gay

Sex Novell – Med Daniel i driften

Kan du komme inn på kontoret et øyeblikk, Svein? Sjefens myndige stemme runget over høyttaleranlegget. Jeg var opptatt nede på lageret.

Sjefen satt som vanlig i sin ruvende kontorstol bak et like ruvende skrivebord. På den andre siden stod en mørkhåret gutt. Han kunne være 16-17 år, tippet jeg.

Jeg ble stående i døra som fastnaglet. De intenst mørkebrune øynene til denne gutten boret seg inn i mine. Plutselig smilte han. De kraftige, hvite tennene lyste opp i det brunbarkede ansiktet.

Den røde skjorta hans var åpen i halsen. Et lyseblått og hvitt silkeskjerf var knyttet rundt halsen, noe som understreket den flotte brunfargen. De kraftige skuldrene ble kraftig markert av de smale hoftene. Hans stramme, velbrukte, tynnslitte og utvaskede jeans var nesten hvit. Den strammet over de veltrente lårene hans, og bulen i skrittet avslørte og avtegnet form og kontur av noe ekstra kraftig.

Øynene mine ble hengende altfor lenge ved dette stedet, men sjefens stemme fikk revet meg ut av de baner jeg var kommet innpå.

Vel, Svein. Her har du sommervikaren vår. Han heter Daniel. Han begynner i dag og skal være her i åtte uker. Ta han med deg på lageret og sett ham inn i driften.

Jeg gikk mot Daniel. Våre hender og øyne møttes. Kanskje litt for lenge. Sjefens stemme lød igjen: OK, sett i gang. Lær ham skikkelig opp og ta godt vare på ham.

Overføldige ord, tenkte jeg. Med en slik ferievikar i åtte uker ville arbeidet bli en lek. Jeg tok Daniel med meg rundt på lageret og «tegnet og forklarte» om arbeid og rutiner.

Sjefens arbeidsdag var fra 10 til 14. Før og etter den tid var også kontoret mitt ansvar. Da han gikk, bad jeg Daniel om å gå opp på sekkelageret for å rydde og sortere.

Etter en times tid syntes jeg at tiden var inne for å se hvordan det gikk med min nye arbeidskamerat. Det var merkelig stille i etasjen over, så jeg listet meg lydløst opp trappen. Døra til lageret stod halvåpen. Jeg gled sakte innenfor.

Der lå han på ryggen i en av sekkehaugene m ed bena godt fra hverandre og jeansen plassert under hodet. Jeg var fire år eldre enn Daniel, og mange kukker har jeg sett og prøvd. Men det mine øyne så nå, var toppen. Vi målte den mange ganger i løpet av de åtte ukene. Vel 23 cm lang og tykk! Hans høyre hånd arbeidet rolig opp og ned. Venstre arm hadde han lagt under hodet. Han lå med lukkede øyne og nøt leken. Det begynte å sprenge på innenfor buksene mine. Jeg må ha pustet for tungt, for plutselig snudde han seg rundt og så på meg. Febrilsk begynte han å dra på seg jeansen. De store, brune dådyrøynene så helt forskremte ut.

Jeg gikk rolig bort til han, smilte til ham, skjøv ham bestemt bakover i sekkehaugen og dro av ham jeansen igjen. Han smilte og sukket, la armene under hodet og sa: Jeg tente på deg med en gang jeg så deg, Svein.

Det samme her, sa jeg og bøyde meg over han og kysset de deilige, fyldige leppene hans. Først ganske forsiktig. Så slo han armene omkring meg, og han begynte en intens tungekyssing. Jeg trakk av ham skjorten og begynte å slikke og kysse nedover brystkassen. Den grove kukken hans lå oppover magen og ventet på behandling.

Da jeg nådde kukkhodet, flyttet jeg hele kroppen min slik at jeg lå mellom bena hans. Jeg la meg godt til rette. Nå var det ingen som behøvde å fortelle meg hva jeg skulle gjøre, for er det noe jeg elsker, så er det å suge på en stor, herlig guttekukk, selv om denne kanskje var i største laget.

Jeg tok et godt tak om Daniels bamsekukk og lot tungen gli rundt kanten av hodet. Ut av sprekken sivet den salte, klare væsken. Sprekken var så stor at jeg kunne presse litt av tungen ned. Den salte smaken hisset meg enda mer opp.

Jeg lot kukkhodet gli inn i munnen min. Det rykket i hele gutten da jeg begynte å suge ham. Med rolige bevegelser gled kukken hans ut og inn i munnen mens jeg masserte forsiktig den tunge pungen hans.

Få av deg klærne, stønnet Daniel.

Jeg må ned og stenge av, sa jeg. Så bare ligg i ro.

På få minutter var jeg tilbake. Klærne mine for av meg i en fart. Vi la oss en stund i 69-stilling og nøt hverandre. I over et års tid hadde jeg trenet på å presse en gummikukk forbi halsmuskelen uten å brekke meg. Og dette var litt av en prøvesten. Jeg presset kukkhodet hans forbi svelget og tilbake, ut og inn. Det gikk fint. Daniel stønnet og ristet hver gang kukkhodet passerte det stramme svelget.

Nååå går det, stønnet han samtidig som han prøvde å trekke seg ut av munnen min.

Jeg holdt ham fast, la kukkhodet hans mot ganen min. Etter noen hurtige bevegelser kjente jeg at kukken hans svulmet litt. Jeg presset to fingre inn i rumpehullet hans. Han løftet opp hoftepartiet mot ansiktet mitt og brølte da saften hans slo mot ganen min. Jeg svelget alt jeg kunne, og det var ikke lite. Men en god del rant likevel nedover kukkeskaftet hans.

Etter at jeg hadde slikket hele kukken hans ren, lå Daniel taus og småskalv.

Herregud, så herlig, mumlet han etter en stund. Knull meg, Svein!

Det var som om han bønnfalt meg Jeg la noen sekker under enden hans slik at jeg kunne komme bedre til. Han løftet opp bena slik at stjerten lå klar. Forsiktig lot jeg tungen gli rundt det deilige hullet. Så spente jeg tungen og presset den inn. At han slappet godt av, merket jeg da tungen gled inn i den deilige guttefitten, som jeg fikk gleden av hele sommeren.

Nå var jeg sprengkåt. Uten hensyn kjørte jeg kukken min til bunns i Daniel. Han skrek til med det samme. Din Satan, du er deilig, stønnet han. Jeg kjente at det ikke ville ta lang tid før det gikk for meg, så jeg saknet farten. Kukken til Daniel lå slakk oppover legen hans. Jeg tok den i min høyre hånd og startet å smårunke den. Hurtig reiste den seg, og jeg runket den kraftig.

Samtidig gled min kukk ut og inn i hans tarm. Vi kom samtidig. Det eksploderte i min hjerne da jeg fylte hans tarm med mine safter. Daniel sprutet oppover brystkassen, noe for helt opp i ansiktet hans.

Da vi kom til oss selv, og kukken min gled ut av Daniel, tørket jeg av ham. Men de dråpene av sæd som lå rundt munnen hans, slikket jeg av ham samtidig som han fikk takk for i dag-kysset.

Det var herlig overtidsbetaling, sa han da han gikk for dagen.

Neste morgen kl. 8. 00 rundet jeg hjørnet mot kontordøra. Der stod Daniel allerede. Er du her nå, sa jeg. Du skal ikke begynne å arbeide før ni. Har du glemt det?

Nei, jeg vet det, sa han. Men jeg har ikke tenkt å begynne før klokken ni.

Han stod der i morgensolen iført hvit skjorte, åpen foran i V-form til bukselinningen, og den samme sexy jeansen.

Han stod lent mot veggen. Hoftene hadde han skutt frem, og jeg registrerte at noen truse under ikke fantes. Kukken og pungen avtegnet seg klart.

Jeg gikk helt innpå ham og strøk med høyre hånd over bulen. Daniel stønnet, smilte, og de hvite tennene glitret mot meg da han sa: Har vi tid? Jeg har spart morgenrunken til deg. Jeg håpet at du ville ta deg av det.

Min høyre hånd lå fremdeles over kukken hans, som jeg nå presset lengre og lengre nedover låret hans. Jeg klemte til omkring den innpakkede, herlige kukken hans, stirret dypt inni de mørke øynene hans og svarte: OK, din satans ståkukk.

Med et hardt klask over baken for Daniel inn. Han for opp trappen til sekkelageret.

En telefon oppholdt meg noen minutter. Da jeg kom bort til trappa, stoppet jeg brått opp. På det øverste trinnet stod Daniel naken. Morgensolen sendte sine kraftige stråler inn gjennom et lite vindu og rett på den nakne skikkelsen som stod der oppe. I den halvmørke trappen virket det som om han svevde. Det var et fantastisk syn.

Jeg ble stående som lammet. Det var noe av det skjønneste jeg hadde sett. Den harde, store kukken hans som svingte fra lår til lår. De hvite tennene hans lyste opp da han smilende tok mitt hode i hendene. Det hele virket andaktsfullt.

Jeg tok tak om kukken hans med begge hendene mine.

Sug den slik du gjorde i går, hvisket han. Jeg kysset det store, deilige kukkhodet før jeg lot det forsvinne inn i min kukkhungrige munn. Han stod der med skrevende ben, og jeg presset et par fingre inn i hans stramme tarm. Den andre hånden lot jeg massere stenene og pungen hans.

Han munnpulte meg med rolige bevegelser. Kukkhodet gled mot ganen og inn forbi svelget. Det hele var så herlig. Smaken, lukten av denne gutten var ubeskrivelig. Jeg måtte få ned buksene mine. Der begynte det å bli trangt inni. Noen kraftige ronketak, og jeg kjente at det ikke skulle så mye til før det gikk for meg.

Da merket jeg også at underlivet til Daniel begynte å riste, og kukken hans este enda mer. Så kom han. Han presset kukken inn i munnen min. Han brølte som et dyr da saftene kom i kraftige støt.

Jeg måtte trekke meg tilbake da munnen min var overfylt. De siste strålene sendte han rett i ansiktet mitt. Det ble oversprøytet av Daniels sæd. Noe jeg ikke hadde tid til å tenke på siden min egen kukk sprutet sine safter ut over kroppen og Daniels ben.

Da orgasmen var over, slikket jeg den halvslakke kukken til Daniel ren. Daniel smakte på sin egen sæd, som rant av ansiktet mitt, før han kysset meg lenge.

Takk for deilig frokost, Daniel, sa jeg. La oss føre denne tradisjonen videre de åtte ukene du skal være her.

Du skal få din rasjon hver dag, din deilige kukksuger, sa Daniel.

Og slik ble det.

Scroll to Top