Pleasure Prostata Vibrator

kr630

Tomt på lager

Materiale : Silikon, hardplast, metall
Trådløs: Ja
Total lengde: 11,8 cm
Bredde: 3,2 cm
Støynivå: Lavt 50db
Batterier: 1 x 23A (ikke inkludert)
​Tilbehør: ​USB – ladekabel, fjernkontroll

Varenummer: SLM62 Kategorier: , ,

Pleasure Prostata Vibrator med stimulering av prostata, perineum og pungen.

Prostata anal vibrator med kraftig vibrasjonsmuligheter som styres med fjernkontroll. Prostata vibratoren har 7 forskjellige hastigheter. Med denne anal vibratoren skulle man ha det meste av stimuleringsmuligheter slik som stimulering av prostata, perineum og pungen. Selve enheten er dessuten vanntett.

Stimulering av prostata er noe alle menn må forsøke. Det finnes mer til orgasmer enn bare onanering. Ta deg tid til å prøve, det er ikke alltid man får det til med en gang når en ikke er vant med å stimuleres analt. Det anbefales at man begynner med å legge seg på ryggen. Husk at du benytter rikelig med glidemiddel, før så sakte inn anal vibratoren in og ut til den faller på plass av seg selv. Ikke hast deg, beveg anal vibratoren i små sirkler slik at du masserer prostata.

Vi er alle forskjellige, noen får lettere orgasme enn andre, og noen får orgasme uten å måtte skru på vibrasjonen. For noen menn, så kan det være ekstra godt og onanere i tillegg. Beveg hoftene, press de opp og ned samtidig som du onanerer. De fleste menn kommer ganske fort når de har begynt å beherske anal stimulering.

Vi gjør oppmerksom på at prostata orgasmer alene eller sammen med onanering gir en mye kraftigere og lengre orgasme enn bare onanering alene, så dette kan gi uvante opplevelser som du ikke trodde var mulig.

Scroll to Top