sexnovell

Sexnovell – Tur uten sydentur

Jeg var virkelig forbanna, og det syntes jeg at jeg hadde grunn til også. Den jeg var forbanna på, var samboeren min. Vi hadde nemlig spinket og spart i lang tid for å få råd til å kjøpe en innskuddsleilighet. Nå, da vi var langt på vei til målet, kom han hjem og sa at han skulle reise til syden. Han hadde noen feriedager til gode, og så skulle han få en ukes fri fra jobben for den overtiden han hadde jobbet.

– For den overtiden du har jobbet, sa jeg temmelig høylytt. – Det er jo de pengene som skulle gå inn på kontoen for innskudd til hus. Han så på meg et blikk som om han skulle si at det var jeg som bestemte over hele livet hans. Jeg ble så sint at jeg sa: – Du skal vel til Syden for riktig å få brukt kukken din på de kvinnfolka der nede? De får nok en skikkelig jager etter seg når du kommer dit.

– Er du redd for at jeg skal tappe meg helt ut til jeg kommer tilbake til deg, sa han med latter i stemmen. – I så fall kan jeg gi deg et skikkelig nummer med en gang.

Dermed tok han meg i armene sine og jeg ble som vanlig svak i ben og kropp. Ikke lenge etter lå vi sofaen og knullet og stønnet av velvære. Da vi lå og hvilte etter samleiet, sa jeg til Kim:

– Ser du ikke hvor godt vi har det sammen? Du behøver da vel ikke dra til Syden?

– Begynner du nå igjen, sa han. – Men du får ikke tro at du kan overtale meg til ikke å dra. Jeg drar sammen med sjefen min ved firetiden i morgen. Du kan glede deg til jeg kommer hjem igjen, brun og opplagt.

– Egoist, svarte jeg og spratt opp av sengen. Jeg kledde på meg og gikk og hentet Aurora, datteren vår, i barnehagen. Vi sa ikke mange kjærlige ord til hverandre før Kim dro. Han ga meg riktignok en klem, men jeg gjengjeldte den ikke. Jeg sa bare: – Ha det, og ikke noe med god tur, da han gikk ut av døren.

Nå satt jeg altså alene igjen med Aurora. Jeg kunne selvsagt ikke bare fly ut. Jeg leste mye, for jeg drev med desentralisert utdanning.

Likevel følte jeg meg innestengt og alene, for ikke å snakke om hvor jeg savnet Kim i senga. En kveld jeg ga blaffen i skolearbeidet og la meg til å lese i et sexblad, ble jeg steinkåt. Jeg fikk så lyst på kukk mellom bena at jeg måtte bruke min egen finger. Plutselig ringte telefonen. Grøtet i stemmen og rød i ansiktet tok jeg den. – Det er Erle, sa en ivrig stemme. – Jeg vet at Kim er på ferie. Har du ikke lyst til å oppleve noe? – Jo, det skal være visst, svarte jeg. – Men hva annet opplever et dumt kvinnfolk enn å gå på jobb, passe Aurora, vaske klær og lage mat?

– Oi, oi, sa Erle. – Nå høres du virkelig bitter ut. Det ligner da slett ikke deg. Det høres ut til at du trenger å komme deg ut på en skikkelig fest. En hvor det flotte er mannfolk som vet å verdsette oss jenter.

Jeg sukket og sa: – En ting er hva man trenger, en annen ting er hva man får.

– Hvorfor skulle ikke du skulle kunne få deg en fest?

– Nå er du virkelig dum, svarte jeg. – Har du glemt at jeg er mor?

– Nei, svarte Erle. – Det har jeg ikke glemt. Men nå skal du høre. Jeg har lillesøsteren min her og hennes venninne er på besøk. De sitter gjerne barnevakt. Jentene er 14 år gamle, så det skulle ikke være noen fare å overlate passet av Aurora til dem. Nå finner du fram det tøffeste du har av klær og blir med for å gjøre byen utrygg.

Jeg trengte ikke å overtales noe mer. Jeg hadde for kort tid siden kjøpt meg en lekker liten sak med miniskjørt til. Dette skulle jeg innvie. Jeg kunne selv se at med det antrekket og utslått hår så jeg virkelig mye yngre og velopplagt ut. De to jentene kom og fant seg fort til rette. Aurora hadde jeg lagt før jeg tok i bruk frøken høyre. Da Erle fikk se meg i mitt nye antrekk, sa hun: – Jøss, du har visst tenkt å få tak i den fyren du selv velger deg ut i kveld. – Huff, sa jeg. – Ja, noe må en jo gjøre for selvtillitens skyld. Når Kim dro alene og uten meg, må det jo være for å sjekke opp andre damer. Men andre ord, han får ikke det han trenger av meg.

Erle satte i å le. – Si meg, var du knipen mot ham så han ikke fikk fitte da han ønsket det?

– Neida, sa jeg. – Men min var vel ikke bra nok. Nå skal han vel prøve ei som sitter på ei med krusete hår og brun hud.

– Ja vel, sa Erle. – Er det slik fatt så la ham kjøre kukken i hva han vil. Du kan jo stille fitta di til disposisjon for karer som kanskje har noe mere spennende å by på enn han har. Erle begynte å få meg i bedre humør allerede. Jeg hadde jo selv sett i speilet at jeg så ganske tøff ut. Jeg ville nok ikke få altfor stort problemer med å få med meg den karen jeg ville ha til sengs for natta. Vi gikk på utested, for restaurantbesøk fant vi ut at vi ikke hadde råd til. Det var veldig fullt der inne, men omsider fikk vi da et sted hvor vi kunne sitte. Jeg satt og passet på plassene våre mens Erle gikk bort for å kjøpe øl. Akkurat idet hun kom med ølet, kom det to karer bort til bordet vårt. Erle slo straks ut med hånden og bød dem å sitte ved bordet vårt. – Jeg kjenner disse to fra før av, sa hun. – Det er reale mannfolk. Hun presenterte dem for meg. De het Kristoffer og Bjørn.– Er dere alene på byen? spurte Erle dem.

– Ja, svarte Bjørn. – De vi vanligvis ligger med og spiser med, er i Syden.

– Da er dere i samme båt, sa Erle. – Hennes samboer er også i Syden.

– Da passer det jo bra at vi slår oss sammen. – Vi kan jo dele lengselen etter de bortreiste, og så kan vi dele gleden over å ha natta til disposisjon til hva som helst.

– Skål for det, sa Erle og hevet glasset. Nå ble stemningen virkelig løssluppen blant oss, og jeg følte en viss forventning inne i meg til hva som kunne komme til å skje resten av natta. Erle og mannfolkene begynte å fortelle vitser. Skjønt flere av dem var litt på kanten, lo jeg høyt og befriende. Etter en stund kjente jeg en hånd som la seg på låret mitt. Det varmet godt av den, så jeg lot den bare få ligge i fred. Det var hånda til Kristoffer. Han løftet glasset mot meg og blunket lett. Han fikk et lite blunk igjen. Mer skulle det ikke til før han flyttet hånda si høyere oppover.

Det kriblet i hele meg, og underlivet mitt brant. Jeg hadde hatt sånn lyst til å kjenne et skikkelig mannfolk inne i meg og rundt meg etter at Kim reiste. Erle og Bjørn reiste seg opp for å danse. Kristoffer og jeg ble sittende igjen alen. Han benyttet anledningen til å legge en hånd mellom bena mine. Jeg bare smilte mot ham. Han tok et godt tak i fitteleppene mine gjennom strømpebuksa og riktig rusket i dem. Jeg stønnet og kjente at jeg ble fryktelig våt mellom bena. Akkurat da kom Erle og Bjørn tilbake. Erle hadde selvfølgelig hørt mitt stønn.

– Hva er det med deg, sa hun. – Er du ikke frisk? – Jeg er litt uvel, sa jeg. – Jeg tror det må være ølet, så jeg tror jeg må gå ut en tur.

– Skal jeg følge deg, spurte Kristoffer, med omsorgsfull stemme.

– Nei, sitt bare rolig karer. Dette skal jeg ta meg av, sa Erle.

Hun fulgte meg ut på toalettet og der måtte jeg late som om jeg skulle brekke meg. Men i virkeligheten var jeg så kåt som gammelmonsen til bestemora mi midt parringstida.

Erle vasket hendene sine og gredde håret mens hun sa: – Nå? Hvordan liker du Kristoffer? Ganske uanfektet svarte jeg at det var det ikke noe i veien med ham. – Ja mann, sa hun. – Bjørn har spurt om ikke vi kunne bli med ham hjem på nachspiel. Du skjønner det at jeg som er fri og frank og ikke behøver å ta hensyn til noen, har lyst til å bli med for å prøve ham fullt ut. Saken er den at hvis du blir med, må du regne med at det blir noe mere enn å sitte og prate og drikke.

Jeg satte i en så brå og høy latter at Erle skvatt til.

– Hva tror du? Klart jeg har lyst til å delta i det de to legger opp til. Jeg gidder ikke å sitte hjemme og vente på en type som selv gasser seg i sex for tiden. Dessuten synes jeg det er spennende med en fremmed kukk. Jeg har ene og alene ligget med Kim i flere år, og jeg kunne tenke meg en forandring. Når jeg selv har fått meg noe fremmed når han er borte, blir jeg heller ikke så sjalu på hva han har foretatt seg.

Erle klapppet meg på skulderen og sa: – Du er jammen ei kul jente. Denne natta er jeg overbevist om at verken du eller jeg kommer til å angre på.

Det var to smilende jenter som kom tilbake til bordet igjen. Kristoffer la hånda si på låret mitt igjen og hvisket inn i øret mitt: – Står det bra til med både deg og henne du har mellom bena? Jeg nikket, bøyde meg mot ham og bet ham lett i øreflippen. I det samme reiste Bjørn seg og sa: – Nå er jeg klar til avgang. Følger dere med som mannskap? Kristoffer tok meg under armen, og ikke lenge etter var vi ute av utestedet. Vi fikk fatt i en drosje. Under kjøreturen satt han med en hånd mellom bena mine, og den andre hadde han på brystene til Erle.

Blir det gruppesex i natt? undret jeg. Det har jeg aldri vært med på. Jeg lurte på hvordan det ville være. Sjåføren fikk betalingen sin og under ståk og larm inntok vi huset til Bjørn. – Ta plass, damer, sa han gjerstfritt og pekte mot sofaen.

Erle neiet for ham og gikk mot sofaen med meg etter seg.

– Kristoffer, vil du ordne med champagnen, sa Bjørn. – For nå skal det festes ordentlig. Damene skal føle at de er både velkomne og etterlengtet.

Da champagnen ble servert like etterpå, hadde Bjørn fått i gang stereoanlegget. Det bruste festlig i glassene da vi drakk av dem. Kristoffer og Bjørn knappet opp skjorta og sa at det ble så varmt at de måtte lette på antrekket. – Det er det jammen flere som trenger, sa Erle. Hun fulgte mennenes eksempel. Men hun stoppet ikke da blusen var av. Hun fortsatte avkledningen til hun sto naken foran oss. – Kom igjen mine venner. Se å få av fillene så danser vi nakne, sa hun. – Det gjorde vi da jeg var på studietur til Danmark. Det var så herlig at jeg har lyst til å gjøre det nå igjen. Bjørn og Kristoffer var raske til å følge oppfordringen hennes. Jeg sto litt og så på dem. Men da begge karene sto foran meg med stive saker, gikk både minskjørt og trusa mi samme veien som klærne til de andre.

Kristoffer kom og la armen rundt meg og klemte meg skikkelig. Jeg kjent den stive kukken hans mot lårene mine hele tiden. Det var så deilig! Så forandret musikken seg til swing.

Kristoffer og jeg ble stående stille, men det gjorde ikke Erle og Bjørn. Da Bjørn holdt opp hånden for at Erle skulle svinge seg under den, slengte de store brystene hennes seg fra høyre til venstre. Da Bjørn tok imot henne, humpet ballene hans opp og ned. Det var virkelig et morsomt syn. Kristoffer og jeg lo så vi måtte sette oss rett ned på gulvet. Jeg lente meg inntil ham og straks hadde jeg begge hendene hans på brystene mine. Jeg gjengjeldte massasjen han ga meg med å gni pikken og ballene hans. Plutselig stoppet Bjørn og Erle opp og la seg ned ved siden av oss på gulvet. Bjørn begynte å gni fitta mi, og Erle melket kukken til Kristoffer helt til det rant en fin stråle ut av den.

Kristoffer og jeg lå stille og nøt behandlingen de ga oss. Til slutt fikk vi orgasme begge to. Da det var over, hentet de vann og vasket av oss på en slik måte at vi ble like kåte igjen. Nå forlangte karene at vi skulle gi kukkene deres litt kjærlighet. Erle og jeg kysset og klemte dem. Til slutt satte vi oss opp på magene deres og gned kukkene deres mellom brystene våre samtidig som vi runket dem lett. Guttene lå som svimeslåtte og bare nøt det. Men så sa Erle at vi skulle hoppe av og begynne å jukke skikkelig. Karene bar oss inn i dobbeltsenga der de la oss på ryggen.

Så stilte de seg på kne foran oss samtidig som de holdt opp kukkene sine og spurte: – Hvem vil ha den største kukken først? – Jeg, skrek Erle, samtidig som hun vred seg som en ål. Bjørn hadde den største kukken. Han la seg oppå henne og kjørte den stive staken sin rett til bunns i den plaskvåte fitta hennes. Erle skrek til og ropte at han måtte da ikke kjøre kukken tvers igjennom henne.

Kristoffer kom med den tynne karen sin og stakk den forsiktig inn i meg. Han jukket intenst opp og ned på meg til jeg følte at det kilte innvendig.

Etter stund spurte Erle om vi skulle bytte partnere. Nå fikk jeg kukken til Bjørn inn i meg, og det var noe helt annet. Han drev den svære kukken sin inn og ut av meg i seige tak. Men da jeg begynte å bli tungpusten, trakk han seg ut av meg. Han ville ikke at vi skulle få orgasme for tidlig. Erle lå nå med adskilte ben rett mot oss.

Kristoffer satt oppå magen hennes med kukken rett ut. Han ba meg sette meg på den. Inn mellom de skrevende bena krøp Bjørn og kjørte kukken i henne.

Ikke til bunns denne gangen, bare like innenfor hullet. Jeg hadde bare litt av kukken til Kristoffer inne i meg også. Nå begynte vi å fortelle hverandre hvordan vi følte det. Det var et helt herlig samspill. Det beste av alt var at vi greide å beherske oss så godt alle tre at det gikk for oss på likt. Da det skjedde, var det så godt at jeg rullet av Kristoffer og ned på gulvet. Han kom etter og kysset musa mi mens Åset fortsatte i meg. Resten av natta pulte vi flere ganger, men bare med én partner av gangen.

Nå er Kim hjemme igjen, og vi er fine venner. Hver gang han forteller om sydenturen sin, tenker jeg på den fine sexnatta jeg hadde sammen med de andre, mens han var borte.

Scroll to Top