sex

Sauesanking

Når det var sauesanking i bygda vår, var det vanlig at det ble med en person fra hvert hus enten de hadde sauer eller ikke. Hos oss var det bare mor og jeg som var hjemme.
Mannfolkene i huset hos oss jobbet på Svalbard. Det var ikke noe valg, det var jeg som måtte gå. Men dette året var vi spesielt heldige, for vi fant sauene på tur nedover da vi gikk til fjells. Det var bare to av sauene som vi ikke fant med engang. De tilhørte en ungkar. Siden været var ualminnelig fint, tilbød jeg meg å lete sammen med ham.

– Ingen ting er koseligere enn å ha følge når en går slik i fjellet, sa han. – Jeg er mer enn takknemlig dersom du har lyst til å følge med. – Du er vel lei for at du må kaste bort en arbeidsdag for disse sauene? spurte jeg og så på Mads, som min følgesvenn het. – Å nei,da, svarte han og kastet et skjelmsk blikk på meg. Du skjønner det at jeg har lenge hatt lyst til å ta et bad i et av fjellvannene her oppe. Men nå har hele sommeren snart gått uten at jeg har fått anledning til det. Likevel, om jeg er aldri så mye ute på saueleting, så skal det skje i det vannet rett over åskammen der. Kom igjen da sa han smilende og grep fatt i hånden min.
– La oss springe oss riktig svette og trette, og så tar vi en dukkert, fortsatte han.
Jeg var med på leken med en gang, og av sted bar det. Trette og svette satte vi oss ned på en stein like ved vannkanten og begynte å kle av oss. Vi tenkte visst ikke på at den andre kunne se oss der vi kledde av oss. Men da vi hadde fått av oss alle klærne, bar det rett ut i vannet. Jeg svømte med lange tak og riktig nøt å kjenne det kalde vannet som omsluttet kroppen min. Plutselig kjente jeg Mads sine armer om brystene mine. Han hadde svømt under vannet etter meg, og nå begynte han å kjæle med brystene mine under vannet. – Så gode de er, sa han. – Omtrent som en passelig ball.
Han la brystene mine rundt hodet sitt og la seg til å flyte slik.
– Det er litt av en skinnkant å ha rundt halsen, sa han og lo.
Jeg kjente hvor kåt jeg ble og ropte til han: – Har du tenkt å få meg i helspenn her ute i vannet?
– Akkurat, svarte han. – For nå har veslekaren min varslet at han vil ha seg kvinnfolk. Så svømte han mot meg og ba meg kjenne på kukken hans.
– Herregud, sa jeg. – Den er visst klar til bruk.
– Ja visst. Han holder snart på å sprenges hvis han ikke får utløsning, sa han. – Får han ikke komme inn i fitta di, så må jeg la han få en omgang av frøken høyre, sa han så.
– Frøken høyre er ikke godt nok for den, svarte jeg og lo. – Han skal få sitte inne i fitta mi så snart vi kommer på land.
Dermed svømte vi side om side inn til land igjen mens jeg kjente hvordan kroppen min sitret av forventning. På land fant vi oss ei lita slette som vi bredte ut buksa til Mads på. Og så lå jeg i misjonærstillingen før jeg fikk sukk for meg. Den kukken jeg fikk i meg nå, var så stor at jeg bare ble liggende å hive etter pusten en stund. Det var som om noen var inne i meg og lå og pirket meg i bunnen. Slik kjentes det i hvert fall i begynnelsen. Men så hev jeg meg med i pulingen. Jeg beveget underkroppen min hurtig opp og ned slik at lårene mine slo mot ballene hans. Dette skjønte jeg at han syntes var meget godt. – Å, du er god, skrek Mads.
Men da jeg merket at bevegelsene hans begynte å bli hurtigere, sa jeg fra at jeg ville ligge oppå. For da visste jeg at han kom til å holde ut litt lenger.
Mads bare rullet seg rundt, og så var det jeg som lå oppå magen hans og hoppet opp og ned. Dette var kjempeflott, og nå var det jeg som kunne bestemme hvor fort rittet skulle gå. Jeg vekslet på med å jukke fort og sakte og tok små pauser i mellom. Men da jeg merket stønningen til Mads, tok jeg et stormritt. Og dermed kom vi begge to. Der ute i den frie naturen bare brølte vi ut da han slapp sæden sin inn i meg.
Siden, da vi hadde fått hvilt oss ordentlig ut, hentet vi de to sauene. De var heldigvis ikke langt unna. Men ett var sikkert. Jeg ville bli med på saueleting neste år også.

Scroll to Top