Spanking Utstyr Flogger

kr197

Tilgjengelighet På lager

Hva det er

Du vil ikke finne disse morsomme lekene i alt for mange hardcore scener, men kilere har fortjent sin plass i mange leketøy samlinger. Hovedsaklig brukes de for den unike følelsene de kan gi. Kilere er et utstyr som gir sterke følelser, og er vanligvis festet på tuppen av lange stenger, slik at de kan brukes på avstand.

Materiale : Lær, fjær
Lengde: 36 cm
Bredde: 4 cm

Varenummer: FW05 Kategorier: ,

Hvordan det føles

Kilere kan forandre hele leken fra noe “skittent og frekt” til noe mer “deilig”. Når den brukes for sitt opprinnelige formål, kan kilere føles mykt og skånsomt mot huden – og det føles som den kiler deg forsiktig. (Dette kan være sadistisk i seg selv hvis du hater å bli kilt!) Når den brukes litt mer røft, kan kilere gi en stikkende følelse og legge igjen merker på huden.

Hvordan bruke det

For å bruke en kiler til å kile med, før kileren mykt over partneren sin hud. Prøv å velge områder som er mer følsomme for bedre resultater.

Selv om kilere hovedsaklig blir brukt til å kile, kan disse små, utstyrene brukes til røffere lek også. I stedet for å bevege kileren forsiktig over partneren, kan den også brukes til dasking. Men vær forsiktig når du slår med disse lekene!

Hvordan ta ting videre

Ikke vær redd for å gjøre forskjellige ting i en enkelt scene. Begynn sakte med myke kilere – og bland inn litt lette dask med plastikk delen av kilestangen. Det er ingen grunn til å bare være frekk – eller snill.

Hvis du elsker kilere, bør du vurdere å starte en samling. Med bind for øynene på partneren din, bruk forskjellige kilere forsiktig – og be dem om å gjette hvilken type de tror det er. Hvis de ikke får det til – vel, det finnes lekne straffer for det, ikke sant?

Scroll to Top