erotisk-novell

Sexnoveler – Deilig fitte

Jeg var atten år den sommeren dette hendte. Jenta jeg var sammen med skulle på hyttetur denne helga. Hennes mor, som var enslig, var en pen dame på ca. 45 år.

Hun hadde en stressende jobb og var ofte sliten når hun kom hjem. Denne helga, da Grete hadde dradd, fikk jeg en telefon fra hennes mor. Hun spurte om jeg ville vaske noen vinduer for henne.

Jeg hadde ikke noe å gjøre den dagen, så ikke lenge etter satt jeg i bilen på vei dit hun bodde. Det var svinaktig varmt den dagen, så jeg hadde bare T-skjorte og jeans på meg.

På inngangsdøra fant jeg en beskjed om at hun var ute på terrassen og at jeg bare skulle gå inn. De hadde en terrasse som var godt skjermet og som skapt for soling.

Da jeg kom ut på terrassen, lå moren på magen og grillet seg i sola. Hun hadde fjernet stroppen på BH’n over ryggen, og jeg kunne se de bleke brystene fra siden.

Hun klaget over stive skuldre. Og siden jeg hadde pleid massere henne tidligere, lovet jeg å «ta henne et tak». Jeg hadde litt peiling på massasje.

Jeg satte i gang med vinduene, og under arbeidet tok jeg av meg på overkroppen. Jeg ble fort ferdig med vinduene, og hun takket meg og spurte om jeg kunne holde henne litt med selskap.

Jeg hadde lovet henne massasje, og jeg tok av meg dongeribuksa så jeg bare ble gående i en bokser. Jeg satte meg i en liggestol, og hun hentet saft og vann til meg.

Da jeg satte i gang ned massasjen, ble hun liggende og puste tungt. Jeg ble livredd, for i slik varme fikk jeg stangstål av ingen ting. Jeg tok meg god tid med overkroppen og masserte henne godt med fuktighetskrem. Hun sprikte lett med bena.

Da jeg begynte å massere henne på lårene, greide jeg ikke å holde meg lenger. Jeg hadde en skikkelig bryter. Dette ble imidlertid ikke bedre da jeg observerte at hun lå og gned seg ned i gulvet med underlivet.

Jeg kjempet for å holde pusten under kontroll, og det gjorde hun også. Men da jeg fikk se den våte flekken hun hadde i trusa, kunne jeg ikke dy meg lenger.

Jeg la hånda forsiktig mellom lårene hennes og lot langfingeren trykke henne på knoppen. Hun kom med et hest: – Jaaa… Trusa mi sto nå som et telt, og hun slepte meg med inn på soverommet.

Der inne flekket hun av seg trusa. Så la hun seg på senga med opptrukne knær. Jeg kunne se rett hjem. Jeg fikk en ubeskrivelig lyst til å smake på denne modne kvinnens safter.

Hun hulket da jeg kysset hennes fitte, og hun var som en orm. Da hun kom, hørte jeg bare en ralling fra henne.

Etterpå parret jeg meg med min venninnes mor.

Hun likte det og ba meg hele tiden om at jeg måtte ta henne hardt. Jeg lot det stå til. Og da vi etterpå hadde dusjet, satte hun seg til å tisse mens jeg vasket meg ferdig.

Dette må ha hisset henne opp igjen, for hun trakk meg bort til seg. Så tok hun hardt rundt hoftene mine og slukte hele min harde pikk. Og det kunne hun. Datteren hennes var bare eplekart i forhold.

Scroll to Top