sexnovell

På sjekker’n på toget

Jeg var på vei til mine besteforeldre i Bodø. På nattoget fikk jeg plass ved siden av ei pen jente på ca. 18 år. Til mine 16 år å være ser jeg eldre ut. Skjeggvekst, og 185 cm på sokkelesten.

Jeg slapp meg langt ned i setet og studerte speilbildet hennes i vinduet en lang stund før hun ble oppmerksom på meg. Hun stirret igjen og smilte. Jeg så flaut ned. Nest gang jeg kikket opp, smilte hun fremdeles og presenterte seg som Jannicke. Selv fortalte jeg at jeg het Trond og bød henne på en appelsin. Hun takket ja, og dermed var praten i gang. Slik ble vi sittende en stund før jeg fikk alvorlige problemer. Jeg begynte å bli varm under hårrota, og jernet hamret som aldri før. Hun merket dette fort og spurte om vi skulle gå ut i gangen og trekke frisk luft.

Straks vi var kommet ut, havnet vi i en het omfavnelse. Jeg trakk fort opp dodøra og trakk henne med meg inn. Hun dro av meg buksa, og vippepetter spratt ut som ei fjær. Hun stønnet over synet og satte seg ned på kne og begynte å suge. Den jenta kunne sakene sine. Tunga rullet seg rundt kukkhodet mitt samtidig som hun sugde av all kraft. Balla mine krympet seg i handa hennes, og det begynte å rykke i pikken min. Da jeg kom med et vræl, svelget hun alt. Hun sukket fornøyd da hun slikket meg ren. Jeg dro av henne buksa og kysset henne samtidig som jeg kjælte med musa hennes. Da petter igjen var kommet til fornuft, snudde jeg henne rundt og satte meg ned. Hun lente seg langt framover, så jeg gled inn uten å hjelpe til.

Vi sto på som gale. Da hun kom for andre gang, kom jeg nok en gang med et fornøyd brøl. Vi kledde på oss, gikk inn igjen og sovnet med det samme. Vi byttet mailadresser i gangen da hun gikk av i Fauske.

Jeg har ikke hørt noe fra henne, men det gjør ingen ting. Jeg har hatt en fin sommer både i Bodø og hjemme.

Scroll to Top