novell

Kåte historier – Linda

Dette hendte meg for ca. 2 måneder siden. Nord-Norge er en kald landsdel, derfor går man for det meste godt kledd her. Dette hendte en fredag da jeg var på fest på lokalet.
Det var stappende fullt av folk og bra musikk. Jeg og en venn av meg hadde gått dit etter en privat fest hos kameraten. Vi hadde en kasse med pils som vi tenkte å ta med inn, men problemet var hvordan vi skulle få lurt den med oss så ingen så det.

Vi la i vei og stappet det vi kunne, innenfor jakka og håpet på det beste. Vi kom inn og satte oss ved et ledig bord. Så kom det ei pen jente på en 16-17 år bort til oss og spurte om hun kunne få sette seg ned hos oss. Vi svarte at det var i orden.
Dagfinn, som kameraten min het, skulle ut og snakke med noen på gangen. Jeg spurte om han ikke kunne ta med jakka mi med det samme. Det var i orden, og pilsen stabla jeg på bordet.
Linda, som jenta het, ble stor i øynene og spurte hvordan vi hadde fått det med oss inn. Jeg skulle til å åpne ei flaske da hun spurte om vi ikke kunne ture i leiligheten hennes og ha en liten privat fest. En super idé, tenkte jeg. Og samtidig få seg lammekjøtt attpå til.
Jeg hentet Dagfinn og sa at vi skulle på privatfest med det samme. Vi drasset oppover et stykke fra lokalet og gikk inn en dør i en kjellerinngang.
Vi kom inn i en stor leilighet og gikk bort og satte oss i en skinnsofa. Linda tok fram ei flaske 60% og fortalte at blandevann fant vi i kjøleskapet.
Dagfinn drakk opp pilsen sin og sovnet momentant. Jeg la han forsiktig ned, og Linda fant et ullteppe som hun bredde over han. Da Linda og jeg hadde delt pilsen, begynte jeg å bli trett. Hun sa at jeg kunne få sove hos henne.
Jeg gikk og la meg. En halv time etterpå kom hun også og la seg. Vi måtte dele seng, så det ble litt trangt om plassen. Plutselig kjente jeg at Linda ikke hadde noe på seg.
Jeg fikk reisning momentant, og pikken min stakk Linda i magen. Linda tok handa ned til min herremann og tok et godt tak rundt den. Dyna ble sparket av, og underbuksa gikk samme vei.
Nå bøyde hun ansiktet ned, og jeg kjente at det var noe som lukket seg om pikken. Hun sugde som besatt, og nå snudde hun fitta over ansiktet mitt og gned klitorisen mot nesa mi. Jeg slikket, og hun stønnet. Snart gikk det for meg i munnen hennes. Hun sluttet å suge meg og la seg opp meg. Vi veltet rundt så jeg til slutt lå oppå henne.
Sakte førte jeg min herremann inn i henne. Jeg tok henne først sakte, men økte tempoet etter hvert.
Linda stønnet i vei og sa:
– Deeet kommer snart.
Jeg kjørte på, og hun gurglet i vei om at jeg skulle la det gå inne i henne. Vi kom i en felles orgasme, men dessverre sovnet jeg like etterpå.

Scroll to Top