gay

Pangstart på det nye året

Midnatt 2002. Fem salutter til værs og en langvarig en til ut i de små timer. Sexsalutten jeg fikk fra Kai Roger, en stake på omtrent 17 cm. Ekte sprengstoff med stor ladning og spredningsvinkel.

Saluttene vi sendte ut, føk mest til værs. Men Kai Rogers kom helt frem. Han kneppet meg på senga. Jeg lå villig med spredte ben, og Kai Rogers kukk støtte til i endehullet så det riktig gikk.

Kukken min lå helstiv mot lakenet, og jeg følte meg riktig vel til mote ved å få kjenne hans manndom brøyte seg vei i mitt trange hull.

– Herregud, så godt det er å pule deg, stønnet Kai Roger og jukket som besatt til han kom i ekstase og fikk en herlig og befriende utladning.

Kåt som jeg var, fikk jeg neste utløsning selv også. Jeg snudde meg raskt og runket som besatt. Men Kai Roger mente at dette skulle vi være to om. Han grep kølla mi og hjalp til med hånd og munn.

Kukken skjøt plutselig ut sin ladning og traff meg over mave og bryst. Kai Roger senket hodet og slikket pikksaft det beste han var kar om.

1. nyttårsdag. Begges ønske for det nye år var kukk i fleng. Nyttårsdagen ble en fin åpning for det nye året. Hele fire gutter fikk vi lokket med til Kai Rogers hybel, og de ble kåtere etter å ha fått kikke på noen deilige blader.

Vi hadde ståpikk alle seks da Kai Roger dro ned buksen og viste frem sin herlighet. Det tok ikke oss andre lang tid før vi fulgte hans eksempel, og der satt vi jevnsides på sofaen og runket med buksa nede på knærne. Det var ikke fritt for at vi runket litt for hverandre også.

Kai Roger var svært kåt på Tommy, som en av guttene het. Han spurte om han ville pule. Siden ingen av de andre guttene reagerte, la Tommy seg ned på gulvet med stussen i været.

Kai Roger besteg ham bakfra etter først å ha gnidd seg inn med glidekrem.

Dermed begynte han å pule Tommy i vårt påsyn. Vi andre ble svært så kåte ved å se på Kai Roger og Tommys utspill. Vi kjeppjaget kukkene våre med raske tak.

Raymond spurte om vi også skulle gjøre det samme. Dermed kledde vi likesågodt av oss hele gjengen og ga hverandre kukk i tur og orden. Den første jeg knullet med var Raymond som jeg tok bakfra over en stol. Tommy sto og dro seg selv i loffen mens han så på. Da han var klar til å skyte, steg han frem til ansiktet mitt og ga meg hele ladningen i munn, og på hals. Deilig varmt og opphissende.

Vi gikk gjennom hele programmet og prøvde både det ene og andre, bakfra og for munn og hånd. Elsket som bare gutter kan.

Selvsagt har jeg også hatt piker. Men det er noe helt annet. Ingen suger så godt som en gutt, hva det nå enn kommer av. Kanskje er gutter de fødte pikksugere? En må nesten prøve selv for å forstå forskjellen.

Godt var det i all fall, det sa våre fire nye venner da de måtte hjem senere på kvelden. Fortsetter året like bra som årets første dag, ja da blir det sannelig snart til en hel bok.

Scroll to Top