sex

Pervers ?

Det tok mange år før jeg ble klar over hva jeg kunne vente meg av samværet mellom en kvinne og en mann. Men da det endelig gikk opp for meg, var det ingenting som kunne holde meg tilbake.

En del menn ble kanskje svært så overrasket, kanskje vek de også en smule tilbake fra å være sammen med meg seksuelt. Men for min del betød ikke noe. Jeg har alltid vært i stand til å finne fram til kåte typer som vil ha sex på den måten jeg vil ha det.

Men nå vil jeg fortelle hva min spesielle, lille perversitet går ut på. Jeg vil være sammen med to eller flere menn samtidig.

Jeg vil elske med dem, men de får ikke komme inn i min lille hule. Jeg ønsker å få sæden deres inn i munnen. Med andre ord, jeg vil smake og sluke sæden deres. Slikke på en pikk er noe jeg liker gresselig godt.

Tro nå endelig ikke at jeg ikke har gleden av å pule på ordentlig. Kjenne en stor og stiv pikk som trenger seg inn mellom skamleppene mine. Men det å ligge og suge og slikke på et stort og oppsvulmet kukkhode, det er noe for meg.

Jeg har ingen skrupler med å be med meg hjem noe potente fyrer. Kanskje går jeg for å være en lettkjøpt jente, men det bryr jeg meg en dritt om. For så lenge jeg får det jeg vil ha, bryr jeg meg ikke om hva andre sier eller mener.

Selve forspillet gjør jeg alltid en hel del ut av. Innen de kommer tar jeg et varmt bad og gnir litt på meg selv slik at fitta mi blir våt, oppsvulmet og villig.

For ikke lenge siden var jeg heldig med to fyrer som jeg tok med meg hjem. Den ene var en ung og lys mann Sindre, den andre var hans kamerat Denis. Han var helt sort i huden, en flott fyr av utseendet. Vel hjemme bød jeg på en drink. Og etterhvert fikk jeg lirket det hele til slik at vi havnet i min store dobbeltseng.

Jeg satte i gang med å bearbeide begge pikkene, og etter en stund var jeg klar til å prøve disse fine instrumentene på riktig vis. Denis ble den som fikk åpne.

Jeg nøt det når den store og kraftige pikken hans trengte seg inn i meg, den trengte seg sakte inn, tomme for tomme. Den var så lang, at da den var helt inne, kunne jeg føle den mot livmormunnen min.

Det kjentes som om den ville trenge inn der også. Han var så ivrig og pulte inn i meg så det slo gnister foran øynene mine. Imens slikket jeg den andre med munnen.

Skal jeg si det selv, så er jeg suveren til å bruke munnen. Jeg har aldri kommet ut for en pikk som jeg ikke har fått til å sprute ved å suge og slikke den.

Når jeg kjente at den som var inne i meg var på vei til å sprute, stoppet jeg ham. Og så dro jeg den glinsende, glatte og våte pikken ut av meg. Sæden skulle gjemmes til munnen min.

Den andre kom over meg og presset seg inn. Han var ikke så lang, men desto kraftigere i omkrets. Jeg var nå så kåt at fittemusklene hadde trukket hullet mitt sammen, og han måtte ta i for å få presset organet sitt forbi lukkemuskelen min.

Da det verste trykket hadde lagt seg hos Denis, startet jeg opp med munnsex på ham også. Med en tykk og stiv en i fitta, en i hånden og en i munnen, skjedde dette at jeg virvlet ut i det blå.

Som en orkan kom jeg, og jeg var nær ved å besvime. Jeg kjente at fitta trakk seg hardt sammen og at det suste for ørene. Men disse fyrene var helt topp, og de klarte å fortrenge sin egen orgasme. Det var fint å vite at jeg skulle få spermaen i munnen.

Plutselig, uten at jeg hadde fått noe forvarsel, eksploderte Denis i munnen min. Jeg svelget og svelget og mannen stønnet høyt. Han sto og svaiet og var helt vekk fra denne verden.

Den andre var nå så kåt at han kjørte på meg som en kanin. Jeg hørte at det riktig slafset da lemmet hans jogget ut av meg. Jeg forsto at det var nære på for ham, og jeg ba ham dra pikken ut av meg fort.

Så tredde jeg på ham en kondom som jeg hadde lagt fram. Jeg begynte å runke ham sakte, så fortere og hardere til han nesten ba for seg. Så ga jeg ham nådestøtet, og han sprutet ut i kondomet.

Dette med å bruke kondom, er noe jeg alltid gjør. Og helst skal kondomet være velfylt. Jeg ser på innholdet og lar det kjølne litt, så tar jeg det i munnen og drikker det begjærlig. Det er en sann beruselse.

Scroll to Top