sexnovell

Sex noveller – Trangt og godt

Kai og jeg var sytten da vi fikk med oss Åse og Kristine ned på vaskerommet i kjelleren. Det er sikkert 30 år siden nå.

Åse var tynn og lang og begynte å få former, Kristine var velformet allerede, lubben og rund som hun var. Håret var et vell av villstyrige krøller. Begge var et år yngre enn oss. Vi fant ut at Kristine hadde hatt blindtarmbetennelse og la henne på rullebordet for å se på arret. Kai hadde en mor som passet på at han alltid hadde klær nok på seg. Han tok av seg genseren og la den under ryggen hennes.

Jeg begynte å løsne på tøyet til Kristine, trakk opp genseren og knappet opp den øverste knappen i buksa hennes, tok glidelåsen litt ned og kjente med hånden inn på den småblomstrede trusa. – Blindtarmen er ikke der, sa Åse. – Se på arret mitt. Åse var mørk og så ut som en gutt når hun hadde klær på. Men da hun trakk opp blusen og løste knappen i buksene, var Kai frampå og trakk den nedover hoftene hennes. Da så jeg at hun ikke var gutt. Vi løftet henne opp på bordet ved siden av Kristine og trakk klærne helt av dem. Vi glemte at vi skulle leke sykehus, og Kai hadde alt ståpikken sin ute og prøvde seg på Åse. Og Åse var med! Hun grep om den med hendene sine og førte den rett inn i musa.

Jeg skottet bort på Kristine. Øynene hennes var blitt sjøgrønne og munnen dirret. Puppene stod rett opp som fjell i Alpene. Jeg kjente det banket bak buksesmekken, knappet opp og la meg mellom de lubne lårene hennes. De musegrå kusehårene klødde om kukkhodet, og jeg lette med fingrene for å finne sprekken. – Au, sa Kristine. – Nå kjenner jeg litt, sa Åse. – Åja, der, å dæven, ahh… Kai brølte, og jeg så den grå strålen fra kukken hans over magen til Åse og bli liggende i en dam mellom brystene hennes.

Jeg kjente fitteleppene til Kristine gli til side og fikk hodet innenfor. Det knaket i bordet da Åse og Kai reiste seg og hoppet ned på gulvet. Da han hadde tørket sæden av henne, ble de stående og se på Kristine og meg. – Får du den ikke inn? spurte han. – Jeg skal hjelpe… Hånden hans gled mellom magen min, og Åse begynte å massere henne foran. Kristine stønnet og skrek. – Jeg vil ikke, sutret hun. – Jeg tør ikke, tenk om. Da kjente jeg fingrene til Åse bak meg. De kom underfra da hun trykket på baken min med den ene hånden, skvatt inn. – Ååååå, skrek Kristine. – Jeg … Ååååå … Alt ble mer levende der nede. Åse løftet skinkene hennes venusberget kom i en annen stilling, og Kai begynte å klø Kristine bak!

Skal hilse å si at alt ble forandret! Kristine begynte å vri seg som en mark mens hun bet leppene sine til blods før hun fant på å åpne munnen på vidt gap. Åse bøyde seg frem og kysset henne. Kai knadde puppene hennes, og jeg pulte og skrek. Jeg kjente de dirrende fingrene til Åse om ballene idet jeg kom i støt på støt.

– Vi bytter, sa Kai. – Skynd deg ut før hun lukker seg.

Jeg kom meg av med et hørlig svupp, og Kai stakk sitt spett inn. Kristine var fremdeles salig borte vekk og ble med på rytmen da Kai satte i gang. Åse så på meg, hugg hånden i den ennå stående kukken min og trakk meg opp på bordet og satte seg på meg. Det jog en glødende smerte gjennom meg, så møtte jeg bunnen hennes og reiste meg i bro for å bli der.

Åse lo, småkåt og ertende og begynte å rulle med hoftene. Hun var bedre enn Kristine, som lå tett inntil meg og ropte, mamma, mamma, mens Kai pulte henne som en stempelmotor.

Jeg fikk hånden mellom dem og smålekte med klitorisknappen. Jeg kjente det dirret til der nede samtidig som jeg slapp satsen inn i Åse og følte de kraftige tankene hennes før hun kastet seg fremover meg og bet til i halsen min.

Merkelig nok så ble det aldri noe dacapo. Men jeg har aldri glemt denne hendelsen. Den står levende for meg den dag i dag.

Scroll to Top