Anal Dildo Calvin

kr150

Tomt på lager

Materiale : PVC
Total lengde: 18,5 cm
Penis : 16,5 cm
Bredde: 3,5 cm

Varenummer: WBC10024 Kategorier: ,

Anal Dildo Calvin – en slank anal dildo med sugekopp i enden!

Anal Dildoen er en ypperlig dildo om du ikke er så erfaren når det kommer til anale leker. Den har en realistisk utforming, formet som en liten penis, med penishode og åremønster nedover stammen. Dette er en slank liten dildo, med et konisk hode for en enkel og komfortabel innsetting. Den har noen små uthevinger og teksturer langs den tynne stammen, som gjør at den gradvis blir noe tykkere lenger ned mot enden. I enden har den en bredere base, slik som alle anale sexleketøy skal ha, men denne har også en sugekopp i bunnen, slik at du kan feste den til nesten alle glatte underlag, og dermed ha hendene fri til andre ting!
Anal Dildo er laget i et nokså mykt materiale, som gjør at den er fleksibel og komfortabel å bruke. Den er produsert i et PVC materiale som ikke inneholder latex eller eftalater. Anal leketøy er det perfekte anale leketøyet, spesielt for nybegynnere, men enhver anal entusiast vil nok også nyte denne lille dildoen.

Som med alle anale leketøy, bør du bruke rikelig med glidemiddel for at opplevelsen skal bli optimal. Det anbefales å bruke et vannbasert glidemiddel som er spesielt egnet for analt bruk .

Scroll to Top