Pirrende – Erotisk historie

Pirrende – Erotisk historie

Endelig var det hennes tur. Hun lente seg tilbake og stirret på sin erobring. En vakker mannlig figur som hun ikke visste navnet på, og hun hadde ikke planer om å finne det ut heller. Rett og slett perfekt. Han ville representere alle de mennene som hadde behandlet henne dårlig. Hun skulle få viljen sin med ham, så mange ganger hun hadde lyst. Det var ingenting han kunne gjøre med det – ikke med bind for øynene og bundet fast til en stol, naken i hennes leilighet.

Hun strøk hendene over kroppen sin, og mellom bena. Hun var allerede tent bare ved tanken på hva hun skulle gjøre med ham…

I mange år hadde hun vært en som aldri fikk det hun virkelig ønsket – hun var alltid en brudepike men aldri bruden, for en lang rekke med kjærester som stadig skuffet henne. Nå var det jobben. Hun fikk avslag på en forfremmelse av den kødden av en sjef hun hadde, også mistet hun den til en tulling av en direktør fra et annet kontor.

Nå var det nok. Ikke denne gangen. Nå skal hun få det hun har fortjent.

Kanskje det var de fire vodka Martiniene hun helte i seg før han kom til baren. Kanskje det var fordi hun rett og slett hadde fått nok, og det var på tide at hun fikk viljen sin. Det spilte ingen rolle. Da han kom inn visste hun nøyaktig hva hun ville. Hun ville ha en natt med en fullstendig fremmed, og hun ønsket det på sin måte.

Han var kjekk. Ikke bare muskuløs og pen, han hadde noe annet. Han hadde swag. Nok swag til at tre forskjellige kvinner kontaktet ham så fort han gikk inn døren.

“Over mitt lik,” sa hun stille til seg selv.

Hun satt drinken til side da hun bevisst beveget seg bort til ham. Da hun stilte sin høye, rødhårede silhuett foran en liten blondine, møttes øynene deres. Hun visste at han var interessert, hun kunne se det på han.

“Kjøpe en drink til meg?”

Spurte hun, men det var mer som en ordre. Han tok ut litt penger fra lommen og signaliserte til bartenderen samtidig som blondinen stormet avgårde. Fem martini på en kveld er kanskje litt mye, men hun hadde ikke tenkt å drikke denne. Ikke hvis ting gikk som planlagt.

“Takk,” svarte hun da drinken ankom. “Jeg har ventet på deg i hele kveld.”

Han smilte. Det var en ganske morsom replikk, tenkte hun. Bortsett fra at hun ikke var her for å småprate.

“Her er greia. Dette er din lykkedag. I kveld blir du med hjem til meg.”

Han hevet øyenbrynene. Hun visste at hun hadde han på kroken… nå var det på tide å trekke han inn.

“Dette er slik det kommer til å skje. Jeg bor noen kvartaler unna. Jeg kommer til å fortelle mine venninner at jeg har fått en Uber hjem, og du møter meg utenfor. Jeg vil ikke høre deg si et eneste ord. Snakker du, så er det over. Skjønner du?”

Øynene hans flakket henne opp og ned. Hun følte huden hennes strammet seg til under den korte svarte kjolen hennes ettersom han kledde av henne med øynene. Hun kikket over skulderen mot venninnene hennes. Så langt har de ikke lagt merke til noe. Hun strakk seg ut og la hånden på armen hans, følte bicepsen hans gjennom den stramme skjorta. Gud, hun var allerede så våt.

“Vær så snill, bare gi meg dette,” ba hun stille for seg selv.

Han nikket sakte.

Hun sto opp og gikk tilbake til vennene sine. “Vel, jeg tar kvelden nå jenter. Jeg har en Uber på vei.”

“Allerede? Natten har såvidt begynt,”protesterte venninnen hennes.

“Ja, vel, etter i dag føler jeg ikke for å feste.”

Venninnens øyne myknet til umiddelbart. “Å, jeg beklager. Synd med den forfremmelsen. Tekster du oss når du er hjemme?”

“Alltid”. Hun snudde seg og gikk raskt bort, før hun avslørte seg selv.

Til tross for de fire drinkene ble hun umiddelbart edru øyeblikket den kalde vinden utenfor traff kinnene hennes. Hun så frem og tilbake, hjertet hennes klatret opp i halsen et øyeblikk da hun ikke fant ham. Da så hun ham. Han sto halvveis nede i gaten.

Hun nærmet seg med så mye selvtillit hun kunne få frem. “Skal vi?”

Hun knyttet armen sin i hans og førte ham noen kvartaler videre til leiligheten hennes. Hælene hennes klikket på det stille fortauet, pusten hans var den eneste andre lyden i den skarpe kveldsluften. Han hadde ikke sagt et ord ennå, akkurat som hun ba han om. “Kan dette virkelig fungerer?” Tenkte hun til seg selv.

Hendene hennes skalv litt da de tok de få trappene opp til leiligheten hennes, og hun vred om nøkkelen i låsen mens hun tenkte på hvor hensynsløs hennes oppførsel var. Samboeren hennes var borte på forretningsreise, og ingen visste at hun hadde tatt med en fyr hjem – ikke det at vennene hennes ville trodd henne hvis hun fortalte dem om sin plan. Hun var aldri en som hadde sex med noen hun nettopp hadde møtt.

“Det er greit,” sa hun til seg selv. “I kveld er din kveld. Alt vil være like bra.”Hennes intime lyster har aldri sviktet henne, og det var ingenting bekymringsfullt med den vakre gutten som stod ved siden av henne.

“Dessuten,” tenkte hun da hun åpnet døren. “Når jeg har ham der jeg vil ha ham, kan han på ingen måte skade meg.”

~

De gikk inn leiligheten hennes, og hun satt på alle lysene helt til det var like lyst som om dagen. Hun følte seg umiddelbart tryggere.

“Jeg skal bare dobbeltsjekke at min romkamerat ikke er hjemme,” løy hun.

Hun beveget seg inn i stuen, mannen hennes fulgte etter bak henne. Hun tenkte på å spørre om navnet hans, men så ikke noe poeng i det. Hun ønsket ikke å vite noe om ham. Hun brydde seg ikke om hva han jobbet med, om han hadde penger, eller om han gikk på Oxford. Hun ville bare ha ham for en ting… hun bare håpet at han ville være med på det samme.

Hun dro frem en stol fra under pulten hennes og plassert den i midten av rommet ved siden av spisebordet.

“Sett deg”, instruerte hun.

Han beveget øynene fort bort mot henne, og gjorde deretter som hun ba om. Hun gikk bort til nattbordet og dro frem et silke slips eksen hennes hadde brukt på henne en gang tidligere. Hun vendte tilbake til stolen og holdt den foran seg. Ville han virkelig la henne binde ham fast?

Han senket armene sine på baksiden av stolen og krysset håndleddene. Hun bøyde seg ned og sikret armene bak stolen. Hun kneppet opp skjorten og dro ned buksene hans, og hentet frem et blindfold fra nattbordet. Hun gikk tilbake og holdt den foran ansiktet hans. Han nikket igjen. Hun trakk den over øynene, tok et par skritt tilbake og beundret hennes verk. Knutene var ikke stramme nok til å virkelig holde ham, men det får være godt nok.

“Vel, det var lett,” tenkte hun. “Kanskje jeg burde har gjort dette med alle jeg datet.”

Hun tekstet vennene sine at hun var kommet trygt hjem, og kastet deretter telefonen til sides. Nå var det endelig hennes tur til å få det hun fortjente.

~

En bolle med jordbær ropte på henne. Hun hentet den fra kjøleskapet, hoftene hennes svaiet lett når hun gikk tilbake til mannen sin. Hun plukket ut et jordbær fra bollen, viftet den foran ansiktet hans.

“Åpne opp,” hvisket hun, mens hun presset sin saftige frukt mot ham. Hun ertet han med å slikke jordbæret samtidig som hun dro sine lange fingre gjennom det grove skjegget hans.

“Veldig tilfredsstillende”, tenkte hun for seg selv.

Hun tilbød ham enda et jordbær, denne gangen dro hun fingrene sine nedover halsen hans og over brystet. Hun satt bollen til side, og dro de samme neglene over hennes nakne lår. Hun føret hendene opp langs lårene sine, deretter opp lårene hans, og ertet dem begge på samme tid.

Hun beveget seg bak ham. Hun kneppet opp knappene på skjorten og begynte å beføle nakken hans. Hun strakte hendene sine ned foran det lange brystet hans, hun dro neglene over den varme huden, og rundt de harde brystvortene hans. Hun pirret ham med langsomme bevegelser, masserte skuldrene og befølte skjegget hans mykt, hun tok sin tid og nøt godbiten sin.

Hun satt seg tilbake på bordet ved siden av ham og plasserte sine høye hæler opp på låret hans. Hun dro de lang spisse hælene på de sorte pumpene over kroppen hans og spredde bena over ham. Hun balanserte det ene beinet på skulderen hans mens hun sprer bena lenger fra hverandre, hun dyppet fingrene ned i trusen og begynte å beføle seg selv der hun lengtet etter å føle han inne i seg.

Hun gled ned fra bordet og undersøkte mannen hennes. Hun kunne se at han var hard under den hvite bomullsskjorten som løst dekket pikken hans. Det var på tide å bruke den for hennes nytelse. Hun dasket ham lett over låret samtidig som hun brettet tilbake skjorten hans og bøyde seg ned ved siden av ham, en subtil påminnelse om at hun var i full kontroll. Hun tok tak i manndommen hans og begynte å nyte teksturen av hans lange, tykke kuk. Hun kysset ham ned langs sidene av magen, før hun førte ham inn i munnen.

Han stønnet. Hun visste at han var desperat etter å frigjøre armene sine, men hun var ikke klar for det enda. Hun tok ham dypere i munnen, sugde ham, laget slurpete lyder med leppene sine som kunne høres som ekko i rommet. Hele tiden satt leketøyet hennes helt stille. Hun sugde ham hardt og fort, slikket ned siden av skaftet hans, og trakk ham inn i munnen hennes med deilig letthet.

Hun kjente at hun ble kraftig opphisset. Hun trengte mer.

Hun reiste seg opp og dro av den lille trusen sin og kastet den på gulvet. Hun dro opp kjolen sin og skrevet over ham. Hun strøk kuken hans litt til og kysset ham. Han stønnet under blindfoldet. Hun så seg selv i speilet, hun la armene over skuldrene hans, holdt seg fast til baksiden av stolen da hun senket seg ned på denne helt fremmede mannen.

“Gud å skitten du er nå,” sa hun til seg selv. Hun brydde seg ikke. Hun ville ha ham … mer enn hun hadde ønsket noe eller noen i lang tid.

~

Hun senket kroppen sin på hans tykke skaft, tok ham mellom leppene. Han var stor. Så mye større enn hun hadde forventet. Hun kjente seg selv spre seg opp for å akseptere omkretsen hans. Hun presset hoftene ned på ham, klemte brystene sine samtidig som det lange, røde håret hennes falt ned over ansiktet hennes.

Han begynte å snakke.

“Å nei, det gjør du ikke,” sa hun.

Hun dro opp kjolen og stappet den inn i munnen hans. Mye bedre.

Hun fortsatte å jokke kroppen sin på ham. Hun kunne føle at hun ble våtere for hvert sekund, tykkelsen hans har overgått alt hun tidligere hadde opplevd. Han var så lang, og så hard. Hun elsket følelsen av ham inni henne. Hun visste at det ville såre henne når han stakk. Det var ingenting å gjøre med det. Når det var over var det, “Ut døren, kjære.” Like mystisk som han hadde kommet inn i livet hennes, ville han forsvinne.

Men ikke enda. Hun var ikke på langt nær ferdig med ham.

Hun bremset ned et øyeblikk, dro hendene over brystet hans og ned den perfekte kroppen. Hun snudde seg rund, nå var hun vendt bort fra ham, kjolen hennes falt fra munnen og nedover kroppen hennes, brystene hennes var synlig. De sorte pumpsene hennes presses ned i parkett gulvet samtidig som hun jokket ned på ham. Hun skrek ut, hun brydde seg ikke lenger om han hørte hvor opphisset hun var. Det spilte ingen rolle. Hva skulle han gjøre? Han var bundet fast.

Hun flyttet hoften sin. Hun presset seg selv ned på ham, vred hoftene og lot den lange kuken hans treffe akkurat på riktig sted hver gang hun presset seg nedover. Hun tok tak i lårene hans. Hoftene hennes beveget seg rundt og rundt, de ukentlige dansekursene hennes ble endelig brukt til noe nyttig. Hun gjorde seg selv vill av glede. Hun var i himmelen.

Hvis bare det kunne vare lenger.

Hun reiste seg og snudde seg mot ham. Hun skrevet over ham igjen, trakk bena opp på stolen da hun red ham til hun kom. Hun skrek ut, orgasmen hennes skylte over henne som en deilig bølge av ren nytelse. Hun holdt seg fast til ham mens hun gispet etter luft. Han laget fortsatt ikke en lyd.

“Jeg tror det er din tur,” hvisket hun endelig til ham.

Hun klatret av fanget og knelte ned ved siden av ham. Hun tok den tykke kuken tilbake i hendene sine og strøk ham forsiktig, pumpet ham opp og ned før hun så på den vakre kuken rykke til og han kom på magen hans.

Hun smilte og så på denne fullstendig fremmede gispe etter luft under blindfoldet. Hun gikk tilbake til bordet og tok et jordbær i munnen. Hennes eventyr var ferdig. Som lovet, kysset hun ham, og sendte ham ut, uten et ord.

~

Neste morgen våknet hun. Et øyeblikk trodde hun alt bare var en drøm, men den lille hodepinen og alle klærne som lå strødd om i rommet var beviset på det motsatte. Hun smilte for seg selv mens hun strakte sine lange ben i sengen hennes. Hun hadde gjort det. Hun hadde endelig gitt seg selv det hun fortjente.

Hun gikk videre inn på kjøkkenet, tok en liten sup av morgenkaffen da hun kastet et blikk på klokken.

“Å faen.” Hun hadde helt glemt den nye direktøren startet i dag. Hun grep tak i vesken og sprang ut samtidig som hun dro på seg hælene, og hun fløy ut døren.

Utrolig nok klarte hun å komme seg på kontoret i tide. Veilederen hennes gikk forbi i gangen akkurat idet hun satte seg ved pulten hennes. Hun vippet opp laptopen og åpnet raskt noen e-poster.

“Å, der er du – jeg ville bare introdusere deg til Trevor. Han blir ny direktør på laget.”

Hun så opp, og frøs til. Hjertet hennes pumpet til i brystet hennes. Det var ham. Den velkledde kjekkasen som stod der i Armani dress var mannen fra i går kveld.

Trevor smilte, mens han holdt hånden utstrakt i luften foran henne. Det måtte være en drøm. Det måtte det være. Hun strakk ut hånden nølene og tok ham i hånden.

“Eh, hyggelig å møte deg, Trevor.”

Glimtet i smilet hans sa alt. Hun stirret på ham, hun klarte ikke å snu blikket bort. Veilederen hennes kikket undrende på henne før han fortsatte.

“Vel, uansett, jeg skal la dere to komme i gang. Hun vil vise deg hva du skal gjøre her, Trevor. Bare ikke la henne oppholde deg hele dagen.”

Trevor gliste. “Å, jeg har ikke noe imot det… faktisk, så tror jeg vi kommer til å komme godt overens.”

Veilederen hennes ristet på hodet igjen da han gikk bort. “Samme det. Bare send meg presentasjonen i ettermiddag, ellers vil jeg revurdere å forfremme deg i stedet for henne.”

Trevor fortsatte å smile.

“Så, du vet ikke tilfeldigvis hvor en fyr som er ny i byen kan få en drink i nærheten?”

De stirret på hverandre. Kanskje det var skjebnen. Kanskje det var det mest latterlige sammentreffet hun noen gang hadde opplevd. Det spilte ingen rolle. Hun følte den grenseløse tilliten fra natten før kom tilbake.

“Nei,” smilte hun. “Men jeg vet om et bra gårdsbruk der de har noen herlige jordbær.”

Han gliste. “Enda bedre.”

Scroll to Top