sex

Sexy bursdagsfeiring

Det er ikke akkurat vaner jeg skal fortelle om, men en opplevelse jeg hadde på min 18-årsdag.

Da jeg stod opp om morgenen, så jeg en stekende varm sol på en laguneblå himmel. I og med at det var midtsommers, var det jo ikke noe uvanlig. Men jeg følte det som om det trakk frem spesielle ting i meg som jeg ikke hadde kjent så sterkt på flere uker.

Min far ropte til meg at det var egg og bacon på kjøkkenet, og jeg slo fra meg tanken om en morgenrunk. Det skulle jeg ikke angre på, viste det seg.

Jeg kjente at denne merkelig og gode følelsen kom igjen og igjen utover dagen, men jeg tenkte at hvis jeg tok en kraftrunk nå, ville denne følelsen nok fordufte som om alt ble overskyet. Så jeg lot det være.

Jeg gikk på butikken og kjøpte inn saker og ting til festen, blant annet en pakke kondomer. Grunnen var at en jente som jeg hadde vært sammen med tidligere en gang, hadde invitert seg selv til selskapet. Noe jeg ikke hadde noe som helst imot.

De første gjestene ankom, og vi åpnet noen pils for å slippe løs stemningen. Da denne jenta kom med en presang, ga jeg henne en saftig smellkyss midt på munnen. Jeg merket blikket hennes da jeg åpnet pakken. Det var to nydelige ølkrus, og jeg ga det ene til henne og fylte det med øl, og vi skålte livlig.

Kvelden ble livligere og livligere ettersom timene snek seg av gårde, og vi trakk oss ut i hagen alle sammen. Anlegget stod på full guffe i stuevinduet, og vi danset og stekte pølser på spidd.

Ved ellevetiden ble jenta, Line, fyllesyk. Hun sa hun gikk for å kaste opp. Da jeg gikk for å trøste henne på en måte, så jeg henne stå smilende og vinke meg til seg.

Vi satte oss ned i gresset og klinte litt og pratet om da vi var sammen. Vi avtalte også å møtes på loftet senere for å prate mer, som hun sa. Så returnerte vi tilbake til de andre og danset oss frem en time.

Jeg åpnet en flaske champagne for liksom å avslutte dagen min. Disse sprudlende og edle dråper fikk Line til å sette det kåte blikket sitt i min retning, og jeg kjente det trykke i underbuksa av forventning.

Som sagt, så gjort. Da festen var slutt, gikk vi opp trappene til loftet. Vi sjanglet oss frem til døra og ramlet ned på noen madrasser på gulvet. Hun sugde leppene mine til sine, og jeg kilte henne i nakken. Jeg trodde hun likte det, og det gjorde hun!

Hun reiste seg opp og dro meg med seg. Vi ble stående en stund og se på hverandre før vi tok mot til å kle av hverandre.

Jeg gikk i kne for å se på mønsteret i trusa hennes. Men det var blitt utydelig av væske nederst. Fittesaft, tenkte jeg og ble tørst på henne.

Trusene hennes fløy av, og hun begravde ansiktet mitt mellom leppene, og jeg slikket av fryd og glede over denne villige jenta. Hun rykket til da jeg traff lysttappen hennes, og jeg steg opp for å kle av meg resten.

Hun lå på gulvet da jeg var klar, og jeg snudde meg mot fitta hennes for å fortsette behandlingen. Jeg var superkåt av dagens og kveldens hendelser, og jeg bad henne ta kuken min i munnen.

Det gjorde hun, og herre min gud for en teknikk! Hun sugde så godt at det nesten gjorde vondt, samtidig utforsket hendene hennes alle kroker og rette flater av kroppen min.

Det gjorde meg om mulig enda mer opphisset, og jeg bad henne om å gi seg før det var for sent. Jeg snudde meg og grep brystene hennes med leppene, og tungen min gikk som en hjulvisp rundt de mørkerøde knoppene hennes som tydeligvis verket etter å gå ut av sitt gode skinn.

Plutselig syntes hun at hun hørte lyden av en bil som hun kjente igjen. Nysgjerrig som hun var, krøp hun på knærne bort til vinduet.

Jeg fikk en idé og gikk bort til henne og kjørte pikken rett i fitta hennes bakfra. Og hun hylte av fryd samtidig som hun knep meg om ballene.

Jeg jukket på som en gal, og hun kom med ivrige motstøt.

Da hun nærmet seg orgasmen, skjøv hun meg bakover på ryggen og kom så etter for å spidde seg selv på spydet mitt.

Da mine 22 cm traff henne i bunnen, av fitta, skrek hun til, og det gikk for henne. Men hun var ikke fornøyd ennå, så hun red meg til det gikk for meg som spruten av en champagneflaske.

Vi seg sammen og pustet ut. Så fyrte vi en røyk som vi delte drag for drag.

Hva med en dusj? Jeg var enig, og vi listet oss ned trappene og steg over sovende og elskende par i stuen for så å gå i dusjen.

Jeg kjente på vannet med fingrene, og vi steg inn. Jeg begynte med pikken min for så å ta fitta hennes. Jeg fant vei gjennom den lyse kransen for å møte duften av saftene hennes igjen. Jeg både slikket og spylte, og til slutt tok jeg henne stående i dusjen mens vannet fosset rundt oss.

Hun hylte og skrek da orgasmene skyllet gjennom oss, og det kom et langt sukk fra oss begge da vi var ferdige.

Vi tørket hverandre omhyggelig på de mest erogene stedene. Men hun ble fort våt igjen, og det var ikke vann.

Vi elsket til en orgasme til, før vi sovnet i armene på hverandre.

Da vi våknet om morgenen, tok vi et raskt morgenknull bare for å få det også med oss, og det var herlig. Det mente nok de andre også ettersom de hadde hørt bærebjelken reise seg enda mer i selvforsvar, og de hadde også hørt hvinene til Line da det gikk for henne.

De innkjøpte kondomene ble ikke åpnet da. Men i kveld skal jeg på besøk til henne, og jeg tar dem med bare sånt rent for sikkerhets skyld.

Scroll to Top