BDSM Utstyr En Slapper

kr226

Tilgjengelighet På lager

Hva det er

Dask, dask, dask! Hva om du liker lyden av litt god spanking – men ikke så mye smerte som kommer med det? Det er det en slapper er for! Laget av flere forskjellige typer materialer som slår mot hverandre, gir slapperen en høy lyd når den treffer huden. Det høres mye mer smertefullt ut enn det er – det er derfor den kan være morsom å leke med.

Materiale : Lær, metall

Varenummer: FP06 Kategorier: ,

Hvordan det føles

Slapper høres mer smertefullt ut enn de faktisk føler. Hvis du blir slått hardt med en slapper, vil det nok gjøre vondt, men følelsen blekner i forhold til en vanlig paddle laget av samme materiale. Siden en slapper kan lage kraftig lyd uten mye kraft bak slaget, kan slappere brukes relativt forsiktig samtidig som den gir mange kraftige og morsomme lyder som om dere var i en hardcore spanking scene.

Hvordan bruke det

Slappere er like enkel å bruke som en padle. Hold i håndtaket og klask slapperen på huden der du ønsker å klaske. Det er alt! Eksperimenter med vinkler og intensiteten for å finne det perfekte klasket som gir mest mulig støy.

Hvordan ta ting videre

Hvis du er på toppen, ikke vær redd for å bruke en slapper på deg selv også! Du vet at det ikke skader så mye – men din partner vet det kanskje ikke. Når du tar de med inn på soverommet, vift gjerne slapperen mot låret ditt for å la dem vite hva de har i vente. Det vil ikke gjøre særlig vondt – men det vil høres ganske skummelt ut.

Scroll to Top