sexnovell

Sexnovell – Kvinne i nød

Klokken var rundt midnatt da telefonen ringte.

Halvt i søvne løftet jeg av røret, men allerede før jeg rakk å svare hørte jeg en hissende kvinnestemme som hvisket:

– Kim… jeg får ikke sove. Jeg ligger her i sengen og tenker på en eneste ting. Jeg har trukket nattkjolen opp over hoftene og kjæler meg selv på brystene mens jeg snakker med deg. Jeg lengter så forferdelig etter å få kjæle med fitta mi. Den er helt våt. Det har til og med blitt en våt flekk på lakenet.

Hun sukket dypt og fortsatte med skjelvende stemme:

– Du skjønner, Kim, jeg kan være ei styggjente. Veldig stygg. Jeg ønsker du ville sprute over hele meg så jeg kunne kjenne den varme, tykke spermaen over nattkjolen. Deretter skulle jeg gni inn brystene mine med den og ligge her helt hjelpesløs mens du gjorde noe annet med meg. Du får gjøre hva du vil bare du får ståpikk igjen så du kan ta meg bakfra. Jeg vil kjenne den harde pikken din langt inne i meg, og du skulle knulle meg så hardt at jeg skrek.

Stemmen hennes hadde gjort meg lys våken. Det var nemlig noe kjent ved den, og jeg visste at jeg hadde hørt den før. – Kim, er du der?

Jeg greide å få fram en hes lyd.

– Har du ståpikk?

Jeg svarte ikke, men pikken var så hard at den gjorde vondt.

– Jeg håper du har det, Kim. Jeg vil ta i den og kjenne den inne i meg. I munnen og i fitta. Ah, herregud… ! Jeg hørte hvordan hun vred seg i sengen og deretter lyden av slag mens hun stønnet høyt.

– Ah, Kim ! Det er riktig! Straff meg for at jeg er så stygg. Slå meg på brystene og på baken. Ah, ja… nå går det for meg! Herregud, så deilig det er! Kim, hvorfor er du ikke her hos meg?

Hun skrek høyt i røret, og så ble det helt stille, akkurat som hun holdt pusten. Jeg hørte hvordan telefonrøret falt i gulvet. Så fulgte noen lange sukk som røpet at det gikk for henne fremdeles, og etter ytterligere en stund hørte jeg henne mumle:

– Hva er det jeg har gjort?

Så ble alt stille.

Jeg hadde bare sovet tre timer da jeg gikk på jobben om morgenen. Jeg hadde ligget våken til klokken fire og kjempet imot for ikke å runke av meg den verste kåtheten.

Pikken verket fremdeles i buksene da jeg kom ut på gaten.

Kontoret mitt ligger i bunnetasjen i et forsikringsbygg, fire etasjer under kontorlandskapet. Det passet meg utmerket ettersom jeg slipper å se alle kontorslavene hver dag. Jeg får oppdragene mine og legger opp arbeidstiden stort sett som jeg selv vil så lenge jeg kan vise resultater. Jeg trenger ikke å måtte jatte med sjefer, men arbeider helt på provisjon.

Jeg kjempet meg gjennom dagen og svelget en halv eske tabletter mot den murrende hodepinen uten resultat. Da jeg endelig var klar til å gå hjem, fikk jeg en oppringning fra sentralborddamen. Før hun rakk å si noe, spurte jeg:

– Hei, Line, ringte du meg i natt?

Hun lo.

– Beklager, Kim, men da lå jeg og sov sammen med mannen min.

Nåvel, man kan ikke ha flaks bestandig. Line forklarte at en av selskapets jurister ville treffe meg øyeblikkelig. Det var noe med en av de forsikringssakene jeg hadde utredet uken før. Typisk. Akkurat som denne dagen ikke hadde vært slitsom nok, uten at jeg skulle måtte tilbringe en time sammen med en spørresyk advokat.

Jeg gikk opp istedet for å ta heisen. På den måten fikk jeg litt tid til å fundere på hva det kunne dreie seg om. Den eneste saken som ikke var helt klar, var et forsøk på forsikringsbedrageri som jeg hadde greid å avsløre. Advokaten som hadde hånd om den, het Pia Wikrud.

Jeg stoppet mitt i steget av bare overraskelse. Herregud, det var jo hun som hadde ringt. Jeg satte meg i trappen og prøvde å tenke klart. Nei, det kunne ikke være mulig. Pia var jo en av de mest utilgjengelige lekkerbiskene i firmaet, og jeg visste om flere som hadde prøvd seg på henne, uten hverken fremgang eller suksess. Hun så bra ut, men gjemte alltid figuren i kjedelige drakter.

Da jeg banket på døren, svarte hun med sin berømte avspisende stemme. Hun kikket så vidt opp da jeg kom inn på kontoret og sank et par centimeter ned i det myke vegg-til-vegg-teppet.

– Kan jeg hjelpe deg med noe? spurte hun.

Hun satt bak skrivebordet med en haug papirer foran seg og så kaldt på meg gjennom et par moderne, men upersonlige briller.

– Jeg fikk beskjed om at du ville treffe meg.

– Det er feil, svarte hun kort. – Nå håper jeg du unnskylder meg, men jeg har mye å gjøre, og jeg må være hjemme før halv åtte.

Jeg ga henne et unnskyldende smil, men tenkte noe helt annet da hun bøyde seg over papirene igjen. Så gikk jeg langsomt tilbake til kontoret, men hadde ikke engang rukket å sette meg før telefonen ringte.

– Ja?

– Kim?

Det var stemmen hennes.

– Jeg vil kjenne pikken din pumpe inn i meg. Stor og lang. Kjenne hvordan den dunker inne i meg og tvinger skamleppene mine til siden. Snille Kim, vil du knulle meg? Vil du rive av meg klærne og knulle meg?

Stemmen hennes og ordene fikk nesten hjertet mitt til a hoppe over et slag.

– Ja, jeg vil gjerne knulle deg, svarte jeg hest. – Men hvem er du?

– Det… kan jeg ikke røpe for deg, men legg ikke på røret, værsåsnill. Jeg trenger deg for at du skal fortelle hva du vil gjøre med meg. Kommer du til å straffe meg? Kommer det til å gjøre vondt når du kjører pikken din inn mellom de trange skamleppene mine?

– Jeg skal gjøre akkurat hva du vil, svarte jeg. – Bare fortsett å prate og fortell meg nøyaktig hvordan du vil ha det.

Jeg la røret forsiktig fra meg på skrivebordet og listet meg ut av kontoret. Så løp jeg opp trappene til fjerde etasje. Pia Wikruds kontor var stengt. jeg trykket ned dørhåndtaket. Låst. Nå har imidlertid låser aldri vært noe problem for meg, allerrninst kontorlåser, og på mindre enn 15 sekunder var jeg inne på kontoret.

Pia var ikke der, men døren til arkivet sto på gløtt.Jeg sparket den opp og håpet å finne henne på gulvet med sprikende ben og den ene hånden begravd i fitta. Men hun var ikke der heller.

Helevete også! Jeg var så kåt at jeg skalv. Jeg prøvde å konsentrere meg, men kunne knapt tenke klart. Tenk om jeg tok feil? Kanskje det ikke var henne?

Telefonen på skrivebordet hennes ringte. Jeg løftet røret og prøvde å låte så normal som mulig.

– Pia Wikruds kontor.

– Kim?

– Hvor er du? spurte jeg og kjente hvordan blodet hamret i tinningene.

– Kim, jeg trenger deg så veldig. Jeg må bli knullet! Hardt og kontant mens du holder meg rundt hoftene og løfter meg opp med den harde pikken din. Du får gjerne i knulle meg ihjel mens du klemmer om brystene mine sa det gjør vondt. Du må ta meg!

Det ble forstyrrelser på linjen, og jeg kunne ikke høre henne så tydelig lenger. Men jeg oppfattet trafikklyd i bakgrunnen. Brukte hun mobilen sin?

– Hvem er du? spurte jeg med tørr munn. – Er du Pia Wikrud?

– Det kan jeg ikke fortelle deg, og det må du prøve å forstå, stønnet hun. – Det må du selv finne ut. Ah, Kim, fitta mi er så våt. Jeg gnir meg på klitten og lengter etter å kjøre fingrene så langt inn jeg kan. Prat med meg mens jeg gjør det.

– Hvor er du? spurte jeg og begynte å føle meg meg og mer desperat.

– Si at du vil gi meg en dask på baken, hikstet hun. – Stygge jenter trenger å bli straffet, eller hva? Si at du vil slå meg! Slå meg og knulle meg!

Stemmen hennes begynte nesten å bli hysterisk, og hun hørtes omtrent som da det gikk for henne natten før.

– Nå har jeg to fingre inne. Åh, så herlig det er! Ah ja! Nå går det for meg. Herregud, så deilig! Takk, snilt Kim!

Hun trakk pusten dypt og la så på.

Pikken holdt på å trenge seg ut gjennom buksene, og jeg skalv på hendene. Jeg prøvde å holde meg så rolig som mulig, men det var ikke lett ettersom også jeg hadde begynt å fantÅsere om ting jeg skulle ville gjøre med henne.

Jeg lente meg mot veggen og prøvde å tenke. Jeg begynte å småløpe ned trappen.

Line, sentralbordamen, holdt akkurat på å pakke sammen for dagen da jeg kom inn i vestibylen.

– Når gikk Pia Wikrud? spurte jeg.

– Omtrent for et kvarter siden!

Et kvarter. Altså like før jeg hadde fått telefonsamtalen på kontoret mitt.

– Har du mobilnummet hennes?

– Ja, trenger du å komme i kontakt med henne?

– Ja, hvor bor hun?

– Jeg kan prøve å ringe henne for deg.

– Blås i det! Hvor bor hun?…

Adressen lå cirka 20 minutter unna. Jeg kjørte strekningen på under kvarteret. Ennå har ingen rushtrafikk kunnet stoppe meg.

Det sto Pia Wikrud på et messingskilt over postkassen til den elegante villaen. Dette var et område med Mercedeser, BMWer og andre biler som fortalte at beboerne tjente tilstrekkelig med penger til å slippe å bekymre seg om regningene ved hvert månedsskifte. Frøken advokats Alfa Romeo sto parkert utenfor garasjen.

Jeg kjente på ytterdøren, og den var ulåst. Da jeg kikket inn i entreen, så jeg ingen der så jeg fortsatte inn. Heller ikke i kjøkkenet og spisestuen var noen å se. Jeg gikk tilbake til ytterdøren og banket hardt på det tykke treet. Deretter gikk jeg tilbake til spisestuen og gjemte meg i en krok uten egentlig å vite hva jeg skulle ta meg til i fortsettelsen. Etter noen sekunder hørte jeg skritt ned trappen fra annen etasje og kjente hvordan adrenalinet begynte å pumpes rundt i kroppen igjen. Det var lette skritt av noen som gikk barbent, og de stoppet halvveis nede den lange trappen. Etter en stunds nøling fortsatte de ned og bort til ytterdøren.

– Kim, er det deg som er der ute?

Joda, det var den samme stemmen som jeg hadd hørt i telefonen.

Jeg kikket ut fra gjemmestedet og så Pia Wikrud. Hun hadde på seg en ferskenfarget kjole, og det lang håret var utslått over skuldrene. Det var noe annet enn den kjedelige knuten det var satt opp i på kontoret.

– Kim? stønnet hun lett og lente seg mot døren. – Det er deg, ikke sant? Jeg visste du skulle finne meg. Jeg er lei for at jeg ikke kunne fortelle hvem jeg var. Det så… jeg kan ikke forklare hvorfor. Lysten min er så sterk…

Jeg kunne se henne trekke kjolen opp over hoftene og føre den ene hånden opp mellom bena mens hun snakket og begynne å gni den fram og tilbake over de små hvite trusene.

Nå kjæler jeg meg selv, Kim. Snart kommer jeg til la fingrene gli innenfor trusene og inn i fitta. Får jeg det? Eller kanskje du vil se på når jeg borer fingren langsomt inn? Vil du det? Hun lukket øynene mens hendene hennes gled langs trusekanten og så innenfor der de forsvant i en lysebrun hårdusk. Hun sukket høyt.

– Åh, jeg er så våt!

Hun snudde seg så hun sto med ryggen mot ytterdøren og sprikte godt ut med bena. Hun hadde trukket ned trusene en smule og hadde begge hendene mellom skamleppene der jeg skimtet den lyserøde herligheten.

– Nå har jeg tenkt å onanere til det går for meg. Har du lyst til å se på når jeg gjør det, Kim? Vil du se på nåi jeg kjører fingrene inn i fitta? Dypt inn…

Det siste la hun til med en lidelsesfull stemme.

Jeg listet meg stille fram fra gjemmestedet mitt og nærmet meg henne forsiktig mens hun presset fingertuppene inn i fitta.

– Hør godt etter nå, Kim, stønnet hun. – Nå skal fingrene riktig vispe i fitta.

Jeg var bare et par meter fra henne og fortsatte langsomt fremover uten at hun merket noe. Varmen fra kroppen hennes var nesten til å ta og føle på.

– Hør godt etter nå, gjentok hun hest. – Nå skal jeg slå den hardt.

Men det slaget ble aldri noe av. Jeg stoppet det på halvveien ved å gripe henne rundt håndleddet. Øynene hennes ble store av overraskelse, og hun skrek til samtidig som hun trakk til seg hånden. Hun tok også raskt bort den andre hånden fra fitta og snudde seg hjelpeløs, og oppdaget at hun hadde glemt å låse ytterdøren. Uten et ord rygget hun mot veggen. Hun stirret lenge ned i gulvet, men løftet til slutt blikket og så meg i øynene. Hun var et forførende syn der hun sto med sprikende ben og kjolen trukket opp rundt hoftene. Jeg strakte fram hendene og tok tak i trusene på begge sider og spjæret dem i et eneste rykk. Jeg kastet tøybitene fra meg og løftet demonstrativt en åpen håndflate. Begjæret lyste fra øynene hennes da jeg lot hånden falle så den landet på fitta hennes med et lett smell.

– Aååh, stønnet hun helt fra seg av kåthet. – En gang til!

Jeg slo fitta hennes en gang til.

– Hardere! tryglet hun.

Jeg gjorde som hun ba om.

– Hardere, hardere!

Men der satte jeg grensen.

Da slaget ikke kom, så hun opp på meg.

– Oppe på soveværelset har jeg lenker i hvert hjørne av sengen. Fest meg der og knull meg, hikstet hun fram jeg tok henne i armene og bar henne opp trappen mens jeg rev av henne resten av klærne. Soveværelset lå i halvmørke, men jeg hadde ingen problemer med å oppdage lenkene i hvert hjørne av sengen. Jeg slapp henne ned på madrassen så hun spratt et par ganger opp og ned og de deilige fruktene hennes gynget innbydende mot meg. Så skyndte jeg meg å lenke henne i håndleddene og vristene så hun satt fast til sengestolpene med vidt sprikende ben.

Pia støtte og jokket med hoftene så mye som de stramme tauene tillot henne å gjøre, mens jeg kledde av meg. Da jeg var naken, stilte jeg meg på kne mellom bena hennes og bet henne i innsiden av låret. Jeg tok et ordentlig grep rundt de ytre delene av fitta og sugde så mye som mulig inn i munnen. Mens jeg bet og sugde lette tungen seg fram til klitten hennes og begynte å leke med den. Hun skrek og stønnet under meg og gjorde krampaktige forsøk på å komme seg løs.

– Brystene min, skrek hun. – Slå brystene mine, Kim!

Jeg lente meg over henne og plasserte den stive pikken på magen hennes mens jeg begynte å slå henne lett på brystene. Etter en stund tok jeg det ene brystet i hånden og trakk det ut så mye jeg torde for at det ikke skulle gjøre vondt. Så slapp jeg det langsomt, men beholdt taket i brystvorten samtidig som pikken begynte å lete etter fitta hennes. Til sist fant den frem, og jeg lot pikkehodet leke rundt i de varme saftene hennes før jeg trengte det ertende inn i det trange hull. Bare en centimeter til å begynne med, så stopp og så en ny centimeter.

Pia skrek og hylte da jeg bet henne i nakken, dasket de nakne hoftene henne med håndflatene og rytmisk begynte å knulle henne. Hun var trang mens jeg var stor og jeg tvang henne brutalt til å åpne seg helt. Jeg kan ikke huske at jeg noen gang har trengt inn i en så trang og deilig fitte. Hun rev som en vanvittig i lenkene, og svetten formelig dryppet av henne. Hun hikstet etter pust, og enkelt ganger virket det nesten som om øynene ville trenge seg ut av øyenhulene.

Jeg dasket skinkene hennes et par ganger til før jeg kjørte en finger inn i rumpehullet hennes. Det fikk henne til å skyte hoftene ytterligere frem og få enda mer pikk i seg. Jeg lot fingeren fortsette å leke i anushullet hennes mens jeg knullet som besatt. Jeg hadde ikke lenger tanker om å holde noen lyst tilbake. Jeg hamret pikken inn i henne. Hardere hardere! Fortere og fortere! Og midt i det hele hørte jeg henne rope:

– Åh, ja, nå kommer jeg til å få det!

Jeg kjente hvordan fittemusklene strammet seg stadig hardere rundt pikken min. Så stivnet hun til og gikk hun opp i bro.

– Knull meg nå! brølte hun. – Kjør deg inn så langt du kan! Bare knull meg, hører du!

Det gikk for henne en gang til mens munnen hennes åpnet seg stille og gled like stille igjen, akkurat som på en fisk. Kroppen hennes skalv i orgasmen, og jeg ble så fascinert at jeg nesten glemte meg, men så begynte jeg å ri henne så fort og hardt jeg kunne.

– Nå skal du få det så du kjenner det, mumlet jeg og støtte pikken så langt inn det var mulig å komme. Det varte ikke lenge før jeg kjente at det var dags og at jeg ikke kunne holde tilbake fontenen lenger. Pia kjente tydeligvis også hva som var på gang for hun bet meg i skulderen og brølte:

– I ansiktet! Sprut meg i ansiktet!

Jeg trakk meg straks ut og sprutet den første strålen rett ut på de fantastiske brystene hennes. Det andre støtet traff henne midt i ansiktet. Deretter tok jeg pikken i hånden og førte den inn i munnen hennes så de siste strålene rant rett ned i halsen hennes. Jeg pumpet ut så mye jeg kunne i den åpne munnen og nøt synet av spermaen min over den nakne kroppen hennes. Så sank jeg sammen og løsnet lenken. Før vi sovnet hjalp vi hverandre med å smøre henne inn med spermaen.

Scroll to Top