Anal Vibrator Joy

kr354

Tomt på lager

Materiale : Silikon
Vanntett: Ja
Total lengde: 11,5 cm
Bredde: 3 cm
Støynivå: Lavt
​Batterier: 1 x LR1 (ikke inkludert)

Varenummer: PS05 Kategorier: , ,

Anal Vibrator er en ergonomisk utformet stimulator i silikon. Den øverste delen har en form som er ganske lik en fingermed en avrundet tupp som treffer rett på prostata. Tykkelsen blir gradvis mindre jo nærmere bunnen man kommer, noe som gjør denne leken meget godt egnet til å finne prostata samtidig som den fyller ut anus. Bunnen smalner av til et lite sett med to humper som hviler fast på perineum. Med riktig vinkel i bunnen og de små humpene som stimulerer perineum, så er du sikker på at den ikke forsvinner inn i det sorte hullet.. På grunn av den perfekte lille enden er dette en prostata stimulator som du kan ha på deg hver dag om du vil..

Når du har gnidd den inn med vannbasert glidemiddel, glir den lett inn med et minimum av omfattende forhåndsarbeid. Bunnen av stimulatoren og humpene som stilmulerer perineum, er også utmerket å bruke hvis det er første gang du utforsker innen anal lek. En partner kan lett holde i den andre enden og bruke den som en joy-stick for å finne de deiligste punktene.

Fordi den er ganske liten, så er sannsynligvis denne stimulatoren langt mindre skremmende for menn som ikke har utforsket stimulering av prostata tidligere.

Scroll to Top