Dildo Big Love

kr630

Materiale : Silikon
Total lengde: 31 cm
Bredde: 6 cm

Varenummer: KD33 Kategorier: ,

Dildo Big Love er en av de helt nyeste dildoene fra den nye Love serien, og som virkelig er en av de beste naturtro dildo utgavene man får, som ikke er laget av ren silikon. Big Love serie er klassiske dildo utgaver, som finnes i mange størrelser og former, hvor alle er produsert i et nytt deilig silikon materiale av meget god kvalitet, som ikke inneholder ftalater eller lateks, i tillegg til at den både er miljøvennlig og allergivennlig. Det realistiske gummi materialet gjør at den føles meget naturtro, den er myk å ta på, samtidig som den er fast nok til å gjøre jobben!
Dildo Big Love har en realistisk utforming, med et kraftig og markert penishode og noe åremønster langs stammen. I bunnen er den utstyrt med to baller, som også er praktiske i forhold til at den demper for støtet dersom du fører den helt inn. Testiklene sørger også for at den fint kan brukes analt, siden disse hindrer at den sklir for langt inn. Dildoen har en innsettbar lengde på ca 31cm og en diameter på ca 6cm, som er mer enn nok til å tilfredsstille de fleste! Dildoen har en flatt underside, som gjør at man kan presse den ned mot et flatt underlag, slik at den står litt av seg selv. Riktignok er det ikke en kraftig sugekopp, men den fungerer likevel til å festes lett mot underlaget slik at den beholder sin posisjon.

Dildo Big Love er en av de beste store dildo utgavene man finner på markedet i dag, som både er rimelige, har en realistisk utforming og som kjennes ekte ut. Et ekstra pluss er selvfølgelig at den er laget av silikon av beste kvalitet, så denne kan du trygt nyte så mye du vil!

Bør definitivt nytes med glidemiddel, som gjør den ekstra glatt og deilig å bruke!

Farger

brun, skin, svart

Scroll to Top