sex-novell

Sexnovelle – På t-banen

Det jeg skal fortelle om hendte en tirsdag kveld for ikke så lenge siden. Jeg hadde vært på kino og skulle ta T-banen hjem til hybelen min et stykke utenfor sentrum av Oslo.

Undertegnede hadde nettopp satt seg godt til rette på setet, da en lyshåret jente med flagrende hår kom løpende rett inn sekundet før avgang.

Hun så seg litt forvirret rundt, fikk øye på meg og vandret målbevisst mot den plassen der jeg satt. Jenta satte seg rett overfor meg, så meg inn i øynene og sa: – Hei kjekken. Jeg ble litt paff med det samme, men gjenvant raskt fatningen. Det var ikke vanskelig å lese i øynene hennes at hun var kåt, kjempekåt. Jeg var straks med på leken. – Klokka er over elleve. Vet du ikke at det er farlig for unge, pene jenter å ferdes ute så sent? Hun vendte nakken og lo mot meg. Og en, to, tre, så satt hun ved siden av meg. Hun ga meg et lett kyss på kinnet, og begynte uten å nøle å massere meg der det gjorde aller best.

Jeg trodde at buksa skulle sprenges. Med kjappe, erfarne bevegelser frigjorde hun pikken, og der sto staken plutselig i svaiende kampstilling.

Hun, jeg fikk senere vite at hun het Nina, dro i den med rolige, kyndige bevegelser. Deretter bøyde hun seg ned og tok den i munnen. Tungen lekte rundt hodet samtidig som hun vekselvis dro og sugde meg. Det hører med til historien at T-banen nesten var tom. Bortsett fra oss to var det bare en gammel halvblind gubbe og en noe yngre dame der. Begge satt med ryggen til, så vi kunne holde på ganske usjenert.

Jeg trodde at jeg skulle besvime av Ninas behandling. Dette hadde hun gjort før. Samtidig som hun slikket meg, masserte hun ballene med erfarne fingre. Det sier seg selv at jeg umulig kunne holde ut særlig lenge. Med et halvkvalt stønn sendte jeg hele satsen i henne, noe hun tydeligvis satte pris på. Hun klarte å svelge unna hver dråpe, intet skulle gå til spille.

Litt omtåket fikk jeg knappet igjen buksene. Det var snart tid for å gå av. Nina sa at hun skulle noen stasjoner videre, men mine overtalelseskunster er slett ikke så ille. Og med et såpass lett medium som Nina, gikk det bra.

Vi ble enige om å dele natten sammen hos meg. Det er en annen historie…

Scroll to Top