BDSM Utstyr En Stokk

kr230

Tomt på lager

Hva det er

Når det kommer til fysiske leker kan stokker være den hellige gral av “smerte!”, Og de er ikke for de ømfintlige. Formen på stokken gjør den relativt lett for nybegynnere å holde, men disse sylindriske lekene kan skade – og forårsake blåmerker og blødninger – relativt lett. Mer fleksible og tynnere stokker har en tendens til å gi en skarpere, hardere smerte mens stivere og tykkere stokker er mindre smertefulle (men fortsatt mer intenst enn de fleste andre utstyrene på denne listen).

Materiale : Lær
Lengde: 53 cm
Bredde: 5 cm

Varenummer: FP08 Kategorier: ,

Hvordan det føles

Stokker føles ikke myke, sensuelle, eller klumsete. Du kan forventer en kraftig stikkende følelse for hvert salg. Smerten kan stråle ut over huden rundt det opprinnelige stedet også. Stokker brukes ofte for de som er ute etter fysiske merker, smerte, en storm av endorfiner, eller for disiplin.

Hvordan bruke det

Hvis du er nybegynner, vil jeg anbefale å holde deg borte fra stokker når det kommer til leker og spanking. Du trenger en grunnleggende forståelse av nerve plassering og sikkerhet rundt volds-leker før du prøver en av disse lekene.

Men når du føler at du er klar for å leke med stokker, bør du være ekstra forsiktig. Når du velger din stokk (fastere og tykkere vil skade mindre), bør du prøve å bruke den på toppen av ditt eget lår. Du trenger virkelig å forstå nøyaktig hvor mye disse lekene kan skade. Når du har fått en forståelse av hvor hardt du bør og kan slå, kan du ta det videre til en partner. Begynn veldig, veldig forsiktig, og sørg for at du og partneren din er begge klare for den skarpe smerten stokker kan forårsake.

Hvordan ta ting videre

Vurder å bruke en stokk for en frittstående scene. Fortell partneren din at du kommer til å slå dem 10 ganger, og at du forventer at de skal telle høyt. Begynn (og hold deg!) Ekstremt forsiktig gjennom alle 10 slagene. Ikke bekymre deg – du vil fortsatt få en god reaksjon!

Scroll to Top