BDSM Utstyr Ridepisk

kr354

Tilgjengelighet På lager

Hva det er

En blanding mellom en stokk og en paddle, ridepisker er kjent for sitt store bruksområde. Ridepisk blir også brukt i hestesport som et oppmuntrings-verktøy, ridepisker er lange, fleksible (vanligvis laget av plast) stenger med en unik spiss på tuppen av stangen. Fleksibiliteten og materialet i denne tuppen vil drastisk påvirke følelsen av pisken. Ridepisker kan brukes forsiktig eller ikke-så-forsiktig. Det er opp til deg og din partner!

Materiale : Lær
Lengde: 60 cm
Bredde: 3,5 cm

Varenummer: FP03 Kategorier: ,

Hvordan det føles

Tuppen av en ridepisken har en mye mer sentralisert følelse. Avhengig av hvor mye kraft som ligger bak slaget, kan det føles veldig smertefullt – eller det kan føles som et forsiktig klapp. Hvor mye kraft som ligger bak slaget utgjør en stor forskjell. Å bruke stangen til ridepisken derimot, føles mer som å bli slått med en pinne – ganske smertefullt.

Hvordan bruke det

For å føle de to forskjellige opplevelsene, må du slå huden med tilsvarende område av ridepisken.

For å gi en mykere (men fortsatt merkbar) klapp, bruke spissen av ridepisk. Du må kanskje øve deg litt for å lære nøyaktig hvor fleksibel og lang ridepisken din er. Et skarpt slag med bare selve tuppen av ridepisken gir en svært smertefull følelse mens et mykere slag med hele tuppen av pisken gir en mindre intens følelse – mer som en prikkende følelse.

Du kan også bruke den mer fleksible stangen av ridepisken akkurat som du ville brukt pinnen. Vær oppmerksom på at mange ridepisker kan føles like intens som en pinne når de brukes på denne måten – og de er ikke laget for det heller. Derfor bør du være forsiktig når du bruker en ridepisken så du ikke knekker den.

Hvordan ta det videre

Ridepisker kan være fantastisk for å holde den underkastede partneren i sjakk. Du kan også sette opp en treningsplan. Hvis partneren din begynner å bli ukonsentrert, kan et lett dask fra ridepisken være alt du trenger for å få dem til å fokusere igjen.

Er du ikke så opptatt av erotisk trening? OK. Hva med noen morsomme, lekne oppgaver rundt i huset? Be partneren din om å rulle en boks med suppe over stua kun ved å bruke nesen mens de kryper på sine hender og knær. Et lett dask på ridepisken vil sørge for at de vet at dette ikke er noe å le av.

Scroll to Top