Foran pikken min

Foran pikken min

Jeg må ærlig innrømme at plystring etter damer er en primitiv måte å få oppmerksomhet les kontakt på. Denne gangen på fortausrestauranten kunne jeg imidlertid ikke la være. De var bare for lekre og fristende begge to.
Det morsomste av alt var etter at hun som jeg her kan kalle Inger hadde skjelt meg ut for å være en mannsgris, ja, da satte de seg ned og tok i mot invitasjonen om en kald pils. Inger og Kari, to bestevenninner på ferie og i feriestemning så jeg bestemte meg for å invitere de ut til hytta som jeg egentlig var på, jeg hadde bare tatt båten og kjørt inn til byen for å få litt selskap.
Etter soling og bading, grillmat og ennå flere kalde pils oppfører vi oss som gamle kjente og hele stemningen forteller meg at noe kommer til å skje, men at de skulle være så samstemte, det hadde jeg ikke drømt om i mine villeste fantasier.
Inger dytter meg forsiktig og fnisende foran seg inn i hytta, Kari er like bak oss, men jeg kan ikke se henne når Inger bøyer seg fremover og løfter hodet i en tydelig invitasjon om at jeg skal kysse henne. Jeg gjør det og snart flettes tungene våre seg nesten fast i hverandre, hun kysser som en gresk gudinne og jeg har mer enn nok med å prøve å holde følge med teknikken. Jeg gisper etter en liten stund etter pust og da kjenner jeg Kari hender på skuldrene mine bakfra, hun presser seg inntil meg med hel kroppen og jeg kan så tydelig kjenne brystene hennes i ryggen.
Dette må de avtalt tenker jeg når Inger knepper opp knappene i skjorten min. Jeg har bare shorts nedentil og der inne begynner det virkelig å bli trangt om plassen, pikken står stiv som en velfylt brannslange. Det eneste jeg håper på nå er at den ikke vil sprute like fort, dette kan bli for mye for nesten hvem som helst.
Kari lukter av frisk blomsterparfyme og jeg lurer på om det er den jeg blir så svimmel av, hun har lange negler og demonstrerer fort nedover ryggen min hvor skarpe de er. Inger har tatt av meg skjorten.
Hun napper i brystvortene som står stive og jeg lurer et øyeblikk på om hun er tankeleser, for det er noe med det beste jeg vet, unntatt det en kvinne eller to kan gjøre med pikken min da.
Kari står fortsatt bak meg og jeg må se ned på de lange neglene som er røde som blod og spisse som kniver, jeg grøsser i angst for hva de kan gjøre. Inger fortsetter avkledningen og selv om det er trangt får hun dratt ned glidelåsen og åpnet shortsen. Naken blir jeg stående mellom de to, mens det ennå kjennes ut som pikken klarer det kunststykke å vokse litt til.
Jeg kan se hvordan Inger svelger tungt og tungespissen hennes beveger seg fort over leppene før hun senker hodet og munnen sin ned foran pikken min. Det første jeg kjenner er den varme pusten hennes før hun suger pikk- hodet inn i munnen sin. Det er vått og varmt og hun lar tungen vispe rundt hodet, jeg stønner høyt i nytelse mens jeg tenker at dette kan ikke vare, jeg vil ikke greie å holde igjen så noen av dem kan få glede av pikken min inne i seg.
Jeg svetter og kjenner hvordan Kari lar neglene gli nedover yttersiden av lårene mine, opp igjen og inn mellom de svarte kjønnshårene mine, hun klorer og jeg begynner skjelvende å pumpe første ladning med sed ut. Inger svelger alt, ikke en dråpe lar hun gå til spille.
Men nå har hun visst tenkt å konsentrere seg om Kari og jeg må medgi at det var veldig spesielt å se på de to damene som klinte mens armene og fingrene deres fant frem mellom hverandres lår.
De sank sammen på gulvet foran meg og jeg var ikke sen om å følge etter selv om jeg var usikker på hvor jeg skulle blande meg inn, pikken min var slapp etter Ingers behandling, men jeg hadde fortsatt to hender og en munn så jeg kastet meg ut i det og det nærmeste var Karis rompe som jeg klemte og eltet etter alle kunstens regler før jeg delte ballene og stakk tungen min inn bak i hennes mest private hull.
Så vidt innefor og så ut igjen, jeg slikket henne glatt over det hele mens jeg kjente hvordan Inger masserte klitorisen hennes og hvordan hun med jevne mellomrom stakk et par fingre inn i henne.
Fornøgd kjente jeg at pikken min begynte å vokse igjen, Kari begynte å skjelve mens hun stønnet ut, jaa, ja det går for meg, åhh så deilig dere gjør det begge to, for meg, jaa, jaaa. Ropene hennes ble mer til skrik og jeg hadde mitt svare strev med å holde henne fast så jeg kunne få stått løpet ut.
Inger var tydelig glad for at pikken min var i oppreist posisjon igjen og siden hun var den eneste som ikke hadde fått en orgasme var hun selvskreven i sin rett til å rulle meg på rygg og tre den klissvåte musa si nedover pikken min. Hun startet et ritt hvor hun var den eneste som skulle i mål, det var helt klart fra første bevegelse.
Det går, så vidt, jeg pleier vanligvis å kunne holde på lenge når jeg først har fått tømt meg en gang, men med disse to ble alt forandret. Inger pustet og peste mens hun i en lang stund skrek, nåå, nååå, nåå, å, å og jeg tok det for gitt at hun kom.
Ganske riktig, jeg løftet baken opp fra gulvet, mens jeg passet på å holde henne fast med hendene mine på hoftene hennes pumpet jeg ladning sed nummer to rett inn i henne, hun skalv og sank sammen over meg som en våt klut.
Det var heldigvis mer kald pils i kjøleskapet og nå følte vi visst for en alle tre.
Inger og Kari ble over natten, men dessverre så har vi aldri truffet hverandre igjen.

Scroll to Top