sexnovell

Leksjon i biologi

Jeg vil fortelle om en frekk opplevede jeg hadde mens jeg gikk på videregående.

Jeg bodde på det tidspunktet hjemme. Foreldrene mine jobbet sent, så jeg hadde alltid huset for meg selv. Derfor var det oftest hos meg vi samlet oss etter skoletid.

En mandag hadde en av guttene i parallellklassen nærmest gitt beskjed om at han ville lese biologi hjemme hos meg. Jeg syntes han var en hyggelig fyr, og da jeg selv lå litt etter i det faget, passet det meg fint.

Jeg hadde fri klokken 14. Peter kom en time senere. Jeg hadde trukket te og ristet brød som jeg serverte oppe på rommet mitt. Vi pratet litt om den siste festen og de skandalene den hadde medført, men ettersom det var bilogi vi skulle lese, fant jeg det best å finne fram bøkene mine. Han så smilende på meg og spurte om jeg alltid tok alt så bokstavlig.

Jeg så spørrende på ham, og han fortsatte: Hvis han skulle gjøre noe med biologi, så skulle det være med meg.

Jeg skjønte jo meningen, men ba ham likevel forklare seg nærmere. Peter sa jeg var ei deilig jente og at han gjerne ville prøve et par ting sammen med meg. Jeg merket at jeg rødmet da jeg spurte ham om hva. Da ba han meg ta av meg tøyet og legge meg på skrivebordet. Overrasket av slik direkte tale ble jeg sittende som fjetret og bare så på ham, og tydeligvis fant han ventetiden for lang. Plutselig tok han fram kommandotonen og sa:

– Så gjør det, da!

Nåja, hvis det kunne more ham. Jeg tok av meg klærne og kravlet opp. Han kom bort og stilte seg mellom bena mine og trakk i lårene mine så fitta nesten lå ut over kanten. Jeg klaget over at det gjorde vondt. Han fant en pute som han la under baken min. Så bøyde han opp bena mine og spredte dem så mye som mulig.

– Hold fast rundt anklene dine, sa han i samme kommanderende tone.

Jeg lystret for ikke å falle ned. Så deilig og frekt det var å ligge der og ikke ane hva som skulle skje.

Han trakk skamleppene mine fra hverandre og foldet dem ut som en sommerfugl. Han sto og så prøvende på fitta mi, som om det var et maleri han vurderte. Prøvende stakk han en finger inn i fitta og kjørte den rundt.

– Hvor stor kan den bli? ville han vite.

Jeg trakk på skuldrene. Han stakk inn en finger til og prøvde å spre samtidig som han bøyde seg ned for å kikke inn. Jeg flyttet irritert på fitta. Han tok den andre hånden, fuktet et par fingre og begynte øvet å bearbeide klitten min. Jeg nøt den kyndige behandlingen hans og slappet av mens jeg ble mer og mer kåt. Jeg merket hvordan han prøvde å få flere og flere fingre inn i meg, og kåtheten til tross ba jeg ham stoppe. Det måtte da være mye bedre å fylle meg med pikk? Han ristet på hodet.

– Ikke ennå, sa han og fortsatte fingerleken i fitta og på klitten til jeg kjente det bygge seg opp til orgasme. Da stoppet han plutselig og så seg rundt i rommet. Jeg kunne kjenne hvordan fittesaften rant nedover baken min.

– Bli liggende, sa han og skyndte seg ut av døren. Han var snart tilbake og på plass mellom bena mine igjen. For sent oppdaget jeg hva han hadde gjort. Han hadde hentet det store stavlyset som sto inne på sofabordet.

– Du ville ha pikk, men når du ikke kan vente, får du få litt erstatning.

Dermed maste han lyset inn i den kåte fitta mi. Bare så altfor voldsomt, syntes jeg et kort øyeblikk. Jeg sa «au», men kunne like godt ha sagt «ah», for den plutselige utpressingen virket snart som en ytterligere spore til kåthet, og jeg kom i en voldsom orgasme.

– Flott, sa han anerkjennende. Han lot lyset bli sittende i fitta mi og løftet meg lenger ut på kanten. Jeg var så slapp at han kunne ha slått knute på meg. Han tok av seg buksene og sto nå med den stive pikken mellom bena mine.

Men jeg skulle ikke få pikk ennå.

– Nå skal jeg lære deg noe nytt, sa han og fuktet fingeren sin i fittesaftene mine. Han kjørte den forsiktig rundt i det bakerste hullet. Han listet den innenfor og bearbeidet meg samtidig som han på ny knullet meg med lyset.

Orgasmen hadde gjort meg glattere en glatt, og snart var det ikke lenger mostand å finne i noen av hullene. Han trakk ut lyset og kjørte pikken inn i fitta mi. Men bare for å fukte den. Han spredte skinkene mine med hendene og støtte pikken mot det bløtgjorte rumpehullet. Det ga etter – og den velsmurte pikken hans gled langsomt inn. Han slapp taket med hendene og knullet meg langsomt mens han lekte med klitten min. Han satte opp tempoet og fingerknullet meg i motsatt retning. Jeg kunne merke en ny orgasme nærme seg. Han stanset bevegelsene i baken og gned meg til utløsning. Saftene mine rant i strømmer nedover baken min og smurte pikken enda mer i det utspilte rumpehullet.

– Er du klar til å nyte utløsningen min? spurte han. Jeg nikket, og han knullet rumpehullet mitt så jeg trodde det skulle gå istykker. Med et dypt brøl kom han. Jeg kunne merke hvordan han sprutet sæden langt opp i meg.

Han trakk seg ut og gikk på toalettet for å vaske seg. Så stakk han hodet inn gjennom døra og smilte frekt: – Takk for hyggelig lekselesing. Vi sees!

Og det gjorde vi ofte resten av skoleåret.

Scroll to Top