg blir minnet om hva jeg lovet da jeg trådte inn av døren og må ti stille.

Dere tar meg virkelig under kjærlig behandling, og selv om jeg føler meg flau på grunn av den andre kvinnens nærvær, må jeg finne meg i at dere barberer meg fullstendig overalt, smører meg grundig inn i olje, sminker meg og ifører meg bh, truse, strømpeholder og nylonstrømper.

Når dere er ferdige, merker jeg hvordan dere trer litt tilbake og beundrer «verket».

«Uhm,» sier du, «nå kunne en opphisset mann saktens ta ham for å være en kvinne. Burde vi ikke rett og slett prøve og se om det virker?» Den andre kvinnen sier «ja», og fortsetter med å si at hun da bare kan ringe etter en mann hun kjenner. Jeg protesterer vilt, men til ingen nytte.

Ute av stand til å gjøre noe hører jeg at kvinnen ringer: «Hei skatt, vi har det så deilig, men det er dessverre en kvinne for mye. Har du ikke lyst til å komme hit og kanskje hygge deg med henne? Hun er så alene.» Han må åpenbart ha svart bekreftende, for hun slutter med å si: «Fint, da ses vi straks.»

Etter knapt fem minutter banker det på døren og kvinnen går ut og åpner. Du kommer bort til meg og lar fingrene dine gå på oppdagelsesreise overalt på meg mens du hvisker inn i øret mitt at jeg er så fin og ser så søt ut at det kommer til å gå bra og at jeg nok snart skal finne en mann.

Idet de kommer inn døren, fjerner du deg og sier, sikkert halvt vendt mot ham: «Ja, her er hun. Er hun ikke nydelig? Akkurat noe for deg? Vi har dessverre måttet binde henne – ellers ville vi ikke fått lov til å leke i fred.»

Opphisselsen i stemmen hans er ikke til å ta feil av når han sier at han veldig gjerne vil «se nærmere på henne», hvis det er ok for kona hans. Hun (aha!) sier det er helt i orden. Hun vil faktisk helst hygge seg med deg imens og kanskje se litt på også. Jeg hører at dere setter dere i sofaen og begynner å kjæle med hverandre igjen. Det høres ut som den nyankomne er i ferd med å ta av seg klærne.

Jeg hører at han går bort til dere, og litt etter hører jeg at han små stønner. Jeg tror at han står foran dere, og at dere er i ferd med å sprite ham opp litt.

Et lite øyeblikk etter kjenner jeg pusten hans i nakken. Jeg merker kroppsvarmen og duften hans, men han rører meg ikke. Nå står han foran meg, helt inntil ansiktet mitt og sier: «Du ser da søt ut.»

Mer sier han ikke, men i stedet kjenner jeg hendene hans forsiktig kjærtegne bena mine utenpå nylonstrømpene. Han stiller seg bak meg og kjærtegner bena mine fra tærne og opp, og videre oppover rumpa utenpå de silkeglatte trusene.

Hendene hans fortsetter oppover ryggen og til skuldrene mine, og idet han lar dem gli ned over brystet mitt kommer han helt tett på meg bakfra, og for første gang kjenner jeg det varme faste lemmet hans som gnir seg lett mot trusa midt i sprekken mellom rumpeballene mine. Han stønner sakte og lar hendene gli nedover brystene mine og videre nedover magen. Nå kommer han enda nærmere, og begynner systematisk å gni seg mot meg.

Jeg er virkelig opphisset nå og presser rumpa forsiktig mot pikken hans og begynner å rotere litt med underlivet. Jeg kjenner leppene hans i nakken og på halsen, han begynner å slikke og kysse meg overalt, hendene hans glir nedover trusa mi og masserer det enormt stive lemmet mitt gjennom det glatte stoffet. (Dere har vært grundige: Pikken er bøyd helt stramt ned og inn mellom bena mine slik at jeg likner mest mulig en kvinne.)

Jeg er fullstendig oppslukt av berøringene hans og vil bare ha mer, så da hendene hans glir rundt over rumpeballene mine og skiller dem fra hverandre, kan jeg ikke holde tilbake et kraftig stønn. Han sier at jeg nok skal få ham og så trekker han av meg trusa uten å fjerne hofteholder og strømper.

Fingrene hans går på oppdagelse rundt omkring rumpehullet mitt, og han presser forsiktig en finger litt inn. Jeg ber om mer, men han trekker fingeren sin ut igjen og løsner i stedet repet rundt hendene mine og beordrer meg til å sette meg på huk. Så snart jeg sitter der kjenner jeg noe varmt og fast mot kinnet mitt: Han gnir pikken sin lett mot ansiktet mitt, kjører den rundt over kinnene og øynene og leppene mine. Så setter han den mot munnen min, og jeg klarer ikke la være å skille leppene og stikke tungen frem og smake på pikk hodet hans.

Han stønner høyt og presser forsiktig pikken inn i munnen min, og jeg tar villig imot den. Smaken har jeg aldri opplevd før, men jeg liker den og er selv med på å føre den frem og tilbake når han begynner å kjøre den ut og inn i munnen min.

En av dere må ha kommet bort til oss, for plutselig kjenner jeg varme glatte hender omkring rumpehullet mitt. Jeg kjenner varm olje på rumpa og fingre som gnir den inn i hullet mitt, dypere og dypere. Jeg er helt på eksplosjonens rand da fingrene plutselig forsvinner. I stedet kjenner jeg en pikk eller en dildo, jeg vet ikke hva, som glir opp i meg bakfra. Den begynner øyeblikkelig å knulle meg så jeg tror jeg ikke kan holde det ut.

Når jeg er høyt oppe, trekker han pikken ut av munnen min, og hullet mitt blir i det samme også forlatt. Nå vet jeg hva som skal skje, og vilt opphisset forsøker jeg å by meg frem.

Han står bak meg, jeg hører det heftige åndedrettet hans, og nå kjenner jeg det store, faste, våte lemmet hans mellom rumpeballene mine. Jeg stønner når den deilige pikken hans glir inn i meg uten det minste besvær. Jeg er så våt og utspilt at jeg føler at jeg uten videre kunne ta to.

Nå tar han fatt rundt hoftene mine og skyver pikken helt i bunn.- Åh det er deilig!

Så begynner han å knulle meg. Han er god: Først langsomt, men dypt, så raskt, men overfladisk, så litt på skrå, simpelthen på alle måter. Jeg kjenner at pikken hans vokser og blir enda hardere, pusten hans blir enda mer heftig. Fingrene hans borer seg inn i hoftene mine, og jeg rekker akkurat å tenke at nå kommer han, da jeg selv eksploderer i en helt utrolig orgasme. Sæden sprøyter ut og samtidig får jeg noen vilt ekstatiske sammentrekninger i rumpa. Jeg kjenner i det samme sæden hans sprøyte dypt opp i meg og en ubeskrivelig følelse brer seg fra underlivet og ut i hele kroppen.

Når vi har tømt oss helt, trekker han meg med ned på gulvet, og vi ligger lenge side om side inntil dere – som vi helt har glemt – kommer bort og begynner å løsne tauet, kjærtegner oss og forteller oss at vi er deilige, at vi akkurat har gitt dere en deilig opplevelse, men at dere altså nå vil ha oss slik vi først og fremst er: nemlig som ektemennene.

Den invitasjonen tar vi hjertens gjerne imot, og litt matte, men spente går vi alle fire inn på soverommet …

Scroll to Top