sex

Blir du med på do?

Vi hadde alltid snakket skittent til hverandre via msn, men aldri utenom det. På skolen var det bare hei. Jeg var spreng kåt på han. Spesielt med det halv skallete håret og den deilige muskuløse kroppen. Han kunne jeg tatt LETT.

Etter en lang erotisk samtale med han på msnen sa jeg til han « jeg vil virkelig pule deg, ikke bare snakke skittent. Jeg vil gjøre alt med deg som vi har snakket om» jeg så han brukte lang tid på å svare denne gangen. Han skrev og visket ut. Så skrev han « jeg vil pule deg så hardt du aldri vil bli pult noen gang, jeg vil beføle dine pupper og stryke den ned igjennom magen din, jeg vil masere deg forsiktig på klitten, og du skal begynne og runke meg forsiktig. Jeg har en knall hard pikk og du skal stappe den i munnen og suge som bare det. Så tar jeg den store stive pikken min forsiktig inni deg og pule sakte og ømt til du kommer. Så vil jeg slikke deg, og du skal suge meg, vi er spreng kåte enda og jeg tar deg bakfra, hardt. Etter dette ligger vi nakne i senga, utmattet men fornøyde.

Etter å ha lest dette var jeg skikkelig våt. Jeg visste ikke hva jeg skulle skrive, men la meg i senga å begynte å ta på meg selv. Jeg fantaserte at han låg oppå meg da jeg dyttet den store lilla dildoen min i fitta mi. Jeg hylte av orgasme, jeg har aldri stimulert meg selv bedre enn dette.

Jeg satt meg på pcen å så om han hadde svart. Han hadde sendt web kamera spørelse til meg. Jeg trykkte godta, det var hans cam. Jeg har aldri sett kukken hans før nå. Den var svær og stiv, han runket i stor hastighet. Jeg kjente at det rant safter ut av fitta mi, og sendte mitt cam til han også, jeg lekte me dildoen min som var på størrelsen med pikken hans. Der satt vi, og onanerte for hverandre, jeg likkte dette. Og det så ut til at han også likkte det. Men han måtte gå, og vi sa ha det til hverandre. Jeg lå våken nesten hele natten og bare fantaserte skitten om meg og han.

Før jeg gikk til skolen neste dag, tok jeg på meg en stram dongri bukse, og en topp med stor utrigning. Han hadde på seg de buksene jeg en gang hadde sakt han var temmelig sexy i og en hvit tettsittende genser med lange ermer. Jeg gikk bort til han og sa hei og ga en klem som vi alltid pleier å gjøre. Da han klemte meg tok han ømt på meg, og jeg ble kåt igjen. Han hvisket « blir du med på do?» hjertet mitt banket og fitta mi rant bare av tanken på hva som kom til å skje.

Så klart ville jeg bli med på do, men hva om noen merket det ?, vi skulle jo snart inn i timen. Men det forsvant fort ut av hodet mitt. Jeg tok hånden hans og vi gikk inn på dassen. Jeg styrte han inn og vi begynte å rå kline. Jeg slengte han ned på doen og jeg tok av meg toppen min. Jeg styrte hendene hans på puppene mine og jeg så på han at han var spreng kåt. Jeg satt meg på fanget hans. Og tok han på brystet. Vi klinte forsiktig og ømt. Jeg kjente at det begynte å vokse i buksa hans. Så jeg satt meg ned på kne og tok opp buksen hans, ut fra boxeren spratt en stor, deilig, stiv kuk ut. Jeg så på han mens jeg runket, og begynte og suge hardt. Jeg så han klamret seg inntil dosete og begynte og puste haredere og hardere. Det var rett før han kom. Han stønnet forsiktig, og han sprutet en masse sæd i munnen på meg. Jeg spyttet det på kuken og runket bare forsiktig. Jeg smilte kåt på han og spurte om han likkte det. Han svarte ikke, men reiv meg opp og begynte å kle meg av fort og hissigt. Det gjorde meg enda kåtere. Så sto jeg der bare i stringen, han så at saftene mine hadde rent nedover låret, så drog han av stringen sakte. Han strøk meg på fitta mi, og la meg ned på gulvet meg buksene hans på knerna. Jeg drog den helt av og spredte med beina. Han begynte å fingre meg hardt, jeg grep armene hans og stønnet hardt men så lavt jeg bare klarte, jeg pustet fort og tungt. Han fortstatte mens vi så hverandre i øynene. Så kom jeg og vil begge smilte et kåt smil til hverandre. Vi var ganske utmattet og gaaanske kåte enda. Han la seg på ryggen på gulvet vesiden av. Han hadde enda genseren på seg. Jeg satt meg oppå han og gnidde den bløte fitta mi på hans muskuløse lår, mens jeg drog av han genseren. Jeg befølte og teaset han litt før jeg styrte pikken hans i fitta mi. Vi pulte hardt og fort. Vi kom nesten helt på likt. Jeg så han holdt på å komme før meg, men holdt det inne. Så kom jeg og jeg kjente han sprute hard inni fitta mi. Deretter sa han med en skjelvende og andpusten stemme; « jeg har enda ikkke tatt deg hardt bakfra» så reiset han seg opp og jeg reiste rumpa mi opp. Han grep hoftene mine, og skøv pikken fort inn. Denne gangen kom han mye forterte og han sprutet meg oppover ryggen kjente jeg. Og så orket vi ikke mer. Jeg begynte å kle på meg mens han så på meg. Jeg smilte og spurte hva det var. «jeg har aldri pult så jævli godt før, dette må faen meg gjentas!» jeg svarte da jeg var ferdig me å ta på meg alt. Da sa jeg; « vent fem min før du gåt ut så ingen får en mistanke, så lukket jeg døra. Fjeset hans såg forstyrret ut der og da. Så lukket jeg opp igjen og sa, men vi gjentar dette i morgen i storfri. Og da kom smilet hans frem. Så gikk jeg fornøyd inn i klasse rommet to timer forsent.

Scroll to Top