fifty shades of grey

Jeg Er En Polyamorisk Dominatrix

Mandag

13:00: Flyr hjem fra en rask forretningsreise og prøver forgjeves å sove. I stedet tenker jeg på jentene mine.

Jeg bor i Olso med partneren min, Ole. Vel, min hovedpartner; vi har begge et par andre venninner vi er romantiske og seksuelle med. En gjennomgående linje i alle disse sammenhengene, er at jeg er den som holder pisken. Jeg er deres kjærlige dominatrix kjæreste. Og en spesielt trengende, underdanig kjæreste venter på meg hjemme.

For øyeblikket har vi besøk av Jorun og partneren hennes Cato (som Ole og jeg er begge involvert med). Noen dager før hun kom til leiligheten min, spurte Jorun på Facebook messenger: “Tror du vi kan sette opp en scene mens jeg er der?”, En elegant måte å si “ønsker du å gjøre noe frekt, S&M-aktig ting med kroppen min mens jeg er der?” Hvordan kunne jeg si nei?

Jorun og jeg møttes for lenge siden på en konferanse jeg var reporter på. Hennes sjenerte og forsiktige oppførsel skjulte en brølende lidenskap. En naturlig og litt nerdete programmerer som trenger en befrielse bare seksuell smerte kunne gi – spanking, caning, pisk, lugging og biting; hele sulamitten. Jeg som partneren hennes, og alle de andre venninnene hennes har ikke noe imot å gi henne hva hun trenger.

En gjennomgående linje i alle disse forholdene, er at jeg er den som holder pisken. Jeg er deres kjærlige dominatrix kjæreste.

Det definerte vår seksuelle forholdet fra starten, den utsøkte måten hun lukket øynene og gispet forsiktig da jeg tok en håndfull av det aftenrøde håret hennes og dro. Vi får ikke hverandre til å komme i orgasme. Kjønnsorganene våre er helt glemt i favør for en gledesyklus som sender dype støt til hver enkelt av oss på forskjellige måter. Henne fra min hender som beføler hver centimeter av kroppen hennes, og meg fra den ytterste glede i å se og føle hennes reaksjoner. Jeg har dominert ganske mange mennesker, men alle er spesielle på sin egen måte; med Jorun er det å se behovet hennes, måten øynene hennes lyser opp når hun ser opp på meg, knelende i lykkerusen.

Jeg har savnet henne. Jeg tror jeg faktisk kan elske henne.
Nå haster jeg tilbake til Olso for å være sammen med henne.

Den første natten hun tilsto å være en painslut, under en orgie, hadde jeg risset inn et blødende kors på en annen kjæreste rygg, og deretter fokusert utelukkende på Jorun, øynene hennes var lukket, med munnen åpen forsøker hun forgjeves å skjule et smil som all nytelsen ga henne…

Jeg innså plutselig at flyvertinnen prøvde å få oppmerksomheten min. “Kylling, eller pasta?”

14:00: Lunsj ferdig (kylling) jeg fortsetter å tenke på kink. Kink gir meg en annen måte å føle kroppen på, for andre følelser som drar meg inn i øyeblikket, slik krydret mat eller en sterk drink gjør. Du trives i det sekundet, klar over hvert molekyl i kroppen din. Perspektivet ditt føles komplett.

17:00: Trafikken gjorde turen min hjem smertefull og langsom, men da jeg så Jorun åpne den døren forsvant alt stresset mitt. Som en god tjener, var hun rask til å ta bagene mine og legge dem pent på sin rette plass. Jeg kledde av meg til jeg kun sto der i bluse og skjørt; En liten del av meg hadde bare lyst til å hoppe på henne. Og Cato. Og Ole.

05:10: Når jeg flyr kler jeg meg for å imponere – hele veien. Der sto jeg i en svart push-up BH, matchende truser, og strømper med blonder. Selv som en domme, lengter du fortsatt etter å bli verdsatt av dine elskere; du livnærer deg på deres beundring av kroppen din; det får deg til å føle deg som et bronse ikon i et uendelig tempel.

05:15: Jeg bøyde Jorun over lenestolen og satte på noe Wagner: The Tannhäuser Overture. God for spanking. Jeg fant frem min røde silikonbelagte pisk og satte i gang. Jeg dro ned skjørtet hennes og begynte å slå henne over den polka prikkete trusen. Du begynner sakte, dasker forsiktig først, varmer opp huden og gjør den avhengig av slagene dine.

05:20: Jeg økte tempoet, følte meg mer og mer til stede i meg selv ettersom jeg dasket henne… og så kom hornene på. Hard, lange slag som sang gjennom luften, huden hennes går i krusninger mellom hvert slag.

05:24: Jeg la nesten ikke merke til at Cato og Ole hadde sittet å sett på; Cato sitter med bena i kryss på gulvet med munnen gapende. Jeg lager et show som om jeg var en dirigenten selv og veivet hendene mine i elegante svaier som strømmer inn i hvert piskeslag.

Jeg bøyde Jorun over lenestolen og satt på noe Wagner: The Tannhäuser Overture. God for spanking

05:26: Jeg spurte Jorun om hun hadde det bra, og om det var noe jeg ikke burde gjøre. Med stor dominans følger stort ansvar. “Jeg vil ha mer, Mistress!” Gråter hun. Jeg grep håret hennes, smiler syndig. Musikken svulmet og jeg forpliktet meg.

05:29: En sterk strøm av slag hamret ned ettersom jeg tett fokuserte på å lande hvert slag med presisjon; med tanke på hvor hardt jeg slo, var det ikke noe rom for feilmargin, hadde jeg bommet og truffet halebenet hennes kunne det gått galt. Og så var det over. Jeg bøyer til publikumet på to.

Og Jorun? Jeg trakk henne i håret, klødde henne på ryggen, og klorte rumpen hennes for å virkelig gni inn smerten av slagene. Hun elsker det. Hun kom ikke; hun fikk noe mye, mye bedre. Jorun smeltet før jeg ba henne om å reise seg opp, dra ned trusen og avsløre de blomstrende blåmerkene jeg hadde malt på henne, presentere henne til mine andre elskere som et mesterverk. Jeg var hjemme; det var hun også.

Scroll to Top