Vår i Hovedstaden

Vår i Hovedstaden

Det skjer noe med oss frosne nordboere når vår kommer. Solen varmer og plaggene faller. Det kribler i kroppen, vi smiler til verden og vi legger fra oss noe av sjenansen vår i skapet sammen med vintertøyet.

Du og jeg er intet unntak i så måte. Selv om det stort sett kribler i kroppene våre hele året, er det noe spesielt med våren.

Vi satt med hver våt halvliter på Aker brygge en lørdags formiddag i slutten av april. Det var varmt og deilig og det vrimlet av folk både i gater og på restaurantene. Jeg kikket på deg оver kanten av glasset. Du er så stilig og så kjekk at det nesten er vondt. Det blonde håret ditt skinte i solen, ansiktet ditt var fortsatt brunt etter ferien tidligere på våren, kroppen din strammet herlig under genseren din og de deilige fingrene dine, som jeg visste kunne gjøre underverker med kroppen min, holdt rundt ølglasset ditt. Du er mann med stor M og mang en jente snudde seg å så på deg der du satt. Om du merket det vet ikke jeg, men du gjorde i hvert fall ikke noe nummer ut av det, noe jeg var glad for, fordi denne lørdagen var vår og bare vår, det hadde du lovet meg.

Du fanget blikket mitt og smilte. “Hva ser du på”….. du så spørrende på meg. “Jeg bare satt å tenkte på hvor deilig du er og at jeg gleder meg til å tilbringe en kveld og natt med deg igjen”. Vi skalte og praten gikk lett.

Jeg merket jeg begynte å bli kåt. Jeg nærmest kledde av deg med blikket mitt og straks du forstod hvordan det stod til med meg, så jeg øynene dine skiftet farge, fra knallblått til mørkeblått, et herlig tegn på at jeg hadde klart å vekke lysten i deg. “Gud som jeg har lyst på deg” sa jeg. Jeg lente meg tilbake i stolen og visste at selv om jeg hadde jakke på så klarte ikke den helt å skjule аt jeg gikk uten bh og de stive vortene mine tegnet seg frekt mot den hvite gjennomsiktige genseren. Jeg drog jakken til siden og knep meg forsiktig i en av vortene, like glad om noen kunne se meg. “Du er gal, deilig og frekk” sa du og pusten din gikk tyngre.

Jeg hadde på meg kort skjørt og strømper noe jeg var glad for der og da. Jeg lot som om jeg mistet solbrillene mine på bakken og spurte om du ville tа dem opp. Først forstod du nok ikke hvorfor, men jeg ba deg en gang til. Du bøyde deg ned og jeg lot bena mine gli til siden. Jeg avslørte at jeg ikke hadde truse på og jeg visste at slik du satt så du rett inn mot min våte grotte, jeg lot bena gli lenger til side, fitta mi åpnet seg og du stønnet høyt og slo bakhodet mot bordplata når du skulle reise deg opp.

“Uff da” sa jeg, det der må vi gjøre noe med. Jeg tok hånden din og drog deg med inn pa toalettet på restauranten. Vi møttes i et herlig tunge kyss. Du små bet meg i underleppen, presset kroppen din inntil meg, jeg kjente pikken din presse mot magen min og du var stor, stiv og kåt. Kysset ditt var intenst, aldri hadde du kysset meg slik og jeg kjente at kroppen min dirret av kåthet, det rant safter på innsiden av mine lår og jeg pustet tung mot munnen din. Plutselig kjente jeg det skjedde noe inni meg. Det banket og verket i fitta mі og plutselig kom orgasmen kastende over meg. Herregud for en følelse, jeg kom herlig og deilig bare ved at du kysset meg. Du stønnet mot meg, “herregud så deilig du er, jeg blir gal av deg”! Blikket ditt var ikke til å ta feil av. Nå ville du ha fitte og det fort.

Du satt deg på dolokket og jeg la det ene bene оver skulderen din. Fitta mi var hoven og våt og glatt og leppene mine svulmet av kåthet. Blikket ditt brant mot åpningen min og jeg tok fingrene mine og masserte klitorisen min som var stor og svulmende. “Gud slikk meg, slikk den vate fitta mi, drikk av de deilige saftene mine” jeg måtte ha munnen din og tungen din i fitta mі og tok tak i hodet ditt og presset deg mot meg. Tungen din slikket meg fra rumpa mi og helt opp til klitorisen og tilbake igjen, sakte, mykt og himmelsk deilig. Jeg gned meg mot deg og fikk ikke nok av deg. Pusten min kom i korte hikst og jeg stønnet høyt. Noen hørte oss fordi av lydene gjennom veggen hørtes det ut som om noen ordnet seg selv, mens de hørt på oss, men det gav jeg blaffen i. Jeg ville ha deg og alt annet var uvesentlig. Det å bli oppdaget var jo bare med på å gjøre dette ekstra deilig.

“Jeg må knulle fitta di, jeg må kjenne varmen og fuktigheten din rundt den store kuken min” sa du. Snudde meg rundt slik at jeg bli sittende med rumpa mot deg. Jeg åpnet meg og sakte gled jeg ned på den stive pikken din. Herregud så deilig å bli spiddet av deg. Jeg sank sakte ned på deg og du holdt meg om hoftene. Du syns det var deilig å se jeg gled opp og ned på deg, pikken din glinset av saftene mine og jeg strammet meg rundt deg. Gned meg mot deg og knullet pikken din deilig og mykt. Jeg kjente det nærmet seg og økte farten. Du hjalp til og pikken din dunket hardt ut og inn av den kåte fitta mi. “Jeg kommer” skrek jeg og verden eksploderte rundt meg. Saftene rant over pikken din og jeg melket deg og knullet deg hele tiden mens orgasmen raste rundt i kroppen min.

Jeg sank hardt ned på deg og lot folelsen av deilig stiv pikk synke inn over meg. Reiste meg og snudde meg rundt. Satt meg på kne og tok deg i munnen. Gud så deilig du smakte. Saftene våre blandet i sammen. Smaken var himmelsk. Jeg sugde og slikket deg, runket deg forsiktig, mens tungen min lekte med deg. Masserte pungen din og du knullet munnen min. Holdt hodet mitt fast mens jeg hadde deg langt ned i halsen. Når du kom, sendte du mengder av sæd rett i ganen min, jeg svelget og svelget, men noe rant på utsiden og nedover haken min. Gud du smakte deilig! Jeg sugde deg til du ble slapp og slikket i meg sæden som hadde rent ut………….

“Hei vennen min, nå var du langt borte?!” jeg skvatt og kikket på deg. Dagdrømmene mine raser i vei innimellom og dette var en av dem. “Hvor var du hen nå da”? Du så spørrende på meg. Jeg slang noen penger på bordet, reiste meg og tok hånden din. Du kikket fortsatt rart på meg, men smilte når jeg svarte “. Kom kjekken, du og jeg skal knulle på do…………….

Scroll to Top