sex

Dette hendte sankthansaften. Da var jeg 16 år gammel

Jeg visste ikke hva jeg skulle finne på den kvelden, så jeg dro en tur til byen i håp om å treffe noen kjente. Jeg gikk rundt en halvtime før jeg traff en gutt jeg hadde sett et par ganger før. Jeg gikk bort til ham og spurte om han også gikk rundt alene i håp om å treffe noen. Og det gjorde han.

Vi ble stående og prate en stund før han spurte om jeg ikke ville bli med opp på hybelen hans, for han hadde noe vin som han gjerne ville bli kvitt. Det ville jeg selvfølgelig, for jeg hadde ikke noe annet å gjøre. Jeg må ærlig si at jeg gledet meg til vinen.

Oppe på hybelen hans fikk jeg riktignok vin, og mer enn nok etter min mening. For jeg ble ganske full etter hvert.

Men det var vel sånn han ville ha det, for han trodde vel ikke at jeg var villig til å knulle ellers.

Mens vi satt der og drakk, satte han seg nærmere og nærmere meg hele tiden. Til slutt satt han helt ved siden av meg med armen sin rundt skulderen min.

Jeg begynte forsiktig å kneppe opp smekken hans, og det varte ikke lenge før vi begge to var netto for klær. Jeg tok hans kukk og begynte å dra forhuden frem og tilbake mens han knadde meg på brystet.

Han stakk to fingre opp i meg og begynte å kile meg. Jeg holdt opp med å runke kukken hans, og han begynte å slikke meg. Vi nærmet oss orgasmen begge to. Det gikk for oss nesten samtidig, og han sprutet hele satsen inn i meg.

Jeg svelget hele satsen ned og slikket pikkhodet rent for sæd. Så begynte jeg å suge pikken i giv akt. Etter noen minutter sto den stramt.

Nå ville jeg ha pikken inn i meg, så jeg la meg ned på sengen og sprikte med bena. Han la seg over meg, og jeg måtte hjelpe ham inn.

Han gled sakte inn i meg, og jeg stønnet svakt da han begynte å bevege seg. Han beveget seg sakte ut og inn, og jeg kom raskt i samme takt som han. Etter hvert begynte han å bevege seg fortere inn og ut.

Det hadde sikkert gått tre ganger for meg før han nærmet seg sin orgasme. Han stønnet høyere og høyere mens tempoet økte. Jeg innbilte meg at det var en glødende sankthansorm som føyk inn og ut av meg. Så et siste jokk, og han sprutet hele sin sats dypt inn i min mørke grotte.

Vi gled utslitte fra hverandre, og så sovnet vi. Da vi våknet igjen, var klokken blitt 1.30 om natta. Jeg kledde på meg og sa at det var på tide å komme seg hjem.

Jeg ga ham et siste kyss før jeg gikk og sa at jeg gjerne ville ta denne kvelden i reprise. – Ja, det skal det bli råd med, sa han.

Jeg hadde bare gått et par hundre meter da en bil stoppet og spurte hvor jeg skulle hen. Jeg svarte at jeg skulle hjem.

Da det viste seg at vi skulle i samme retning, tilbød han seg å kjøre meg helt hjem. Det gjorde han også.

Jeg fikk dessverre ikke tatt denne kvelden i reprise, for nå er jeg sammen med en gutt som er en enda bedre elsker.

Scroll to Top